Trenger du hjelp med sprengning i Askøy?

Uansett om du trenger hjelp med sprengningsarbeider i fjell, betong eller stein - legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med sprengning i Askøy.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med sprengning i Askøy?

Uansett om du trenger hjelp med sprengningsarbeider i fjell, betong eller stein - legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med sprengning i Askøy.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet sprengning av fjell, stein eller mur/betong i Askøy

Stein Deponi - Fylling av stein i sjø 80-250000 m3 Sprenging

5310HAUGLANDSHELLA

I forbindelse med bygging av en molo og en båthavn trenger vi å få skutt ut tomt og fylling av masser i sjø. Mellom 80 og 250000 m3 kan vi ta i mot. Vi har krav til bygging av et fortau på ca 160 meter lengde. Det vil bli en del skyting i fjell for etablering av dette. Vi er på jakt etter entreprenører som kan ta skyting og planering i bytte mot enerett til Deponering av stein? Vi tenker oss en byttehandel??Kom gjerne med innspill? plan 414 i Askøy Kommune Frode Jakobsen 90504358 frojakob@online.no

Grunnarbeid for garasje

5310HAUGLANDSHELLA

Planering av tomt for garasje, størrelse 70 m2. Graving, fjerning av jord og utskiftning av masse med egnet underlag for garasje. Det er behov for å sprenge bort litt fjell, ca 3x1 meter. Masser kan legges i bakkant av tomt og legges fint inntil garasjetomten slik at det ikke er behov for bortkjøring.

Sprenging og opparbeiding av bolig tomt

5305FLORVÅG

Sprengning og opparbeiding av boligtomt med støttemur opparbeidet i naturstein i front. Overskudsstein kan ønskes gjenbrukt på egen tomt for heving av tomt samt på en nabo tomt.

Planering - støping av ramme - kunstgressbane

5314KJERRGARDEN

Hei, Vi ønsker å oppgradere vår leikeplass med kunstgressbane. I den forbindelse er det behov for å lage en ramme til kunstgressbanen med utarbeiding av et solid fundament under kunstgresset (støping etc.). Prisen på totalprosjekt vil avgjøre av om vi også ønsker noe sprenging for å fjerne en liten fjellknust, eller om banen skal bli laget rundt dette. Vedlagt legges en konsepttegning, men i første omgang er det ønske om tilbud på bare fundamentet, inklusive kunstgresset (Ikke gjerde/vegg). Ser fram til å motta tilbud og er hjemme for eventuell befaring.

Sprengning/pigging av fjell, utvide sving på tomt

5306ERDAL

Ønsker tilbud på sprengning eller pigging av fjell for å utvide sving på tomt. Antar at det er snakk om mellom 25-40m3 med stein.

Opprettelse av parkeringsplass

5305FLORVÅG

Vi skal ha flere parkeringsplasser og det er noe fjell som må vekk.Plassen må også asfalteres etterpå.

Siste evalueringer
Hydraulic sprengning i utebod kleppestø

Veldig fornøyd med resultatet. Effektive arbeidere, proff verktøy og maskineri. Oppdraget ble utført til riktig pris. Anbefales!

Des. 2017
U

UNKNOWN om NORDIC 24 AKTIV AS

Strusshamn
* Fortsatt ledig: Sprenging av knaus

Terje Kittang kom og besiktiget jobben og gav en god forklaring på hvordan han ville utføre jobben. Sendte et oversiktlig tilbud som også ble sluttprisen. Jobben ble utført som ønsket og har ingenting å utsette på Terje Kittang graveservice.

Jan. 2014
E

Erik om Terje Kittang Graveservice AS

Florvåg
sprenging av knaus/fjell

Få alle prisoveslag og avtaler på papiret. muntlige avtaler er ikke verdt noe. entreprenør oppgir Kurt hamre as men er egentlig knut hamre maskinutleie enk. dersom dette ikke er så nøye så gjør han en GOD JOBB! Fornøyd med arbeidet

April 2012
L

Leon om Kurt Hamre AS

Hauglandshella
* Fortsatt ledig: Graving/sprenging av parkeringsplass, utbedring av grusvei

Kvaliteten på jobben som ble utført var meget bra i forbindelse med Graving/sprenging av parkeringsplass og utbedring av grusvei hos oss. Vi opplevde en positiv/fleksibel holdning, og innstilling til å finne gode løsninger underveis i arbeidet. Kan derfor absolutt anbefale bedriften videre.

Sep. 2011
A

André om R.H MASKIN AS

Florvåg