Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Narvik?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Narvik? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ser du etter noen som tilbyr betongsaging i Narvik?

Skal du sage i betong, asfalt, stein eller mur i Narvik? Legg ut jobben på Mittanbud, og få hjelp av fagfolk med alt fra betongsaging rundt dører og vinduer, til store betongkonstruksjoner.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen betongsaging i Narvik

montere inn større vindu i grunnmursvegg.

8517NARVIK

Eksisterende vindu er for lite. trenger å få tatt tørre hull i grunnmurveggen og montere inn vindu på ca. 60 x 60.

Innrede kjeller

8514NARVIK

Har ca 70 m2 kjeller som jeg ønsker innredet med vaskerom/bad, oppholdsrom/soverom. Kjelleren er pr idag ikke innredet så alt må gjøres. Sage ut inngangsdør og vinduer og evt drenering rundt huset må også gjøres.

Ombygging til leilighet

8514NARVIK

Kjellerstue, bod, soverom og bad, skal bygges om til utleie-leilighet. Snekkertjenester: - Montere nytt IKEA-kjøkken - Flytte 2 dører - Montere ytterdør - Bygge 2 stk lettvegger - Bygge lydvegg mot hoved-enhet. - Legge gulv. Betong: Sage ut til ny kjellerdør. Betong, ikke Leca. Rørlegging; - Montere VVS-utstyr kjøkken, inkl opplegg for oppvaskmaskin. - Montere baderomsinnredning hoved-enhet - Montere opplegg for vaskemaskin i hovedenhet. Elektrisk: - Legge opp strøm til nytt kjøkken - Legge opp strøm til endringer på bad i hoved-enhet. - Flytte bryter til spotter i utleiedelen.

Sage i betong med armering

8520ANKENES

Ønsker å sette inn vindu i kjeller etasje. Må sages i betong med armering. Støpt mur med armering. Er 20 cm tykkelse på. Må sages til rømningsvindu ca. 50×60 cm. Vi setter inn vindu selv.

Lage 3m åpning i bærende betongvegg

8517NARVIK

Ønsker pris på å lage åpning i en bærende betongvegg, pr idag er det ett vindu her på 130cm, det blir en fortsettelse av dette hullet. Totalt ca 3m bredde / 2,2 høyde. Tykkelse 25-30cm. H bjelke/drager i div dim har jeg selv, må bare vite hvor stor denne må være. Ønsker kun pris på arbeid. Opprydding, rengjøring, fjerning av betong gjør jeg selv.

bygge tilbygg+ordne våtrom+bytte el-skap

8531BJERKVIK

jeg vil ha et prisoverslag på dette: -2 etg. tilbygg på 5m langt og 4m bredt. med flat tak -1etg skal det være yttergang med en bod på 2m bredt og 4m langt *yttergangen skal det være varmekabler *1 vindu +ytterdør *fliser på gulvet -2etg *skyv dør av glass på veggen som er 4 meter til altanen og et nabo vindu som er like stort. jeg vil ikke at det skal være lengre en 3 meter *klikkgulv på gulvet *to `oversygges``vindu på på veggen som er 5 m lang *på grunn av tilbygget må den gammle ytterveggen rives *ei døråpning må tettes igjen *spakkle og tapesere på tilsammen ca 100 kvadratmeter vegg *sette inn en vedovn vaskerom. *vaskerommet brukes per dagsdato, ønskes å gjøre: *rive ned veggene til nabo rommet som er toalet. veggene er ca 1 meter bred og 2,5 meter lang. *varmekabler i gulvet *montere rør til og montere dusj,varmspreder,dobbeltvask,vaskemarskin og flytte toalettet en liten halv meter. *fliser på veggene og gulvet *vil ha dør vinduet er + alt som trenges av membran osv *kle igjen ei dør skal ha et nytt elskap. det er i fra slutten av 50 itallet. vet ikke mer om det. *vil ha klikk gulv på trappa på 14 tappetrinn. *etterisolere og legge nytt borkledde på hele huset. huset 9 meter langt og 8 meter bredt *bytte 3 standar vinduer +1 vindu på 2.2meter langt og 1,2m høyt *fjerne et vindu på 4 meter høyt og en meter bredt *bytte ei vanlig balkong dør *rive ned en vegg som er en halvvegg og bygge opp en hele vegg med innbygget bokhyle, der men kan regulere selve hylene. vegeb er 3 meter lang *garasjen er innbygget i huset. vil ombygge garasjen til 3 rom, med 1 vindu og 1 dør per rom *garasjen er 8 meter bredt og 3,6 meter langt