Ser du etter noen som tilbyr betongsaging på Ås?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur på Ås? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ser du etter noen som tilbyr betongsaging på Ås?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur på Ås? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen betongsaging på Ås

Bytte inngangsdør, verandadør og kjellervindu

1434ÅS

Vi skal bytte ut inngangsdør, verandadør og sette inn et større fastkarm kjellervindu. Inngangsdøra måler 100x210, og det må påregnes å bytte blekk og utforinger. Verandadøra er en del av bæringen i huset (elementhus fra 1970-tallet), og ny verandadør må festes i eksisterende karm. Mål på ny verandadør som passer inn i gammel ramme er 85x210. Kjellervinduet som skal erstattes måler i dag 80x40. Vi ønsker å erstatte dette med et vindu som måler 100x60. Over det nye vinduet ønsker vi limtre 98x98, som hviler på 48x98 i ytterkant av vinduet. Det må påregnes å sage ut 10-15 cm i grunnmuren på hver side av eksisterende vindu, samt 30 cm i høyden. Grunnmur av 10 cm betong og 10 cm siporex. Noe masse (anslagsvis 30 cm i dybde) må fjernes på utsiden av grunnmuren for å få plass til lyskasse. Vi stiller med utgangsdør, verandadør og nytt kjellervindu selv. Vi ønsker befaring fredag 16/12 eller mandag 19/12.

Sage i betong 2 stk vinduer

1430ÅS

Skal montere 2 stk vinduer i kjeller på 100cmx80cm. Betongen er 30 cm tykk.

Betongskjæring for nye vinduer

1433ÅS

Det er en betongmur på 200 mm. På innsiden er det 75mm gassbetong/ytong, innstøpt Jeg ønsker å sette inn 4 nye vinduer. Det skal tas ut 4 hull på bxh 105x120cm. cm. Det kan ikke overskjæres sideveis. Det må skjæres i bunn og sider, men ikke i topp. Her må man pigge det siste da men ellers ødelegger treveggen. Det kan overskjæres nedover. 3 av hullene i veggen på bildet, samt 1 i lysgrav. Lysgraven vil være 50 cm større i side og bunn. betongbitene skal være ca.30x30 cm. Jeg vil tegne kuttelinjene.

Pigge/Grave ut betongkjeller

1407VINTERBRO

Vi ønsker å få mere takhøyde i kjelleren sånn at det blir godkjent som bruksareal (2m). Per nå er takhøyden 190cm. Vi trenger noen til å pigge/grave ut gulvet og støpe nytt golv. Arealet det er snakk om er ca 30kvm. Vi ordner selv med flytting av massen som kommer av prosjektet.

Korreksjon av garasjegulv

1407VINTERBRO

Nylig kjøpt hus der garasjegulvet som er finpolert betong har feil fall. Dette gjør at alt vann fra regn og snø går inn i garasjen. Gulvet må korrigeres. Annet arbeid: kloakkrør som må flyttes og begraves i betonggulvet i et av rommene i underetasjen. Flere arbeid: Belegningsstein i gårdsplassen som trenger korreksjon. Flere belegningsstein som har løsnet fra underlaget. Det er enda et større prosjekt der en del av terrenget i tomta skal heves. Dette er meldt til kommunen og trenger ekspertise for å gjøre dette på den beste måte.

Betongsaging - fjerning av trappetrinn

1434ÅS

Fjerne et opphøyet trappetrinn i betong, ned til en kjellerleilighet.

Siste evalueringer
Kjerneborre i betong/systemblokk 600-650mm

Raskt svar på oppdraget. De kunne ta jobben raskt Ble utført til avtalt pris og meget førnøyd med jobben.

April 2020
D

Daniel om TORE BRASETVIK

Vinterbro
Betongsaging av to dører og vinduer

Great work and easy to communicate with!

Juni 2019
G

Gina om LIDIKAUSKAS

Ås
Nye åpninger i støpt grunnmur. OBS, større vindu fra 48 til 68 cm.åpning.

Rask respons på annonsen. Tilpasset tidspunktet til mine behov, og var svært serviceminded. Anbefales.

Des. 2015
L

Lasse om VALDRES BETONGSAGING AS

Ås
Litt Snekkerarbeid i kjeller, sette inn inngangsdør i kjeller

Håndverkerne er hyggelige og har samarbeidet godt med meg under hele arbeidsprosessen. Pålitelige. Jeg anbefaler firmaet, A. Espe

Juli 2012
U

UNKNOWN om M Og S Bygg AS

Ås