Trenger du hjelp med sprengning i Moss?

Uansett om du trenger hjelp med sprengningsarbeider i fjell, betong eller stein - legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med sprengning i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med sprengning i Moss?

Uansett om du trenger hjelp med sprengningsarbeider i fjell, betong eller stein - legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med sprengning i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet sprengning av fjell, stein eller mur/betong i Moss

Sprenging og fjerning av masse

1523MOSS

Vi har berg og masse som skulle vært fjernet til 20cm under bakkenivå

Sprenging og gårdsplass.

1570DILLING

Det skal sprenges noen fjell kuler, utvidelse av gårdsplass i noe skråning. Spreng masser brukes i gårdsplass.

Spregning av liten fjell knaus.

1519MOSS

Ca 5x2,5 meter og ca 2 meter høy fjellknaus i rombeporfyr/rød lavastein skal fjernes. Ønsker pris på hele jobben med bortkjøring, evt bare spregning.

Sprenge en del av fjellet

1535MOSS

Skal bygge et trappehus. Må sprenge en del av fjellet på forsiden av huset.

Fjerning av stein i forskjellige størrelser

1529MOSS

Pigging/graving og fjerning av stein. Jeg skal plannere ut og sette opp mur. Trenger derfor hjelp til å fjerne en del større steiner.

Sprengingsarbeider

1597MOSS

Vi ønsker å sprenge 2 stein på ca. 50-60m2 1.5m høy i hagen vår. Vi har søkt om det og det foreligger rammetillatelse for sprengningsarbeider. Vi ønsker arbeidet utført så rask som mulig.

Siste evalueringer
Fjerning og bortkjøring av fjell

Fantastisk opplevelse. God kommunikasjon og bra utført jobb av flinke og hyggelige folk. De brukte Røed Fjellboring til selve sprengingen. Også de leverte til toppkarakter. Kan anbefales på det sterkeste!!

April 2023
S

Svenn Erik om CF SVENDSEN AS

Larkollen
Sprenge / skjære grunnfjell (fjerne toppen) og grave + planering

Meget profesjonelt firma, utfører iht avtale og leverer utmerket kvalitet

Mars 2019
R

Rune om IVAR NILSEN ENTREPRENØR AS

Rygge
Sprenge/pigge bort fjellknaus og utvide gårdsplass

Konkurransedyktig pris og godt utført arbeid. Kraftig forsinket oppstartstidspunkt i forhold tid opprinnelig antydet, men han kom i havn innen fastsatt sluttfrist. Alt i alt fornøyd med jobben, og vil trygt anbefale Dennis for tilsvarende oppdrag.

Mai 2018
O

Odd Inge om FALLANG FJELLSPRENGNING AS

Langhus