Trefelling/Stubbefresing - Nannestad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Trefelling/Stubbefresing i Nannestad

Lilleeng ved og service

Jeg tar på meg det meste av trefelling, og har spesialisert meg innen vanskeligstilte trær. Jeg har lang erfaring med treklatring og trefelling. Jeg tar på meg måking av små og store tak, samt bort kjøring av søppel og mye mer. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Se mer

Felling og fjerning av trær

"Gjennomførte jobben som avtalt, konkurransedyktig på pris. Anbefales på det sterkeste."
M
Maiken
Maura, Feb. 2024
Lilleeng ved og service

Halvor Jahr

Trefelling

"En ryddig person. Også en person med glimtet i øyet. Morro å iakta framgangen med fellinga. Den var svært kompleks med den ene furua som sto skjevt mot huset. Neida, den datt ned der han ville. Veeeeldig fornøyd. Anbefaler på det sterkeste. Hilsen ..."Se mer
p
Per O
Nannestad, Aug. 2023

GRANØIEN TRE OG MASKIN AS

5.0 (10)

Vi er et firma som har spesialisert oss på å ta ned vanskelige trær. Trær som kommer i konflikt med hus og ledninger plukker vi ned skånsomt og effektivt. Vi feller også trær fra bakken og gjør beskjæringsjobber. Beskjærer og planter hekk. Vi er veldig opptatt av at kunden skal være fornøyd med arbeidet vi utfører og strekker oss langt for å få til dette så bra som mulig. Du skal være trygg på at prisen blir som vi har avtalt! Vi er forsikret og forsikringsbevis sendes om du ønsker dette.

Se mer

Felle to store bjørker

"Alle punktene over passer på vedkommende som utførte jobben. Kvalitet, pris, kommunikasjon, ryddighet og pålitelighet og effektivitet. Veldig raskt og godt utført og jeg er svært godt fornøyd med utført jobb👍🏼😀"
S
Svein
Holter, April 2022

TRONDSEN VEDSERVICE

5.0 (8)

Trondsen vedservice selger bjørkeved og utfører trefelling. Vi utfører også annet hagearbeid som f.eks legging av ferdigplen og planting av tujahekk.

Trefelling og bortkjøring

"Kjempeflinke, veldig effektive, pålitelige og fleksible. Opprydding kjempebra! Kan absolutt anbefales! Vi er meget fornøyd!"
B
Bente
Maura, Aug. 2021
TRONDSEN VEDSERVICE

T.HARALDSEN MASKIN

Trefelling

"Godt jobba."
E
Enver
Fjell, April 2021
T.HARALDSEN MASKIN

UTSIKTA AS

Utsikta AS holder til på Fjelleng i Sør-Aurdal og tilbyr en rekke tjenester innen manuell trefelling i Valdres og tilknyttede områder.Firmaet tilbyr blant annet seksjonsfelling og beskjæring av trær ved hjelp av profesjonelle klatrere med lang yrkeserfaring. Videre tilbyr vi håndtering av vindfall, rydding av hus- og hyttetomter, oppkapping, flishugging, bortkjøring og kløyving av ved. Utsikta AS ble etablert i 2020 av Børge og Anita Boge. Vårt hovedmål er å være en seriøs og imøtekommende aktør som kundene våre kan stole på.Børge er sertifisert sikringsleder i henhold til NS 9600-arbeid i tau, og har jobbet som tilkomsttekniker (klatrer) siden 2006. Han kan også vise til dokumentert opplæring i treklatring og bruk av motorsag, og har siden 2016 drevet aktivt med trefelling i egen skog.Anita jobber som bakkemannskap og håndterer det praktiske på bakkenivå når vi er på klatreoppdrag. Hun fungerer også som redningsperson ved eventuelle nødsituasjoner. Vi har intern opplæring på alle typer rednings-scenarioer i forbindelse med treklatring og arbeid i tau.Utsikta AS har forsikringer gjennom If som dekker alle oppdrag innen trefelling og arbeid i tau. Vi er meget fokusert på sikkerhet og god planlegging av jobbene vi utfører og tar alltid høyde for at personell som klatrer skal kunne reddes av annet personell involvert i jobben.Vår filosofi og grunnpilar er null skader på verken personell eller omgivelsene vi jobber i.Vår sikkerhet er din sikkerhet.

Se mer

Trefelling

"Vi er svært fornøyd med hjelpen fra Utsikta AS med å felle flere trær på tomta, tett på hus. Ryddig og god kommunikasjon fra start til mål, kvalitet i alle ledd av prosessen og opptatt av sikkerhet. Anbefales på det varmeste!"
T
Tonje
Maura, Okt. 2020
UTSIKTA AS

TOTAL EIENDOMSSERVICE AS

- STUBBEFRESING - SKADEDYRKONTROLL - SNØ & GRØNT - ASFALTLAPPING - er 4 av våre kjerne områder. Videre har vi salg av STRØKASSER fra 70 liter til 750 liter og levering av singel/grus, subus, pukk, soilet jord, bark i løs masse for småskalaleveranser fra 1 til 3 kubikk pr levering. 1. Vi utfører Skadedyrkontroll og Bekjempelse med over 25 års erfaring. Gratis inspeksjon i Oslo og Akershus, fast pris før oppdragstart. Typiske infestasjoner etter skadedyr er; Rotter, Mus, Jordmaur, Stokkmaur, Veggdyr, Veps ( vepsebol ), Kakerlakker, forskjellige arter Biller, Sikring mot Duer på gesimser, tak-og takrenner etc. Her har vi en rekke løsninger. LA OSS HJELPE DEG MED SKADEDYRENE I DAG, FØR DE ETABLERER SEG HOS DERE!! 2. STUBBEFRESING, skånsomt og effektivt, dere får raskt en fin flate og legge ny plen på eller beplante samt hindre etablering av treborende insekter, stokkmaur å gjøre skader, hindre sopp og råte. Billig og enkelt i stede for gravemaskin med store skader/sår i plen ol. Vi utfører også TREFELLING. 3. Vaktmestertjenester og enkelt vedlikehold har vi over 20 års erfaring med og mange fornøyde kunder innenfor OBOS, BORI, EBBL, Forvaltere, Private kunder. Tjenestene vi leverer er; Fast tilsyn av eiendom, Gressklipping, Snømåking, Feiing, Avfallshåndtering, Vikar ( når deres egen vaktmester har ferie etc ). Vi har samarbeidspartnere innenfor de fleste bransjer eiendomsforvalter, rørlegger, elektriker, snekker/tømrer, låsemester, vektere,maskinentreprenør, landskapspleie, renhold, skadesanering og mye mer. Hvis det skulle være ønskelig med en leverandør og en månedlig faktura kan vi ordne dette. Gratis befaring og tilbud. Ring oss i dag for en hyggelig prat om deres behov. Hilsen oss i TOTAL EIENDOMSSERVICE AS

Se mer

Stubbefresing (3 stubber)

"Ingenting å utsette på jobben, verken kommunikasjon, pålitelighet, ryddighet eller pris."
E
Eli
Nannestad, Juni 2020
TOTAL EIENDOMSSERVICE AS
Siste registrerte jobber

Felling og fjerning av trær

2032MAURA

Vi har langs vår tomtegrense et par trær i relativt dårlig stand. trærne skulle fjernes i fjor, men på grunn av uforutsette hendelser måtte dette utsettes. Etter Hans i august ligger det og et knekt tre fra naboens tomt å hviler på våre. Vår tomte grense er en bekk, og det er ingen beboelse på andre siden (skog). Trærne står sånn lokalisert at de står i en skråning med relativt dårlig grunn, med gjerdet og hus på oversiden, og bekken i nedkant. Vi opplever at disse trærne er i dårlig stand, og blir bare verre for hvert år.

Trefelling

2030NANNESTAD

3 middels furuer, nedtil grenfrie kun krone 2 er i V form 2m fra rota

Fjerne en stubbe

2032MAURA

Vi har en ny stubbe i hagen fra en blodbøk. Stubben ca 50 cm i diameter og lett og komme til.

Felle grantre (ca. 18m?)

2033ÅSGREINA

Trenger hjelp til å felle et tre. Grantreet er kanskje 18m høyt og har en garasje og kanskje et hus innenfor fellingsavstand Trenger kun å få felt det trygt. Opprydding kan vi ordne selv

Felle tre

2034HOLTER

Hei. Vi trenger hjelp til å felle et tre i Hagen vår

stubbefresing

2030NANNESTAD

Trenger hjelp med stubbefresing

Siste evalueringer
Trefelling

Hygglig och enkelt att få jobben gjord

Juli 2019
J

Jonatan om Halvor Jahr

Maura
Trefelling

Veldig dyktig, effektiv, pålitelig og hyggelig kar. Anbefales på det sterkeste!

Juli 2019
a

anniken om Halvor Jahr

Hurdal
Felling av 3 trær og en tuja.

Her kunne jeg krysset av på alt . Utrolig hyggelig fyr , effektiv og fult til å stole på . Ryddet opp etter seg og gjorde alt som vi ble enige om. Kunne ikke vært mer fornøyd.

Juli 2019
C

Caia om Halvor Jahr

Maura
Felling av trær i hage

Kan anbefale bedriften til andre. Ingen ting og utsette.

Mai 2019
R

Roger om Vøien Maskin-Transport

Maura
Hogging av trær

Jeg er meget fornøyd med denne bedriften.De hogget 4 trær og ryddet alt etter seg.Kan anbefales på det varmeste.

Juni 2018
K

Kate Jane om VESO MORINA VESEL

Nannestad
Felle ca åtte store grantrær på fritidstomt i Nannestad

Veldig fornøyd. Jobben ble gjort raskt og veldig rimelig. Kan anbefales.

Juni 2018
L

Live om FELLEKONKURRENTEN HÅKON JOHANSEN

Oslo
Felling av trær

Jobben ble utmerket utført. To store grantrær ble felt, kvistet og fjernet. Det tok litt lenger tid enn beregnet på grunn av forferdelig vær, men jeg ble holdt underrettet underveis. Kan trygt anbefale JBR-trefelling. Som også hadde lavest pris.

Juni 2017
A

Asbjørn om JBR-TREFELLING JENS BIRK RASMUSSEN

Nannestad
Felling av grantre.

På ettersommeren 2015 valgte jeg å forsøke meg på Mitt anbud for å se om noen kunne bidra med å felle en gedigen granbuske som sto kronglete til på vår eiendom. Arild Jahren tok kontakt og kom på befaring. Resultatet av denne ble at ytterligere 5 store trær skulle felles. Arbeidene, inkl.fresing av stubber og røtter ble utført på en særdeles profesjonell måte - raskt og effektivt. Imponerende! ANBEFALES av Thorstein Johansen, 2032 MAURA.

Feb. 2016
T

Thorstein om Arild Jahren Bygg Og Vaktmestertjenester

Maura
Trefelling - Maura ,Nannestad kommune

Vøien Maskin -Transport ble valgt ut fra våre kriterier. De utførte en flott jobb og vi kan trygt anbefale de.

Sep. 2015
S

Stein Erik om Vøien Maskin-Transport

Maura
Felling av et tre

Hyggelige, raske og effektive. Anbefales:)

Mai 2014
H

Heidi om KREATIV TREKULTUR

Nannestad
Fjerning av et stort bjørketre

Vi er kjempefornøyd. Kom til avtalt tid, gav skriftlig tilbud med eksakt pris. Utførte jobben som avtalt. Vil uten tvil benytte Arild Jahren bygg ved en senere anledning.

Nov. 2013
C

Carl-Jørgen om Arild Jahren Bygg Og Vaktmestertjenester

Holter
Felle lønnetre

Jobben ble gjort i henhold til avtale til avtalt tid. Dette firma kan man stole på! Treet ble felt, stammen kappet i 30 cm lengder og ALL kvist ble fraktet bort!!! Anbefales til andre som har behov for effektiv trefelling.

Okt. 2013
U

UNKNOWN om KREATIV TREKULTUR

Maura

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.