Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Ski?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Ski? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Ski?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Ski? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen betongsaging i Ski

Betongskjæring for dør og vinduer i grunnmur

1400SKI

Ønsker tilbud på betongskjæring for 5 vinduer og 1 ytterdør i grunnmur. Målene på vinduene er 90x90 og ytterdør 90x210. Grunnmuren som skal skjæres/sages i, består av lettklinker betongvegger.

Bytte av vinduer

1406SKI

2 soverom i kjeller. Dagens vinduer tilfredstiller ikke krav til rømning. Dagens utvendige mål på vinduer er: B: 950 mm , H: 650 mm. Krav iht. rømning er: Åpningen i vinduet må være minst 0,5 meter bred og minst 0,6 meter høy. Summen av bredde og høyde skal være minst 1,5 meter Ønsker vinduer som er 950x750 slik at lysåpning på vinduer tilfredstiller rømning. Jobben vil innebære noe betongsaging av kjellervegg, samt 20 cm nedgraving i utvendig lysgrav. Dette for å muliggjøre betongsaging samt avstand opp til vannbrett. Når vinduer er satt inn ønskes det at innervegg kompletteres og belistes.

Hulltaking i betongvegg for 4 dører

1406SKI

Utskjæring i betongvegg for 4 dører. Sameiet består av 4 enheter hvor det skal sages ut 1 dør i kjelleren pr. hus. Husene ligger i samme område i Gauselveien 3, 4, 6 og 8. Dimensjon på vegg er ca. 28 cm. Størrelse på åpningen er ca. 194 cm med bredde på ca. 82 cm. Det må tas høyde for tildekking for å unngå nedstøving av tilstøtende kjellerrom. Eventuelt at vannsøl samles opp ved bruk av vannsag. Sameiet vil selv bære ut avfallet slik at en ikke trenger å ta høyde for tidsbruk og kostnader i forbindelse med utbæring samt avfallshåndtering. I dette forutsettes det at utskjærte deler er håndterbare. Jobben kan utføres innen kort tid, etter befaring og/eller innlevert pristilbud. Se vedlagte bilder for bl.a tverrsnitt vegg.

Skjære hull i betong vegg til vindu 1088 høy - 988 bred

1423SKI

Trenger en som kan skjære hull i betong vegg for å sette på et vindu

Skjære ut hull til 80x200 dør i gammel grunnmur (ikke armert)

1406SKI

I kjelleren vår har vi en vegg som tidligere var yttervegg/grunnmur hvor det skal skjæres ut åpning til 80x200 dør. Veggen er ikke lenger en yttervegg fordi huset har blitt bygget ut. Vår forståelse er at veggen ikke er bærende da bjelkelaget i taket ser ut til å gå langs med veggen. Videre er det i etasjen over ikke vegg videre opp akkurat der som hullet skal være. I tillegg er det allerede hull til et gammelt vindu som vi nå gjenbruker til døren slik at inngrepet i konstruksjonen minimeres. Allikevel må oppdragstaker stå ansvarlig for at dette er trygt og forsvarlig. Murveggen er ikke armert, men består av blokker av mur, som vil gjøre jobben enklere. Oppdraget består bare av å lage åpningen og stå ansvarlig for dette, resten av arbeidet ønsker vi å gjøre selv. Må gjennomføres første uken i August. Mvh Henning og Renate

Grunnarbeid for garasje

1406SKI

Ønsker pris på utførelse av grunnarbeid for garasje, samt pris på støping av grunnmur for garasje. Ps: det står en garasje der idag som må rives. Det er også to trær som må felles. Ønsker pris på dette også.

Siste evalueringer
lage hull i betong

Hyggelig kar , som er til å stole på. Fikk jobben gjordt til en konkurransedyktig pris.

Sep. 2018
A

Andreas Øyvind om BIRKELAND FAGMUR

Ski
Skjær hull i betongvegg

Raskt svar, god kommunikasjon, møtte opp som avtalt og utførte jobben med glans. Anbefales på det sterkeste!

Juli 2017
A

Anette om MAMA BYGG AS

Ski
Sette inn vindu i kjeller

Selve planleggingen og betongskjæringen som Østlandske Betongboring stod for, var vi veldig fornøyd med. Den delen av arbeidet ble gjort til avtalt tid. Snekkeren som ble brukt som underleverandør, var vi ikke like fornøyd med. Dvs, hovedjobben med vinduet ble for så vidt bra, men han slet etter hvert med å møte opp til avtalt tid, og det ble mye rot rundt arbeidsstedet der han holdt på. Trekker en stjerne pga snekkeren.

Aug. 2015
S

Stine om Østlandske Betongboring As

Ski
Utskjæring vinduer i betongvegg

En meget tilfredsstillende utført jobb i kjeller, til avtalt god pris og tid! Meget kompetente håndverkere som var hyggelige å ha rundt seg. Kan trygt anbefale bedriften til andre!

Aug. 2012
L

Lars Martin om VAKTMESTERSERVICE KIRKENÆR

Ski