Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Skien?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Skien? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Skien?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Skien? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber innen betongsaging i Skien

Lage/skjære ut større kjellervindu. Til Godkjent fluktvei vindussyørrelse.

3714SKIEN

Vi har to små vinduer i kjellerstuen. Et av disse skal utvides slik at det blir til en godkjent rømningsvei. Vi ønsker pris på utskjæring og bytte av vindu.

Skjære ut døråpning og støpe gulv

3732SKIEN

Kjellergulv på ca 10 m2 som skal støpes. Sage ut døråpning i betongvegg.

Bygge opp kjeller til utleiedel

3722SKIEN

Vi har en kjeller på ~80 kvm vi ønsker å klargjøre for utleie som del av egen bolig (hybel). Kjelleren er av høy standard slik den fremstår i dag, men vi trenger følgende - generell rådgivning - grave og etablere inngang til inngangsdør (å skjære gjennom grunnmur) - grave og sette inn tilstrekkelig med vinduer for røming (uvisst antall) - røropplegg for kjøkken - montere kjøkken - rive en vegg og sette opp en ny Huset er fra 1916, 4 etg ink kjeller og loft, og takhøyde fra 197-204 cm. Det er allerede bad i kjelleren.

Betongsaging og montering av drensrist inne i garasje

3739SKIEN

Får problemer med vann inne i garasje. Ønsker å få felt ned en drensrist (cirka 2m) i garasjegulvet, med hull ned i bakken. Prøve å lokalisere den beste plasseringa av rista (laveste punktet). Det må skjæres i betong til rista, og borres noen få hull gjennom plata slik at vannet renner ut.

Betonggulv avretting (ny gulv i kjeller) + hull i betong for vindu og ventilasjon

3722SKIEN

1) Avretting av betonggulv + epoksybelegg 2) Lage større hull i betong for montere ny vindu i kjeller + lyskasse ute 3) To hull in betong for vifte og ventilasjon i kjeller

Vindu i kjeller

3723SKIEN

Ønsker å få satt inn et vindu i kjellerstue i et rekkehus slik at rommet blir til et godkjent oppholdsrom. Innebærer blant annet utskjæring av betong, støping av lysgrav og sette inn vindu. Vi kan ta oss av graving til lysgrav selv.

Siste evalueringer
Betongskjæring

Bra gjennomført arbeid. Effektive og nøyaktige.

April 2018
J

Jone om KOMPLETT HÅNDVERKSTJENESTER AS

Skien
Utvidelse av gårdsplass, graving og bortkjøring av masse.

Flott arbeid utført av hyggelige og effektive karer, til en god pris. Takk for vel utført jobb!

Juni 2017
S

Stian om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Skien
Betongsaging og innsetting av vindu i kjeller.

Skar ut hull i betongvegg. Godt utfør og godt resultat til mindre (!) enn avtalt pris! Alle jeg var i kontakt med var hyggelige og imøtekommende! Anbefales.

Sep. 2014
T

Tony Valen om VILEON BYGG AS

Skien
Grave ut ut kjeller med lav takhøyde

Kom til avtalt tid og utførte det de kunne raskt. God service

Juli 2014
O

Ole B om VILEON BYGG AS

Skien
* Fortsatt ledig: Drenering av enebolig (graving etc.)

Møtte opp til avtalt tid, gjorde en god jobb. Løsningsorienterte og profesjonelle folk. Veldig enkle å forholde seg til, samt lett å planlegge nye løsninger og endringer med. Fleksible. Meget fornøyd med sluttresultatet. Fem stjerner!

Des. 2013
T

Tony Valen om LARSEN MASKINTJENESTER AS

Skien