Massetransport i Notodden

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Massetransport i Notodden

TEAM TELEMARK EIENDOM AS

Team Telemark Eiendom AS utfører mindre grunnarbeider, masse utskifte, mindre stein og mur arbeider, legging ferdigplen samt trearbeider ifob terrasse plattinger mm. Har gode referanser og gir ryddige tilbud og HMS settes høyt. God kommunikasjon med kunden settes høyt og vi bestreber oss alltid til holde avtalene som er inngått.

Mars 2021

Transport av byggematerialer - Før 31.03.2021

"Helt greit utført arbeid."
P
Per Arne
Porsgrunn

A&K MASKIN OG UTLEIE AS

A&K MASKIN OG UTLEIE AS er en liten bedrift som tar på seg oppdrag som feks: -Trefelling med bortkjøring -Mindre graveoppdrag -Opparbeidelse av tomt -Beleggningsstein -Muring -Enkle vedlikeholdsoppdrag Er det noe vi kan hjelpe med så ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr gratis befaring på alle type jobber. Vi kan nåes på Tlf og E-post. Kim Robert Kåsa Tlf: 944 71 839 Email: kimrobert1992@hotmail.com Asle Sigurd Smylingsås Tlf: 90884989 Email: asle92@hotmail.com

Mai 2020

Massetransport - Når som helst

"Hadde behov for henting og bortkjøring av diverse stein og løsmasser. Enkel kommunikasjon, arbeid utført til avtalt tid og pris. Svært fornøyd, A&K Maskin og utleie anbefales."
a
Andreas meyer
Notodden
A&K MASKIN OG UTLEIE AS
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Massetransport - Når som helst

3681NOTODDEN

Ca. 60 m2 flat plen skal bli parkeringsplass. Kjøre på grov og fin masse. Planere.

Transport av byggematerialer - Før 31.03.2021

3683NOTODDEN

Transportere byggematerialer til hytte uten veiforbindelse. Leca+ sement + fundamenter. Siden det ikke er veiforbindelse, og det er relativt bratt bakke (nedover) er det behov for et beltegående kjøretøy, dumper eller traktor. Ønsker i første omgang kontakt med noen som kan tilby slike tjenester. Så kan jeg komme tilbake til omfang, tid og sted.

Massetransport - Når som helst

3678NOTODDEN

Ønsker tilbud på fjerning av teglstein. Har revet mur og har behov for fjerning av 350 stk teglstein, i tillegg til rundt 50 liter murfug i biter.

Flytting av masse

3677NOTODDEN

Har en god del Stein masse etter sprenging av tomt som skulle vært fjernet. Må ha gravemaskin og lastebil. Da det er store steiner. Fjernet så fort som mulig.

Massetransport - Når som helst

3677NOTODDEN

transport av singel fra Kragerø til Notodden, 10-12 m3

Frakt fra Notodden til Kristiansand

3683NOTODDEN

Jeg skal kjøpe en kajakk som er lokalisert på Notodden, så jeg trenger derfor å frakte den ned til Kristiansand. Info om kajakk: Lengde: 483 cm, bredde, 55cm, vekt: 27kg.