Behov for trefelling eller stubbefresing på Gjøvik?

Om du har trær i hagen du ønsker felt eller stubber og røtter som irriterer deg, står mange bedrifter på Mittanbud klare for å hjelpe med trefelling og stubbefresing på Gjøvik.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for trefelling eller stubbefresing på Gjøvik?

Om du har trær i hagen du ønsker felt eller stubber og røtter som irriterer deg, står mange bedrifter på Mittanbud klare for å hjelpe med trefelling og stubbefresing på Gjøvik.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen trefelling og stubbefresing på Gjøvik

Vedhogst

2825GJØVIK

Trenger bistand til å felle 10-15 trær på egen hyttetomt som skal kvistes og deles i passe vedlengde til kløyving. Glæstadmarka, Gjøvik.

Felling av tre vanskelige trær

2836BIRI

Vi har tre store trær som henger over gjerdet mot naboen. Naboens flaggstang og garasje står der det ville være naturlig å felle trærne. Det trengs altså vinsj, talje, lift eller klatring.

Fjerne stubber av store grantrær og planere ut ca 170 m2

2819GJØVIK

Vi har i områdene markert gult fjernet endel store trær, blant annet 8 store grantrær og 3 store bjørker. Vi ønsker nå å planere ut dette området, for å så plen. i tillegg ønsker vi det blå området gravd ut, slik at vi får bygd en støttemur her.

Felle trær og sette opp nettinggjerde.

2819GJØVIK

Hei, du var hos oss for et par år siden og freset noen stubber vi hadde stående. Vi ønsker denne gangen å fjerne mer av beplantningen i hagen(trær/busker) som står på vår tomtegrense for å sette opp et fletteverksgjerde med overlegger. Ønsker også at det skal støpes en form for såle som gjerde skal stå på. Det er snakk om fjerning av et sted mellom 10-15 busker/trær. Selve gjerde skal dekke to sider av tomten og er nok totalt omtrent 70 meter. Er dette en type jobb du kan ha gitt et tilbud på i sin helhet? Jeg kan sende deg bilder og mer nøyaktig mål ved behov. behov.

Oppgradering av hage på hytte

2836BIRI

Vi har en hage som har forfalt de siste årene og vi trenger hjelp til å gjøre den mer lettstelt. Det er litt ulike jobber, og om du/dere kan ta på dere del 1 eller 2 eller 3 men ikke de andre, vil vi gjerne høre fra deg. Del 1 Primærjobben er å få orden på en tilgrodd hagedam som det har rent mye jord ned i. Denne ønsker vi å rense opp og gjøre mindre, kanskje ved hjelp av stein da det er naturlig tilsig av vann? Vi er åpne for forslag. Det er også laget en renne ned mot dammen som har grodd igjen, og det ble satt opp en pumpe for mange år siden som vi trenger hjelp med å sette i gang eller fjerne. Det er et bed ved dammen som det er mest ugress i da ikke noe vil vokse, som må fjernes og finnes en annen løsning på. Det er også et skrått område ca 1,5 m høyt og noen meter bredt rundt et lysthus hvor det meste av beplantningen må fjernes og noe lettstelt legges på. Et overgrodd epletre trenger beskjæring, og vi vet ikke helt hvordan. Del 2 I tillegg har vi to trær som vi ønsker fjernet. En svær buskfuru som har dødd og en halvstor bjørk på andre siden av hytta. Del 3 Et ganske stort område (kanskje 70kvm?) skulle vært en blomstereng med er et tistelniss med innslag av brennesle og annet. Her tenker vi alt burde graves vekk og lagt på ny jord og sådd. Dette haster imidlertid ikke like mye som dam og trær. Del 4 Vi har et gammelt lekestativ i treværk som vi gjerne vil ha tatt ned og kjørt vekk sammen et gammelt, demontert bord. Vi har mulighet til å være på hytta torsdag 8. juni for befaring. Vi ønsker jobben gjort helst i juni / begynnelsen av juli.

Hogge ned et stort tre

2827HUNNDALEN

Ønsker å fjerne en stor furu vi har i hagen i Nygardsbakken , 2827 Hunndalen. Ønsker alt fjernet etter at det er hogget ned

Siste evalueringer
Stubbefresing

Utført arbeid til avtalt pris og tid. Veldig fornøyd.

Mai 2020
S

Simen Hoel om SINDRE K NYSTUEN

Gjøvik
Grave opp stubber

Raskt og supert utført! Akkurat sånn vi ønsket å ha det og kommer helt sikkert til å bruke han mer i fremtiden år behovet melder seg:)

April 2020
R

Roger om Gjøvik Entreprenør AS

Gjøvik
Felling av trær - nær Elverum

God kommunikasjon, raskt og smidig utført. Alt i henhold til avtale.

Aug. 2019
K

Ketil om MIROSLAV DAKOVIC SKOGSTJENESTER

Gjøvik
Felling av 1 stk stor bjørk

Helt topp utført

Mai 2019
F

Fred om HÅVARD AALSETH

Gjøvik
Trefelling

En meget ryddig og solid kar. Profesjonelt utførelse på jobb, og rydder pent opp etter seg. Denne karen her kan trygt anbefales til andre

Mai 2019
K

Knut Robert om HÅVARD AALSETH

Gjøvik
Felling av trær

Rask og godt utført jobb. Veldig hyggelig.

Aug. 2018
A

Anders om HÅNDVERKERTJENESTER ESPEN AABØLLING AS

Gjøvik
Felling av bjørk

Fikk raskt svar og et bra tilbud. Jobben ble utført til avtalt tid, og vi ble veldig fornøyde. Kan trygt anbefales !!

April 2017
H

Hilde om MIROSLAV DAKOVIC SKOGSTJENESTER

Gjøvik
Felling av trær

Kjapp, punktlig og god pris. Kom, gjorde jobben og dro :)

April 2016
H

Henning om VR Skog Og Byggservice AS

Gjøvik
Felle bjørk

Ringte noen dager senere enn avtalt for å gjøre endelig avtale. Kom og gjorde jobben som avtalt. Ryddet kvister og kubber pent hver for seg. Trehogger brukte imidertid ikke sikring da han klatret opp i treet for hogge det ned bit for bit.

Jan. 2013
T

Torbjørn om Helgerud Gård

Gjøvik
Felling av bjørk

Jobben ble utført som avtalt og til avtalt tid! Kubbene lå pent samlet i en haug, mens kvisten var lagt til side! Godt fornøyd!

Feb. 2012
T

Torbjørn om BRDR SCHANCHE AS

Gjøvik