Massetransport - Kragerø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Massetransport - Så snart som mulig

3770KRAGERØ

Bortkjøring av tre/kvister på øy i kragerø.

Sand til sandstrand

3770KRAGERØ

Ønsker å få fyllt på sand på vår sandstrand på Bærøy i Kragerø.

* Fortsatt ledig: Transportere 3000-4000 kg stein fra Kragerø-området til Sandvika (Bærum) lørdag 28/5 ettermiddag

3770KRAGERØ

Trenger hjelp til å transportere stein (til steinmur) fra Kragerø-området til Sandvika (Bærum). Kun transport, stein blir lastet på og av plan av andre (men kran på lastebil kan være nyttig hjelpemiddel). -- Lørdag 28/5, ettermiddag -- ca 183 km en vei, ca. 2 timer kjøring -- ca. 75 stk. stein -- ca. 30-75 kg per stein -- ca. 3000-4000 kg totalt Transport skal gjøres i henhold til gjeldene forskrifter. Ansvar under transport dekkes av transportør.

Kjøp og frakt av 2 kubikk sand ut til øy i Kragerø skjærgården

3791KRAGERØ

Ønsker å kjøpe 2 kubikk sand til sandstrand i Kragerø skjærgården, nærmere bestemt Ravnholmen, liten øy nær Buholmen ( nord i skjærgården) Ønsker også sanden fraktet ut til øya. Øya ligger i et relativt smalt sund, men taxibåter kommer greit inn.

Frakt fra Svelviksand as,Tønsberg til Skåtøy,Kragerø

3780SKÅTØY

Vi ønsker pris på frakt av et lastebillass med singel .Skåtøy er en øy 10min fra KragerøVi bor 100meter fra fergeleiet så det er mulig å kjøre med samme ferje til og fra.

Jord og bark til blomsterskråning

3766SANNIDAL

Hei. Vi har en blomsterskråning som vi skal fornye. Den er ca 25 kvm2 stor, og vi ser for oss 10 cm jord, så duk så et lag med bark over. Ca 3 km3 med jord og 1,5 med bark (hvis tykkelsen høres fornuftig ut for kommende bruk). Ønsker tilbud på dette tilkjørt vår hjemadresse i Sannidal. Kompostjord eller annen egnet jord for planting av blomster er ønskelig. Ta kontakt hvis det er spørsmål, eller om du har et tilbud til oss.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang