Trenger du hjelp med sprengning i Tønsberg?

Uansett om du trenger hjelp med sprengningsarbeider i fjell, betong eller stein - legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med sprengning i Tønsberg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med sprengning i Tønsberg?

Uansett om du trenger hjelp med sprengningsarbeider i fjell, betong eller stein - legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med sprengning i Tønsberg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet sprengning av fjell, stein eller mur/betong i Tønsberg

Ny innkjørsel på bratt tomt

3172VEAR

Innkjørselen vår må totalrenoveres. Den er pr i dag for bratt, smal og uhåndterlig. Ønsker å se på løsninger for å 1) flate ut innkjøringen ved å borre/sprenge eller bygge støttemur, 2) bygge om / flytte garasjen og 3) generelt finne ut hvordan innkjørselen på tomta kan bli best mulig.

Fjerne fjell

3112TØNSBERG

Hei. Jeg har noe fjell i kjelleren som må fjernes.

Erfaren Grunnentreprenør Søkes for Tomteopparbeiding

3176UNDRUMSDAL

Vi søker en dyktig og erfaren grunnentreprenør til å ta ansvar for opparbeiding av en tomt. Vi ønsker en samarbeidspartner som er effektiv, fleksibel og har fokus på kvalitet. Arbeidsoppgaver: Rydde tomt for røtter, trær og busker (noen trær skal beholdes) Renske fjell for boligfundament på søyler og utnytte overskuddsmasser til carport vis mulig. Grave grøfter for vann, avløp, rør og deler Rense området under bolig til Fjell Grave og planere for garasje Oppgrusing av gårdsplass Stikkrenne for innkjøring Fordrøyningsmagasin for overvannshåndtering Grovplanering av tomt Dokumentasjon som vil bli gjort tilgjengelig: - Geoteknisk rapport - G01-410 Rev0 Overvannshåndtering Rødsåsveien - H01-401 Plan og lengdeprofil - Overvannsberegning Rødsåsveien - Hustegninger - Bilder av tomten Vi ser frem til å høre fra dere!

Sprenging av fjell ifm anlegging av basseng.

3172VEAR

Ønsker pris på sprenging 4x8 m dybde 1,80 Har graver.

* Fortsatt ledig: Grunnarbeid

3174REVETAL

Trenger prisoverslag på å lage en vei, 4x27m, med en liten fjellknast som må sprenges bort. Den ligger i forkant for å komme til den innerste tomten

Fjerne Berg/fjell

3170SEM

Har litt Berg/fjell som må bort. Skal bygge garasje

Siste evalueringer
Skulle ha fjernet en liten fjell

Jobbet veldig bra, men prisen ble for mye

Mai 2012
G

Ghazi Khder om Østlandske Anlegg & Transport As