Trefelling/Stubbefresing i Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Trefelling/Stubbefresing i Moss

Pernille Sjølett Hageservice

4.9 (39)

Feller eller beskjærer trær, busker og kratt, raskt og effektivt. Stubbebehandling og bortkjøring av hageavfall.Er forsikret og har arbeid på/ved vei kursbevis.Setter store krav til arbeidet som gjøres for at du som kunde skal bli glad for at du valgte akkurat, - Pernille Sjølett Hageservice.

Nov. 2023

Justering av eiketre i volum

"Kan anbefales på det sterkeste"
Ø
Øyvind
Moss
Pernille Sjølett Hageservice

TOR-ØYVIND LUNDE

4.9 (43)

Sep. 2023

Stubbefresing

"Trivelige folk som utførte etter avtale og i tillegg interesserte i å yte ekstra service. Rimelig pris, og effektiv i jobben."
E
Esten
Oslo

SØRVISGUBB1 OLE MARIUS HALVORSEN

Juli 2023

Fjerning av thuja-stubber

"God dialog, punktlig, ryddig og effektiv. Anbefales!"
L
Linda
Moss
SØRVISGUBB1 OLE MARIUS HALVORSEN

ROMERIKE MULTI SERVICE

Vi tilbyr service innen hus, hage og renhold. - Flyttevask, innvendig- og utvendig renhold - Klipping av plen, planting, installasjon av gjerder - Malejobb - hus og interiør

Juli 2023

Fjerne gammel hekk og 2 trær

"Hyggelige folk som gjør jobben til avtalt pris. Tommel opp👍"
M
Marius
Dilling
ROMERIKE MULTI SERVICE

HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS

Vi har bred erfaring innen ulike håndverksfag. En viktig ting for oss er gode samarbeidspartnere, derfor har vi mulighet til å utføre ulike oppdrag for å tilfredstille kunden helhetlig. Vi er opptatt av god kommunikasjon og fornøyde kunder. Noe av hva vi utfører: - Gartner - hagearbeid - Plen - ferdigplen - planting - hekk - Snekkertjenester - Vedlikehold - Trefelling - Vaktmestertjenester - Rydding - Transport - Gulvsliping - Trappevask - Vindus vask - Fasadevask - Takrenne rens - Vask / ren...

Se mer
Juni 2023

Fjerne Thujahekk

"Godt utført arbeid"
T
Torill
Moss
HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS

BARK-TREFELLING CHRIS NICOLAY LARSEN

5.0 (22)

Er du på utkikk etter en pålitelig og punktlig aktør, som er fullforsikret. Da er vi den rette.

Mars 2023

Trefelling grantre

"Har nå brukt de to ganger og vært veldig fornøyd. Profesjonelle karer med fornuftige priser. Fjernet en 21 meter høy gran og en flere meter høy tujahekk. Ryddig og fint når de var ferdige. Disse kan anbefales på det varmeste."
A
Anine
Rygge
BARK-TREFELLING CHRIS NICOLAY LARSEN

LARSEN SKOG OG HAGE

Larsen skog og hage er et lite firma som utfører en rekke oppdrag innenfor skog og hage. Ingen jobber er for små og ingen jobber er for store. Sikkerhet og kvalitet blir alltid satt i fokus. Om uhellet skulle være ute, så har firmaet en ansvarsforsikring som dekker opp til 10 millioner kroner.

April 2022

Felling av 2-5 ganske høye tre på eiendom

"Veldig fornøyd med jobben. God pris og profesjonelt gjennomført."
A
Arild
Moss
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Beskjære hekk og trær(greiner)

1524MOSS

Alt av hekk og trær (greiner) som stikker ut mot gaten (Dyreveien) må beskjæres inntil eiendomsgrensen. Dette må gjøres snarest. - Greinene kan fint beskjæres enda lenger inn fra eiendomsgrensen. - Tenker at hekken kan ha en høyde på det som anbefales og må også klippes på sidene. Bilder er ikke tatt av meg, men ble tatt for noen dager siden. Se Google Maps for å se hvor eiendomsgrensen og gjerde går. Ønsker pristilbud på arbeidet.

Justering av eiketre i volum

1519MOSS

Jeg har en eik,- ca 8 meter høyt som må justeres i volum / bredde. Ca 2 meter inn fra alle kanter. Grenverk skal helst kjøres bort.

Bortkjøring av avskjær fra bøkehekk

1539MOSS

Bortkjøring av avskjær fra bøkehekk og plommetre. Kan sende bilder av det vi har så langt. Privatbolig. Blir mest sannsynlig ferdig med all beskjæring 11/10 eller 12/10.

Felling av stort pæretre

1512MOSS

Pæretre mellom 10-15 meter. Ønsker pris på kun felling samt felling og bortkjøring.

Felle furu på ca 10-12 meter

1526MOSS

Ta kontakt for befaring. Furua må felles i to deler. Må gjøres av fagkyndige med klatreutstyr. Trenger bare å dele opp stammen litt etter felling. Har utstyr så jeg kan filetere den selv etter felling. Evnt kan jeg donere bort veden til den som feller om ønskelig.

Fjerne tre, klippe busker.

1526MOSS

Fjerne ett stort tre, klippe og tripoe hekker. Fjerne all søppel.