Trenger du hjelp med sprengning i Porsgrunn?

Uansett om du trenger hjelp med sprengningsarbeider i fjell, betong eller stein - legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med sprengning i Porsgrunn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med sprengning i Porsgrunn?

Uansett om du trenger hjelp med sprengningsarbeider i fjell, betong eller stein - legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med sprengning i Porsgrunn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet sprengning av fjell, stein eller mur/betong i Porsgrunn

Opparbeidelse av tomt

3925PORSGRUNN

Vi skal planere endel av tomten vår som er mot vest ca. 300-400 m2. -Da må det fjernes fjell, enten ved sprengning, pigging, osv. - Fylling med oppimot 2,5m. - Vi ønsker å opparbeide plen med ferdigplen slik at det kan brukes i sommer 2024. - Tiltaket er søknadspliktig, vi vurdere å være "selvbygger" på tiltaket men også aktuelt å få firma inn for å være det. -Vi ønsker også å reetablere eksisterende plen mot vest ca. 200m2, og sette opp en liten tørrmur på ca. 0,5m høy og ca. 20m lang. - Vi vurder å bytte Vann og avløp, og samtidig legge inn trekkerør for strømkabel. -Vi vurderer også å drener noe av huset, men da huset står på en steinfyllingen vil vi sammen snakke om behov for dette. - Vi ønsker også å fjerne Oljetank. - Vi ønsker også å få rensket store deler av berget som vil stå igjen på sørvest delen av tomten. ca. 400m2. Vi ser for oss å gjøre arbeidene før sommer 2024, når dette praktisk er best. Tlf som jeg kan nås på er: 99156889 epost: Mikkel_johannesen@hotmail.com

Fjerne fjell

3936PORSGRUNN

En del fjell jeg vil fjerne for å komme ned på 2,40m takhøyde i kjeller, varierende fjellvekst. Noen steder er allerede 2,40m mens andre steder 2.20-2.10m. Har fort borret hull til Trollkraft men innser at dette er svært tidkrevende så vurderer og sette bort arbeidet

* Fortsatt ledig: Fjellsprengning

3920PORSGRUNN

Fjellsprengning i boligtomt for å bygge garasje

Sprenging av hyttetomt på fjellet

3930PORSGRUNN

Vi har behov for hjelp til sprenging av hyttetomt. Fjellet er allerede rensket, og det er klart for borring/sprenging. Har dårlig tid, så trenger hjelp så raskt som mulig. Ta kontakt for detaljer og avklaringer. Tomta ligger på Gautefall i Telemark. Det er fin vei helt frem til der det skal sprenges.

Grunnarbeid/fjellsprekking

3925PORSGRUNN

Ønsker å hyre til 3 dagers jobb med grunnarbeid/fjellsprekking. Jobb avsluttes etter tre dager uansett, med det resultat som måtte være oppnådd. Mål med jobben er å klargjøre for å lage gulv til utestue. Jobben består i: 1. blottlegging av fjell på et område på 6 * 3,5 meter (lengde * bredde). Dybde på løsmasser varierer fra 0 til 20 cm, antatt snittdybde på løsmasser er 15 cm. Løsmassene må manuelt krafses bort (hauglegges like til siden for arbeidsområdet). 2. spreking av fjell på blottlagt område. Noe fjell stikker opp i dagen, så dybde fjell som skal sprekkes varierer fra 30 cm til 0 cm. Vanskelig å estimere volum som må sprekkes, men anslår 1-2 kubikk. 3. etter at fjellet har sprukket, skal sprekt fjell «hauglegges».

Sprengning/opparbeiding av tomt

3948PORSGRUNN

Ønsker tilbud på grunnarbeid på en hustomt i Porsgrunn. Det må pigges/sprenges på tomten.

Siste evalueringer
Fjerne porøst fjell og sette opp/støpe støttemur

Vika Entreprenør kom raskt på befaring. Oppdraget ble utført til avtalt tid og pris. Vi hadde god kommunikasjon underveis. Jeg anbefaler andre å bruke firmaet:)

Mai 2014
S

Steinar Meyer- om VIKA ENTREPRENØR AS

Porsgrunn