Pussing av mur i Nittedal

Skal du pusse mur eller jevne ut en murvegg i Nittedal? På Mittanbud finner du flere murere i Nittedal som kan hjelpe deg med murpuss!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Pussing av mur i Nittedal

Skal du pusse mur eller jevne ut en murvegg i Nittedal? På Mittanbud finner du flere murere i Nittedal som kan hjelpe deg med murpuss!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet pussing av mur i Nittedal

Pusse grunnmur etter at den er isolert

1488HAKADAL

Hei, Jeg trenger hjelp med å pusse grunnmuren på bildene. For deler av muren må det også festes XPS på veggen - jeg har styroform/ XPS. Jeg trenger også hjelp med sette inn et lite vindu. Ønsker også å få et metallbeslag på toppen av styroformen rundt hele huset. Kom gjerne på befaring mvh Magnus

Pussing/slipin/behandling av betongsåle

1481HAGAN

Har en støpt betong platting som burde blitt slipt/pusset og behandlet. Sålen er ca 50 m2. Noen sprekker/sår. Avgir mye betongstøv. Kun seriøse henvendelser.

Pusse mur

1482NITTEDAL

Pusse mellom 25 og 35 kvm utvendig grunnmur, som er etterisolert med isoporplater festet med isolasjonsplugger. Antar det må to lag med puss til. Ett for å feste armeringsnett, og en finpuss over dette.

Renovere og pusse brannmur, bære og installere peisovn

1481HAGAN

Har tidligere hatt åpen peis i kjeller. Denne er nå revet slik at kun opprinnelig brannmur (pipe) av teglstein står igjen. Brannmuren må renoveres, slettes og pusses slik at det er klart til å installere peisovn som allerede er kjøpt inn. Peisovnen (Aduro 9.5) veier 145kg og må bæres rundt et hus og inn terrassedør i underetasje. Den skal installeres med toppmontert vinklet røykrør. Antatte oppgaver: - Bære peisovn rundt hus og inn i underetasje - Erstatte ødelagt / feilmontert lufteluke i pipe - Flytte hull til røykrør i pipe - Slette og pusse brannmur (pipe) så den blir jevn og får skarpe hjørner og er klar til å males eller flislegges - Installere peisovn - Dokumentere at installasjon oppfyller krav Brannmur (pipe) har følgende mål: - Høyde: ca 220cm - Bredde: ca 105cm - Dybde: ca 15cm Ønsker å bruke Standard Norges kontrakt for kjøp av håndverkertjenester eller tilsvarende. Befaring kan utføres de fleste dager på dag- eller kveldstid. Takk!

Fjerne støpt mur i kjeller

1482NITTEDAL

Støpt kasse hvor tidligere ovn har stått på ønskes fjernet. Og mur pusset mot pipe og gulv der kassen blir fjernet. Se bilder. Kassen har mål 37cm høy, 65 dyp og 103cm bred.

Montering av ny ovn, og eventuelt pussing av pipe og brannmur, kommer an på pris.

1481HAGAN

Jobb 1.Montering av ny peisovn ( aduro 9). Nytt hull i pipa og tetting av det gamle + dokumentasjon til brannvesen. Jobb 2. Pris på pussing av pipe og brannmur.

Siste evalueringer
Maling av hus og ny murpuss

God pris og godt utført arbeid. Noen misforståelser underveis i forhold til sluttprodukt, men han rettet opp i feil og sluttproduktet ble bra. Opprydningen etter murerarbeidet kan forbedres.

Sep. 2019
C

Cecilie Sewitsky om EURO MURER OSLO AS

Hagan
Puss av termomur

Pz Service utførte fiberpuss av thermomur på enebolig, sokkeletasje, ca. 60 kvm. Flott utført arbeid og god kommunikasjon med arbeidsleder. Pålitelig og effektivt.

Feb. 2018
B

Børge Ugland om Pz Service AS

Nittedal
Grunnmur garasje - nytt dekke?

Gjorde en god jobb, hyggelige folk, tok litt tid å rette opp en mangel.

Nov. 2015
T

Trond om DEKOBYGGESERVICE AS

Hagan
Ny murpuss på yttervegg bolighus

Raske tilbakemeldinger og rask oppstart på oppdraget. Effektiv og grundige . Har fått et nytt oppdrag av oss allerede.

Okt. 2015
B

Bente om AM Byggeservice Marzena Granheim Garnys

Hakadal
Male grunnmur (puss må repareres noen steder)

God jobb, raskt gjort til avtalt prisen. De har også gjort litt av ekstra jobb uten pris endring. Vi er veldig fornøyd.

Sep. 2015
P

Petr om PRAX FLISER AS

Hagan
PUSSE UTVENDIG MURVEGG PÅ 16 m2 OG PUSSE INNVENDIG BRANNMUR PÅ 11 M2

Mueren kom til avtalt tid, og utførte jobben innenfor den tiden vi ble enige om. Han utførte jobben til min fulle tilfredshet og til avtalt pris Kan anbetales. Bjørn E.

Mars 2014
B

Bjørn om STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

Hagan
Pussing av 70 kvadratmeter utvendig fasade

Bali gjorde en kjempejobb.

Okt. 2013
F

Fredrick om MUR OG FLIS Bali Krasniqi

Nittedal