Massetransport i Verdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Doffin - Transport Gjenvinningstasjoner IR IKS 2020

7652VERDAL

IR IKS skal inngå kontrakt for transport fra gjenvinningstasjoner som skal gjelde i fem (5) år fra kontraktsinngåelse. For kontrakten gjelder opsjon for oppdragsgiver til å forlenge kontrakten for ytterligere 1 + 1 år på uendrede vilkår.

Fjerning av masse

7654VERDAL

Har gravd ut for garasje og trenger i den forbindelse og få fjernet en haug med sand og betong

Tilkjøring av grus/singel

7653VERDAL

Ønsker pris på ca 15m3 tilkjørt singel til gårdsplass.

Bytte ut masse på gårdsplass

7654VERDAL

Trenger å få fjernet 10 cm masse på ett område ca 5 x 13 meter . Finishen rundt kanter med spade kan jeg evt ta selv. Bortkjøring av massen. Evt pris på oppgrusing / pukking er også av interesse.

* Fortsatt ledig: Transport av grus

7657VERDAL

Kjøring av seks kubikk 0.20 singel og sju kubikk natur grus, ned på et jorde - så må anvendes traktor.

* Fortsatt ledig: Overskuddsmasse (grus) ønskes.

7653VERDAL

Har du/dere grus som overskuddsmasse på en jobb som du/dere ikke blir kvitt? Da kan det være mulig å legge det fra seg hos meg. Jeg trenger en del kubikk for å fylle opp rundt grunnmuren min. Jeg skal ikke jobbe med massene før til sommeren, men det er ikke noe i veien for å begynne å legge opp et lager allerede nå. Ta kontakt på e-post/sms (har vansker med å ta tlf p.g.a. skolegang) for å fortelle hva du har og hvor mye.