Pussing av mur i Ski

Skal du pusse mur eller jevne ut en murvegg i Ski? På Mittanbud finner du flere murere i Ski som kan hjelpe deg med murpuss!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pussing av mur i Ski

Skal du pusse mur eller jevne ut en murvegg i Ski? På Mittanbud finner du flere murere i Ski som kan hjelpe deg med murpuss!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pussing av mur i Ski

Riving og støping av kjellertrapp ute

1406SKI

Hei. Jeg har en kjellertrapp (7 trinn, 1m bred) bestående av trinn i leca med betong puss. Trappen er nok 25+ år gammel, men har pga. vanninntrengning sprukket opp og må rives og bygges opp på nytt. Har dere mulighet til å komme på befaring å gi et tilbud på prosjektet? Mvh, Johannes Skjeltorp Tlf.: 93227352

Murpuss på grunnmur

1423SKI

Usikker på akkurat hva som bør gjøres, men har drenert og isolert kjeller med xps plater, og nå ønsker jeg at huset ser helhetlig ut. Antar murpuss eller lignende, med beslag på toppen av platene. Ønsker den malt i hvitt, samt et nytt strøk maling på den resterende grunnmuren.

Puss av betong elementer

1423SKI

Pigge opp og pusse igjen sår på betongelementer på utvendig svalgang.

Legge ny pus på murvegg

1406SKI

Hei. Vi trenge å behandle vegger i kjeller for mugg som opptatt etter noe vann inntrenging utenfra og kapillært oppsuging og legge på puss på nytt. Gjerne den vannavvisende som på bildet (eller lignende). Rommet er ca 15m2 og om tiltaket virker har vi enda et rom på ca 12m2 og 2 m2 som skal behandles på samme måte. Gi meg gjerne prisestimat på første jobben (fjerne mugg/sopp og legge på puss). Du er velkommen på gratis befaring i Ski.

Pusse fasade og vinduer

1424SKI

Pusse ca 100 m2 fasade og runt 1 skyvedør og 6 vinduer. Ønsker befaring av jobb og helst jobben utført i år. Kun seriøse henvendelser med gode referanser ønsker.

Søker murer til et lite oppdrag snarest

1423SKI

Vi renoverer og har fjernet en stor parafin peis. Pipe må tettes etter forskrifter og vegg må jevnes etter fjerning av rør. Vi har også en teglsteinsvegg ved trapp, som skal gjøres slett. Veggen er 4,63 cm og med to dører.

Siste evalueringer
Friske opp overflaten på en pipe

Rask levering. Flink til å kommunisere og presis på avtaler! Kan anbefales!

Okt. 2019
N

Nils om PARIS TZORTZIS

Sette inn peisinnsats

Stian leverte som avtalt til en god pris. Han var effektiv, ryddig og kommuniserte godt gjennom hele jobben. Vi er kjempefornøyd med sluttresultatet. Kan trygt anbefales videre.

Sep. 2019
T

Thomas-Andre om PIPEMANNEN AS

Ski
Pusse kjellervegger

Gode og kjappe

Juli 2019
R

Runar om Proff Pavel

Ski
* Fortsatt ledig: Pussing, maling mur og listing 2 kjellervindu.

Synes prisen var veldig høy i forhold til tid brukt. I tillegg måtte vi legge ut for produkter på forhånd og «mas» om betaling dagen etter. Men jobben ser ut til å være utført veldig bra, de var presise og raske. Dersom pris hadde stått i stil med arbeidstid hadde jeg gitt full score.

Juli 2019
C

Cathrine Bendixen om BUDMAX - BYGGESERVICE PIOTR KWIATON

Ski
Oppussing av stue 40m2

Vi er kjempefornøyd med både utført arbeid og pris. God kommunikasjonen underveis i prosessen. Vi bruker gjerne Krystall Byggservice igjen ved en annen anledning og kan trygt anbefale dem til liknende oppdrag! Mvh Tone

Feb. 2019
T

Tone om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
pussing av teglsteinsmur

Urbana fasade er et firma som virkelig jobber for at du som kunde skal bli fornøyd. De følger opp underveis med dokumentasjon og informasjon. Er ryddige med kontrakt og faktura osv. De virker faglige dyktige og er effektive. Noe problemer med kommunikasjon pga språk, men det løser seg allikevel. Kan anbefale disse karene .

Mai 2018
H

Hanne-Cesilie om URBANA FASADE AS

Ski
Ski sentrum. Pusse grunnmur, kjellertrapp, og 3 lysbrønner

Veldig bra arbeid og bra pris. Det tok litt lang tid, delvis pga. mye regnvær.

Juli 2015
M

May-Grethe om VSM Malerservice Lukasz Falkowski

Ski
Flislegge toalett

Alt var meget bra. Kan anbefales.

Feb. 2015
P

Pål Berg om BIGMANT AS

Oslo
Bytte ut peis

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Solid arbeid med høy standard. Han har fokus på å finne gode løsninger, jobber effektivt, arbeider diskret og ryddig. Lett og hyggelig kontakt. Vi kan trygt anbefale Texo Mur og Pipe. Wenche Johansen

Feb. 2014
W

Wenche om TEXO MUR & PIPE AS

Ski
Legge tak, male + fasadearbeid

Jobben ble godt utført. Ketil var nøye og hadde kontroll på utførelsen. Prisen ble akkurat som forespeilet og de var blant de billigste uten at det gikk utover kvaliteten på matriell eller arbeidet. Gutta som gjorde jobben var fra Litauen og de var veldig dyktige. Ryddet opp etter seg og hele jobben ble gjort på 2 uker. Kommer nok til å bruke de igjen, nå garasjen skal bygges.

Sep. 2013
T

Thomas om TAK OG BLIKKARBEIDER Ketil Pedersen