Massetransport - Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Massetransport i Ålesund

SKAAR MASKIN AS

5.0 (5)

Vi er et lite firma som satser på gunstige priser for forbruker, Så vi er kanskje ikke størst men vi satser alltid på at kunden er 110% fornøyd.Vi operer pr idag med følgende utstyr:1 Stk Kobelco 907c (denne brukes i hovudsak for oppdrag i landbruket, Nydyrking og store drenerings områder)1 Stk Komatsu pc50 med encon ec05 rotortilt og diverse skuffer. Denne er perfekt til drenering rundt hus og hytter. planering av hager.. bruksområdene er uendelige.. Også med klype for og kunne plukke ned hus/skur/hytter1 Stk John Deere 6630 traktor med frontlaster1 Stk John Deere 6620 traktor med frontlasterBegge traktorene er i fast 3 års brøytekontrakt for en kommune og vi er en av de største underliggende entrepenørene for brøyting i denne kommunen1 Stk 12 tonns dumperhenger for forflyttning av maskin og masser.1 Stk stihl motorsag for rydding av skog og beskjæring av trærTa kontakt og vi vil se på DITT oppdrag og regne ut en pris til deg og utføre jobben menst du kan sette deg trygt tilbake og nyte en kopp kaffe og avisen!

Se mer

Utgraving til garasje

"Godt fornøyd med jobben.begynte til avtalt tid og holdt prisen."
E
Egil
Ålesund, Juni 2013
SKAAR MASKIN AS
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Massetransport - Så snart som mulig

6004ÅLESUND

Fjerne mursteinsblokker. Hente, kjøre vekk.

Massetransport - Etter 21.05.2023

6260SKODJE

Bortkjøring av masser (JORD )..rund 6 kubikkmeter. Helst med en grabb

Massetransport - Når som helst

6015ÅLESUND

Ønsker pris på tilkjøring av 1 lass grønnparkmix - ca 10 tonn og 1 lass 8-16 pukk - ca 10 tonn. Adresse: Sperre Nakkens Veg 24, enkelt å tippe av åpen tomt rett på plen.

Massetransport - Så snart som mulig

6017ÅLESUND

Noen tonn fyllmasse fra grunnen trengs opphenting og bortkjøring.

Massetransport - Når som helst (gjerne i dag)

6016ÅLESUND

Flytte et normalt størrelse kjøleskap fra Hatlane til Spjelkavik, inklusive løfting fra gangen i det ene huset og inn på det andre. Ingen bæring ned trapper, man kjører omtrent til dør i Spjelkavik og bærer rett inn i en kjellergang. Vi har en mann som hjelper til med løft.

Massetransport - Når som helst

6014ÅLESUND

Vekkjøring av overskuddsjord/stein. Usikker på mengde/kubikk, kom gjerne på befaring. Bilde kan sendes. Kan være behjelpelig med pålasting.

Siste evalueringer
Graving og transport av utgravd masse

Firmaet ga en meget fordelaktig totalpris, og satte i gang omgående etter at pris var avtalt. Arbeidet var raskt utført, i henhold til det vi var blitt enige om. Et lite minus for sen faktura. Alt i alt, godt fornøyd med pris og kvalitet!

April 2013
S

Ståle om KS MINIMASKIN V/Kenneth Andrè Sivertsvik

Ålesund

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang