Massetransport - Bergen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Massetransport i Bergen

GRIPSGÅRD ENTREPRENØR AS

4.6 (24)

* Fortsatt ledig: Hente og .levere planter

"Kom som avtalt, og ga pris på jobben. God kommunikasjon, Pålitelig, ryddig og effektiv. Kan trygt Anbefale Gripsgård Entrepenør."
J
Jens  helge
Godvik, Des. 2022
GRIPSGÅRD ENTREPRENØR AS

WORRTEKK AS

Massetransport - Når som helst

"Vi benyttet Worrtekk til gravearbeid i hage og bortkjøring av masser. Kommunikasjonen før, underveis og etter utført jobb var svært ryddig og vi hadde en god dialog hele veien. Dette gjorde at vi kunne justere jobben underveis (hvor mye skulle grave..."Se mer
S
Susanne
Søreidgrend, Nov. 2022

Paul Bygg AS

Paul Bygg AS utfører alt innen, transport og graving. Vi har Kubota 6 tonn gravemaskin med gummi belter. Volvo EC 145 gravemaskin 16 tonn og Volvo EC 300 og 32 tonn gravemaskin. Lastebil med tipp og kran med grabb og laste bil med tipp/dumper . Vi holder til i Fana området.

Se mer

Fjerning av ca 20m3 plen/masse. Nær vei, men utfordrende tilkomst

"God kommunikasjon, hjelpsom og løsningsorientert."
T
Torleif
Loddefjord, Juli 2022
Paul Bygg AS

JOHANNESSEN MASKIN Trond Johannessen

5.0 (29)

Vi har 3 akslete lastebiler og gravemaskiner fra 7 tonn, og opptil 24 tonn. Vi samarbeider også med andre entreprenørvirksomheter når det trengs.Har også gode kontakter ved behov for andre yrkesgrupper med 'Mester' - tittel. Elektriker, rørlegger, tømrer, murer.Vi strekker oss langt når det kommer til kundekontakt. Stort sett tilgjengelig, både på telefon og e-post. Vi kommer alltid på gratis befaring med pris, gjerne utenom vanlig arbeidstid eller i helgene. Vi går heller aldri fra en jobb uten at kunden er 100% fornøyd.Prøv oss da vel!Med vennlig hilsen.Daglig leder, Trond Johannesen.Johannessen MaskinTelefon: [901 29 057](tel:901 29 057)E-post: tr-joh2@online.no

Se mer

Massetransport - Når som helst

"Veldig fornøyd. God kommunikasjon, flott utført arbeid, god pris og utført ihht avtale. Kan absolutt annbefales. Eddie"
E
Edvard
Bergen, April 2022
JOHANNESSEN MASKIN Trond Johannessen

KIM BJOARVIK

4.9 (11)

Kvalitet og Effektivitet *25 års erfaring *Graving* Sprengning *Masseforflytting *Transport *Landmåling *Masseberegning *Natursteinsmuring *Hagearbeid *MaskinUtleie

Massetransport - Når som helst

"Meget fornøyd med jobben. Steinmassene ble ryddet raskt og effektiv, hyggelig og ryddig dialog."
A
Andreas de
Fana, April 2022
KIM BJOARVIK

Geir Holstad AS

5.0 (9)

Graving - Grunnarbeid - Muring - Massetransport -Betongsaging

Massetransport - Så snart som mulig

"Vi er strålende fornøyd med jobben! Dette var en ryddig kar som det var lett å kommunisere med, utført jobben til avtalt tid og hadde mange gode innspill til forbedringer underveis. Alt dette til en god pris. Geir Holstad AS anbefales!"
M
Morten
Søreidgrend, Nov. 2021

HOLMAAS TRANSPORT

4.9 (44)

Massetransport - 18.09.2020

"Rask respons, ryddig oppgjør. Anbefales!"
T
Tore
Morvik, Sep. 2021
HOLMAAS TRANSPORT

BERGEN BOLIGFORNYELSE AS

Vi driver i hovedsak med oppussing av egne boliger, men tar tidvis på oss oppdrag innimellom våre egne prosjekter og har mange års erfaring i bransjen. Du når oss på 99 26 99 26. Vi er opptatt av kvalitet, detaljer, design, planløsning, materialvalg og effektiv utførelse. Vi lager løsninger som varer. Se gjerne våre bilder. Vi gir garanti på jobbene vi utfører. I hovedsak tar vi oppdrag innen: - Generelle tømrerjobber - Totalrehabilitering leilighet/hus - Totalrehabilitering av bad - Bygge mer effektive planløsninger - Kledningsskifte m/u etterisolering - Riving- og bortkjøring av avfall - Tilkjøring pukk/grus/jord med tipp - Kjøkkenmontering - Gulvlegging - Malerjobber - Rørleggerjobber - Elektrikerjobber - Branntetting. Vi bruker seriøse folk med fagkompetanse og betaler alt av skatt, mva og lønn. Vi har en sunn økonomi og vi jobber aldri svart - uansett hvor stor eller liten jobben er. Vi har kurs i Branntetting, Varme arbeider, HMS, LEAN Black belt med mer. Vi liker å kommunisere åpent og tydelig, slik du som kunde vet hva du kan forvente av oss på forhånd. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Hilsen Bergen Boligfornyelse

Se mer

* Fortsatt ledig: Massetransport - 03.5.21

"Dette firma ble i utgangspunkt innleid for en liten jobb. Var så flinke at jobben ble utvidet. Veldig løsningsorienterte på mange forskjellige utfordringer. Endte opp som et profesjonelt «handyman» firma. Avtalte betaling på timen som fungerte bra."
H
Håvard
Kristiansand s, Mai 2021
BERGEN BOLIGFORNYELSE AS

TRAKTORENTREPRENØREN AS

Massetransport - Når som helst

"God kommunikasjon og bra pris. Anbefales."
H
Helge
Rådal, April 2021
Siste registrerte jobber

Annen transport

5163LAKSEVÅG

Skulle fått fjernet en del masse (jord og Sten) fra tomten. Tilkomst ok for en liten lastebil og max 8 tonns maskin Har ikke tømme plass for jord. Jobben må nok gjøres i 2 omganger.

Annen transport

5067BERGEN

Vi trenger å få hentet skifer (vedlagt bilde) på Fløyen og transportert det til Fridalen kirke. Det må bæres ca 20 meter fra der det ligger til bil, men kan slippes av umiddelbart ved avleveringssted. Vanskeligst estimere hvor mange kilo og hvor mange turer, så det må du eventuelt estimere selv.

Massetransport

5163LAKSEVÅG

Ønsker pris på fjerning av masser fra utgraving av kjeller. Er cirka 10m3 Er tilkomst til bil med henger eller liten lastebil.

Massetransport

5265YTRE ARNA

Løse masser av stein ønskes transportert bort. Rundt 4 kubikk med stein av ulik størrelse. Minigraver vurder være tilstrekkelig. Står opp en bakke nedenfor hus. Kan kjøres opp, men noe smalt for stor bil kanskje.

Massetransport - Så snart som mulig

5226NESTTUN

Frakte takstein ca 500 fra Bønes til Gullfjellet.

Massetransport

5178LODDEFJORD

Diverse arbeid fjerning av masse.

Siste evalueringer
Massetransport/Graving - Så snart som mulig

Holmaas gravde ut og transporterte bort steiner fra vår hage. Han kom til avtalt tidspunkt og vi hadde ryddig og god dialog underveis i arbeidet. Jobben ble leverte til avtalt pris. Anbefales.

April 2021
H

Harald om HOLMAAS TRANSPORT

Ulset
Enkel jobb, frakt av to esker og en overmadrass fra Bergen til Arendal

Bra utført jobb!

Feb. 2021
A

Anwar om BYGG OG TRANSPORT AS

Bergen
Massetransport - Så snart som mulig

gikk heilt etter planen

Feb. 2021
J

Jostein om ENDESTAD MASKIN OG TRANSPORT

Bergen
Massetransport - Når som helst

Strålende jobb utført.

Nov. 2020
J

Jon om Paul Bygg AS

Loddefjord
Massetransport med kroklift bil.og grus eller dumperkasse.

Ringte bedriften, på morning den gangen,fikk videre beskjed att sjåfør ringer meg direkte. Vi ønsket massene levert til fastsatt tid. Grunna annen leveranse samme dag.(betongbil) Bedriften /sjåfør informerte om annkomst ,dette kunne ikke gjøres bedre.vi kjempefornøyd. Anbefales på det sterkeste. Mvh Forskalingsteknikk AS v/Per Magne

Nov. 2020
P

Per Magne om SOLBERG ANLEGG AS

Fyllingsdalen
Massetransport - 24.10.2020

Veldig fornøyd med Trond. Fleksibel på løsninger når det oppstod annet behov enn planlagt. Presis og effektiv utført til avtalt pris.

Okt. 2020
S

Steffan om JOHANNESSEN MASKIN Trond Johannessen

Søreidgrend
Massetransport - Når som helst

Hyggelig og vel utført jobb.

Okt. 2020
R

Rolf om HOLMAAS TRANSPORT

Rådal
Massetransport - Så snart som mulig

Kom når ha skulle og utførte jobben bra

Juli 2020
B

Bruland om JOHANNESSEN MASKIN Trond Johannessen

Laksevåg
Massetransport - Så snart som mulig

Super service! Rask respons og effektivitet!

Juli 2020
A

Andreas Steinsbø om Paul Bygg AS

Bergen
* Fortsatt ledig: Massetransport - Når som helst

Alt gikk som planlagt.

Juli 2020
J

Jostein om HOLMAAS TRANSPORT

Bergen
Massetransport - Så snart som mulig

Leverte masser og maskin som avtalt. Var presis på oppmøte og fleksibel da jeg måtte endre mengder masser tilkjørt litt i siste liten. God dialog og Johannessen Maskin leverte en god "totalpakke" Anbefales.

Juni 2020
R

Rikard om JOHANNESSEN MASKIN Trond Johannessen

Bergen
Massetransport - Når som helst

Flink og kunnskapsrik! Anbefales!

Mai 2020
F

Frank om Paul Bygg AS

Fyllingsdalen

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang