Behov for massetransport i Skien?

Leter du etter noen som kan hjelpe med bortkjøring eller henting av masser i Skien? På Mittanbud finner du flere bedrifter som kan hjelpe deg med massetransport i Skien!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for massetransport i Skien?

Leter du etter noen som kan hjelpe med bortkjøring eller henting av masser i Skien? På Mittanbud finner du flere bedrifter som kan hjelpe deg med massetransport i Skien!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Jobber i Skien innen bortkjøring og henting av masser

Massetransport - På 22.03.2024

3719SKIEN

Hente megawall stein i sandefjord. Frakte dette fra sandefjord til skien. Ca 2 paller. Hver palle veier ca 1200kg. Må hentes i sandefjord før klokken 15.00 fredag 22.03.24.

Massetransport - Så snart som mulig

3728SKIEN

Brøyte snø ca 100x7 meter

Bortkjøring av jord - Så snart som mulig

3722SKIEN

Ønsker å få kjørt bort jord i hagen Ta kontakt ved intense

Massetransport - Når som helst

3721SKIEN

Jeg trenger 13 tonn sand 2mm 13 tonn pukk 16-32mm Nærmeste sandtak er kanskje Nenset, mens pukkverk er bjørndalen pukkverk er det nærmest. Sand tippe rett foran tilbygg, der ligger noe sand fra tidligere. Pukk tippe foran huset der det er jord , jeg skal sette opp skilt klar, lassebilsjåfør må kjøre rundt ( kjøre først til bedehusvegen før svinge inn til huset). Bilde viser plassering av hvor rødt prikk er sand og gult er pukk.

* Fortsatt ledig: Massetransport - Så snart som mulig

3746SKIEN

Har behov for god jord til plen jord. Ønsker pris pr hengerlass og evt. transport med lastebil.

Massetransport - Så snart som mulig

3746SKIEN

Bortkjøring av masser. Mest betong, leca, sand og jord. Ikke armert betong. Ca 6-7m3. Lett tilgang fra veien

Siste evalueringer
Planering av hageflekk samt inngjering

Kan anbefale Evensen, er så fornøyd med hagen som ble gravd ut, støttemur , oppsett av gjerde og de ulike platåene. Håper han vil komme tilbake å ta andre siden neste år

Juli 2015
E

Ellen Ovidia om EVENSEN MASKIN

Skien
Fjerning av hageavfall

God jobb raskt utført til avtalt pris.

Juni 2015
E

Eyvind om CS GRAVING OG TRANSPORT AS

Skien
fjerning av masse

Gjorde jobben som avtalt, nøyaktig i sin jobb. Kom med gode råd om hvordan det skulle gjøres, og til en rimelig pris. Blid og koselig kar. Kommer til å spørre han igjen om det er noe som skal gjøres.

Mai 2015
F

Fred om EVENSEN MASKIN

Porsgrunn
Transport av masse, tilkjøring av pukk.

Kjempefornøyd med utførelsen på alle måter!

Sep. 2012
H

Hilde Kristin om F.A.Gundersen

Skien
Ny hage

flinke folk, anbefales!

Aug. 2012
S

Stian om Tømrer Atle Vika Andersen

Skien