Massetransport - Råde

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Massetransport i Råde

ØSTFOLD UTEANLEGG AS

4.9 (64)

spesialkompetanse innen våre fagområder.Med over 19 års erfaring og over 600 utførte prosjekter ønsker vi å være en bedrift som leverer tjenester av meget god kvalitet og får fornøyde kunder.Ta gjerne kontakt med oss for gratis befaring og en uforpliktende prat.

Se mer

Bortkjøring av masse

"Kom som avtalt. Fikk jobben gjort på kort varsel. Fornuftig pris. Annbefales på det sterkeste."
M
Mohammad Amar Amar
Moss, Aug. 2016
ØSTFOLD UTEANLEGG AS
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Massetransport - Når som helst

1640RÅDE

Jeg har en Mf 6445, 110 hk. Jeg ønsker å kjøre masse transport med denne traktoren.

Massetransport - Når som helst

1640RÅDE

Hagen skal planeres. Det antas at det må kjører på med ca. 130-150 tonn jord (heves i snitt 25-35 cm). Oppdraget: Tilkjøring og grovfordeling av jordmasser på hagedelen av tomt. Ankomsten til hagen er utfordrende. Eneste ankomstvei er gjennom port ved innkjørsel og videre (sving) mellom garasje og hus (ca. 4-5 meter bredt). Oppdraget egner seg ikke for stor lastebil, og må søkes løst med mellomstor bil eller med annen type frakt.

Massetransport - Etter 16.07.2020

1640RÅDE

Beskrivelse Hei. Planlegger bygging av hytte 90 m2, og trenger hjelp til å forberede/planere tomta med fyllmasse i Råde/ Østfold. Det er lett adkomst og vei helt frem. Grunnterenget er fjell, men det er ikke nødvendig med sprenging og det er heller ikke store grop som skall fylles. Gi meg tilbakemelding på hva det vil koste for den type jobb! Adresse Skredderfjellet 1640 Råde

Massetransport - Etter 16.07.2020

1640RÅDE

Hei. Planlegger bygging av hytte 90 m2, og trenger hjelp til å forberede/planere tomta med fyllmasse i Råde/ Østfold. Det er lett adkomst og vei helt frem. Grunnterenget er fjell, men det er ikke nødvendig med sprenging og det er heller ikke store grop som skall fylles. Gi meg tilbakemelding på hva det vil koste for den type jobb!

Massetransport - Så snart som mulig

1642SALTNES

Hei Trenger masser for plen og jordvoll. Behov 10-100 m3, avhengig av kvalitet på massene. Dere kan levere med tippbil, enkel adkomst.

Massetransport - Når som helst

1640RÅDE

Need to remove the earth 100 m3 Råde

Siste evalueringer
Stable opp steinmur, og klargjøre gårdsplass

Jobben er gjort på en utmerket måte. TR Transport har gjort alt riktig med tanke på drenering, fall, legging av stein og løsninger for kanter, overganger og avslutninger. Vi er meget fornøyd med jobben, og vil absoult anbefale TR Transport.

Jan. 2015
M

Morten om TR Bygg, Anlegg Og Eiendom AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang