Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Sola?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Sola? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Sola?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Sola? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen betongsaging i Sola

Drill hole in Betong wall for ventilation

4050SOLA

Hi, anyone who can help in drilling a hole for ventilation in Betong wall?

2x døråpninger

4050SOLA

Jeg trenger å få saget ut 2stk døråpninger i kjelleren min. Åpningen skal være 83x201cm (M8x20 dør). Dagens vegg er 44cm tykk og er trolig bygget med en 70-talls variant av selvbyggerstein. Se vedlagte bilder for å se hva jeg mener. Det er mulig at jeg har mer jobb, men det får vi se nærmere på etter at døråpningene er sagd ut. Jeg kan kjøre betongen på dynga selv :)

Lage større vinduer i kjeller stue

4056TANANGER

Her er 2 vinduer som må bli større. Der må sages betong, kan være mulig at må utvides hol fra utsiden av hus, så graving drenering og mur vanisolering kan være en del av prosjekt.

Betong

4055SOLA

Hei jeg har betong vegg kan dere sage åpne opp et dør betong tykkelsen ca 18 til 20 cm bredden 80 cm lengden l90 cm veggene innvendig i huset Vennlig Hilsen

Betongsaging

4055SOLA

vi vil betongsaging åpne vegg som dør . vi vil gjerne at dere hjelpe oss, vegg tukkels cirka 18 til20cm brede 80cm lengde190cm.

Grave ut kjeller

4052RØYNEBERG

Ønsker pris på senking av kjellergulv. Av dette inngår: • Meisling og fjerning av betong. • Grave ut og sikre eksisterende konstruksjoner etter behov. (se vedlagt snitt) • Legge drensrør langs yttervegg og lede dette ut av bygget. • Avrette og klargjøre for isolasjon og påstøp. • Sage ut dør og vindusåpninger iht. vedlagt tegning • Klargjøre gangvei til nytt inngangsparti markert på oversiktstegning • Grøft for 110mm avløpsrør skal medregnes. (Brun ledning på plan) Tilleggsinfo. Det er meislet opp og gravd ut seks prøvepunkter langs yttervegg for å kontrollere dybde på ringmur, og vannstand. Det ser ut til at murene er rundt 400mm ned fra dagens gulvnivå de fleste steder, også for de innvendige murveggene. Alle kjellerveggene er bygget av betongblokker og ikke stedstøpt betong.

Siste evalueringer
Betongsaging, 2 stk vinduer i kjeller

Anbefaler Bjelland Betongsaging på det sterkeste! Ryddig og profesjonell. Jobben ble gjort til avtalt pris og tid.

Aug. 2020
E

Eirik om Bjelland Betongsaging AS

Sola
Betongsaging - 2 nye utvendige vinduer

Januar 2020 - Jeg brukte Bjelland Betongsaging AS for å få saget ut for 2 nye vinduer i sokkeletasjen og for å kjernebore for 2 nye ventiler. Jeg er gledelig overrasket over pålitelighet og profesjonalitet, og jeg er meget godt fornøyd med kvaliteten i det arbeidet som er gjort. Og ikke minst - i mitt tilfelle var Bjelland helt klart best på pris. Kan absolutt anbefales. Anders Storegraven, Tananger

Jan. 2020
A

Anders om Bjelland Betongsaging AS

Tananger
Fjerning av betongveranda

Fikk fjernet en gammel betongveranda, samt satt opp støtter under altan i andre etasje. I tillegg til det opprinnelige oppdraget ble jobben utvidet til også å pusse grunnmuren da denne trengte et løft. Jobben ble veldig flott utført og flott ryddet opp etter endt arbeid også. Bruker gjerne Murator Mur & Flis igjen ved en senere anledning.

Okt. 2017
J

Johan Axel om MURATOR MUR & FLIS AS

Røyneberg
Sage ut til vindu

Raskt uført, meget god og hyggelig service. Kommer garantert til å bli brukt igjen.

Okt. 2016
P

Pål om TAUBYGG RAFAL ANDRZEJ KAZMIERCZAK

Røyneberg
Betongsaging

Edmund er fantastisk. Står på hardt og jobber veldig godt

Mai 2016
R

Roar om Edmund Gliniecki

Ræge
Lage større åpning i betong vegg

Godt utført jobb til en god pris.

Nov. 2015
U

UNKNOWN om ROGALAND BETONGSAGING AS

Tananger
Sette inn vindu i grunnmuren

Oppdraget ble utført som avtalt, ift pris og tidsfrist. Resultatet ble veldig bra!, i tillegg var de enkle å forholde seg til for meg som kunde. Anbefales!

April 2015
O

Olav om VEST RØR OG KJERNEBORING AS

Tananger
Sage ut til større vindu

kan anbefales videre.

Des. 2013
M

Morten om BETONGSAGING AS

Sola
Utvidelse av Kjellervinduer i betong

Et godt valg til jobben.

Aug. 2013
Ø

Ørjahn Hjelm om BETONGSAGING AS

Sola
skjære ut i betong til vindu

Hyggelig kar,rask og effektiv,fornøyd me prisen og lite søl.Ryddet bra etter arbeid utført.Kan gjerne anbefales til andre.

April 2012
T

Tommy om T. HAGA MASKIN AS

Sola