Trefelling/Stubbefresing i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Trefelling/Stubbefresing i Tønsberg

FIRST HAGESERVICE AS

Har du et ønske om en velstelt hage, men tiden strekker ikke til? Vi hjelper deg.​Ingen kunde er for liten, vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring. Har du ikke interesse eller trenger bare en hjelpende hånd for å få en velstelt hage? Vi hjelper deg.Vi bistår med mye innen hagearbeid og kan også komme med rådgivning. Les mer om oss her: https://www.first.as/First Hageservice arbeider primært i Tønsberg og Færder omegn. Vi ser fram til å høre fra deg.

Okt. 2023

Kappe ned tujaer en drøy meter

"God kommunikasjon, effektivt arbeid og alt til avtalt tid. Kommer til å bruke First igjen."
H
Heine
Oslo
FIRST HAGESERVICE AS

Eidval

Sertifisert trefeller og skogsarbeider. Med fagbrev som manuell skogsarbeider i ryggen driver jeg med trefelling i innenfor by- og skogområder.Jeg er behjelpelig med å felle trær innenfor alle kategorier. Jobbene er fullforsikret og selvstendig med alt nødvendig utstyr.

Sep. 2023

Felling av trær.

"Fort gjort"
L
Le
Tønsberg
Eidval

Pernille Sjølett Hageservice

4.9 (39)

Feller eller beskjærer trær, busker og kratt, raskt og effektivt. Stubbebehandling og bortkjøring av hageavfall.Er forsikret og har arbeid på/ved vei kursbevis.Setter store krav til arbeidet som gjøres for at du som kunde skal bli glad for at du valgte akkurat, - Pernille Sjølett Hageservice.

Sep. 2023

Felle og fjerne 2 trær og kutte hekk (12m)

"Pernille leverte en solid jobb hos oss og kan lett anbefale henne til andre."
T
Trond
Åsgårdstrand
Pernille Sjølett Hageservice

Aleksander Børresen Trefelling

Trefelling utføres, både store og små oppdrag:- Trefelling fra bakken.- Seksjonsfelling, topping og beskjæring, da ved klatring eller bruk av lift.- Stubbefresing- Bortkjøring av kvist og trevirkeMye erfaring med trefelling på utsatte steder, som f.eks. hogst ved strømnettet.Jobber trygt, effektivt og har forsikring.Kontakt Aleksander Børresen for gratis befaring og pristilbud - Mob: 91607129.

Aug. 2023

Beskjæring av furu

"Strålende utført jobb, vi er veldig fornøyd!"
D
Dag Olav
Tolvsrød
Aleksander Børresen Trefelling

Trepleiefirmaet Lilleby AS

5.0 (1)

Vi er et profesjonelt trepleiefirma som kan tilby våre kunder et bredt spekter av tjenester innenfor trepleie, trefelling, stubbefresing, flishugging og rådgivning.Med vår kunnskap og erfaring kan du være trygg på at jobben blir gjort på beste faglige måte. Ved bruk av nyeste tilgjengelig utstyr og klatreteknikk kommer vi rundt i hele treet på en skånsom måte uten bruk av fordyrende lift/kran. Det er således ingen begrensning for hvor store/utilgjengelige trær vi kan pleie/felle.Vi er pr idag sy...

Se mer
Juni 2023

Fjerning av to stubber

"Fort gjort - til best pris - ryddet ikke , men det var heller ikke avtalt - min forglemmelse - og fryktelig mye flis."
E
Einar
Tønsberg
Trepleiefirmaet Lilleby AS

LIEN TREPLEIE OG UTEMILJØ AS

Er en totalleverandør innen vedlikehold av uteområder. Trepleie, trefelling, anleggsgartner, vintervedlikehold, gartnertjenester. Vi utfører oppdrag i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold og Telemark.LIEN TREPLEIE OG UTEMILJØ AS er basert på å være det mest konkurransedyktige firmaet og garanterer rettferdige priser.Ta gjerne kontakt for ett uforpliktende pristilbud. Tlf: 41385305 eller post@lientrepleie.no

Juni 2023

Felle høyt lindetre

"Pris, kommunikasjon, kvalitet, ryddighet, de var gode på alt!"
H
Helene
Tønsberg
LIEN TREPLEIE OG UTEMILJØ AS

JENSEN VED, TRE OG STUBBE

4.9 (108)

Ingen jobb er for liten. Gratis befarining

Mai 2023

Stubbe fjerning

"5 stjerner på alle punkter. Super hyggelig, god kommunikasjon. Kjempe bra utført jobb. Anbefales på det sterkeste. Veldig fornøyd."
J
Jeanette
Sem
JENSEN VED, TRE OG STUBBE

LOKAL BYGGSERVICE AS

Lokal Byggservice AS er et tømrerfirma som ligger i Sem og drives av Kaspars Tuls. Vi er til sammen 9 ansatte som har opparbeidet oss god erfaring og lokale samarbeidspartnere gjennom å jobbet i Norge i mange år. Vår visjon er å være ditt naturlige valg som tømrere i Vestfold. Vi utfører et variert spekter av oppdrag innen tømrer-tjenester.

April 2023

Bygge carport

"Veldig hyggelig å samarbeide ned. De kom med råd og var profesjonelle på alle plan."
I
Inger marie
Tønsberg
LOKAL BYGGSERVICE AS

WIIK ENTREPRENØR AS

Wiik Entreprenør AS har vært i drift siden 2016, og våres ansatte har bred erfaring i faget.?Vi utfører:GravingDreneringStøttemurTransportBelegningssteinTrefellingOg merVi er opptatt av at du skal være fornøyd med jobben vi gjør, derfor har vi standard 5 års garanti på oppdrag vi utfører hos deg.?Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!?

Jan. 2023

Planere 2 skråninger med gravemaskin, og mulig stubbefrese

"Veldig ryddige, raske og profesjonelle. Noe småtteri ble ødelagt mens de jobbet - dette ble ryddet opp i umiddelbart uten noe problemer. Anbefaler på det sterkeste. Og god kunnskap om både graving og såing/gress."
H
Herbjørn
Tønsberg

ANDERSEN VIDAR

Tilbyr trefelling, klipping av busker og trær. Tilbyr også vasking av hus, tak og fasader. Vi kan også steame belegningsstein. Har over 40 års erfaring.

Nov. 2022

Felling av stort furutre

"Utrolig dyktig, effektiv og hyggelig mann som kom når han skulle og fikk treet ned nøyaktig dit han ville ha det. Proff. Best pris. Anbefales!"
T
Tone
Våle
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Klippe tujahekk

3170SEM

Vi har en stor tujahekk som har vokst vilt i noen år nå, og derfor må kuttes ganske mye. Bilder kan sendes om ønskelig. Hekken går rundt halve tomta, som er på ca 1 mål.

Kappe ned tujaer en drøy meter

3154TOLVSRØD

Tujahekk på ca 4-5 meter skal trimmes, men det krever motorsag. Skal kappes ned 1-1,5 meter. Hekken er ca 6-7 meter i bredden.

Rydde / tynne en li

3117TØNSBERG

Noen som selger ved? Rydding og tynning av gamle trær og nedfall i en liten li i Tønsberg. stort sett ask / hardved. Her kan du få estra ved forsyning...

Fjerning av 2 stubber(kan bli 2-3 små til)

3172VEAR

Ønsker hjelp til fjerning av hovedsakelig to stubber. Største ca 50 cm i diameter på det bredeste(avlang). Kan bli 2-3 små stubber i tillegg til de to store.

Beskjæring av furu

3150TOLVSRØD

Vi ønsker å få fjernet en del av dette treet. Stammen deler seg i tre, og vi vil fjerne den ene av de tre stammene. På bildet er det den stammen som er nærmest den lille boden. Ønsker ikke å beholde veden.

Stubbe fjerning

3170SEM

Vi har to stubber fra poppel tre som trengs å fjerne.