Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Moss?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Moss?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber innen betongsaging i Moss

Borre gjennom en meter med stein og betong

1536MOSS

Skal sette opp utekran i borettslaget. Veggen vi må gjennom er ca en meter bred. Og er laget av puss og steinbrudd. Jeg vil tippe granitt.

Trenger å skjere den delen i 2

1526MOSS

Den er ca 12 cm brei 248 lang og 2cm tjukk trenger den ca 1 cm tjukk

Miniventilasjon- Hulltaging og komplett montasje Vl 50

1539MOSS

Ønsker tilbud på montasje av miniventilasjon i 1etg av eldre bygård. Pris må inkludere kjerneboring og komplett montasje. Type Mitsubishi VL-50

Betongsaging - Utskjæring av innvendig dør i kjeller

1526MOSS

Utskjæring av innvendig dør i kjeller. I forbindelse med renovering er det behov for å tilrettelegge for et rom i kjeller. Veggen har en tykkelse på 20 cm. Enkel fremkomst gjennom utvendig kjellertrapp. Størrelse døråpning. Høyde: 200 cm Bredde: 90 cm Dypde: 20 cm

Nytt vindu i kjeller / lovlig oppholdsrom

1519MOSS

Ønsker anbud på å få skåret ut vindu i kjeller og sette inn nytt vindu godkjent som rømningsvei. Har nettop kjerneboret i rommet ved siden av og grunnmur er målt til ca 26cm tykk. Riving av platting og utgraving kan vi stå for selv.

Kjære vindu i kjelleren betong vegg

1570DILLING

Hei. Jeg skal skjære ut 5 vinduer i kjelleren. Åpningen skal være 92x92.

Siste evalueringer
6-7 Lufteluker/ventiler

Trevliga gubbar

Juni 2020
J

Jonathan om Hansen Flis og Snekkerservice

Moss
Fjerne støpt gulv i kjeller.

Kom til avtalt tid og fikk en god pris. Kommer til å bruke han igjen!

Mai 2020
M

Miin om C'CON CHRISTOFFER ROBIN TEIG

Moss
Erstatte vindu med balkongdør

Rask og smidig prosess, flott resultat til god pris.

Juli 2019
C

Christian om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Betong saging

Kjapt på med svar og rask til å få gjort jobben. Kom til riktig tid og gjorde jobben på en ryddig og proff måte til riktig pris.

Juli 2019
O

Ola om VP KJERNEBORING OG BETONGSAGING AS

Dilling
Betongsaging av kjellervindu 79x99cm - Moss

Kom til avtalt tid og utførte til avtalt pris selvom det hadde vært noen utydeligheter fra min side. Kjempefornøyd!

Feb. 2019
C

Christer om Østlandske Betongboring As

Moss
Lage vaskerom og ventilere kjeller, samt skifte vinduer

Bra arbeid fra firmaet. Vi er fornøyd med jobben. Jan og hans menn er alltid hyggelige. Tidsrammen var litt uklar. Brukte noe mer tid enn antatt, men alt i alt å anbefale Jan videre hvis dere skal gjøre arbeid på vaskerom eller bad.

Juli 2014
N

Njål om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Betongsaging

Det skulle skjæres ut til et kjellervindu. Fikk raskt svar på anbudet med et godt pris tilbud. De utførte jobben raskt etter avtale på en flott måte. Til avtalt pris. Svært fornøyd.

Nov. 2013
E

Erik om Østlandske Betongboring As

Moss
Pigge av påstøp, 13kvm

Meget bra gjennomført jobb. Gutta møtte opp som avtalt, og løste jobben på en fin måte til avtalt pris. En tjenesteyters kvalitet og seriøsitet kan også måles etter måten avvik håndteres på. Ytong Norge håndterte et avvik på en fremragende måte, og de ryddet pent opp etter seg. Disse gutta kan varmt anbefales.

Aug. 2012
U

UNKNOWN om YTONG NORGE

Moss
Lage hull til dør i murvegg

Utmerket utført arbeid.

Aug. 2010
P

Per Harald om Nikolaisen Service

Moss