Få hjelp til muring av skorstein i Asker

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Asker konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til muring av skorstein i Asker

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Asker konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber tilknyttet muring av skorstein i Asker

Muring av pipe og påkobling av vedovn

3482TOFTE

Vi har revet en gammel peis og har behov for murarbeid og påkobling av ny ovn inkl innmelding av ildsted. Det er en leca-pipe med teglsteinsmur i ytterkant og vi har et hull i sistnevnte på ca 1,5 kvm etter riving. Vi ønsker at den gamle røykstussen skal forblindes og at det skal settes i en ny stuss høyere opp, i tillegg til reparasjon av muren. Det må også settes opp forskriftsmessig brannmur på sidevegg. Teglstein har vi masse av etter riving, men brannmursplater har vi ikke kjøpt inn. Ovnen som skal settes inn er en Aduro 9 som står klar like ved arbeidsområdet. Det medfølger også potensielt litt ytterligere riving av teglsteinsmur, samt et mindre felt på gulvet som trenger et lag avrettingsmasse.

Forlenge pipeløp over tak og ny vedovn

1394NESBRU

Har idag ett hus med sokkel og 1. etasje. Det skal bygges på en ny etasje og i den nye etasjen skal det også være vedovn. Dagens pipeløp må derfor forlenges over nytt tak

Renovering pipe og pussing

3475SÆTRE

Hei. Vi har fjernet en gammel peis og en vegg. Igjen står det en ubehandlet pipe. Den nye peisen skal plasseres på et annet sted. Derfor ønsker vi å fjerne det gamle uttaket til peisen og hullet i peisen må tettes. Vi ønsker også pussing og maling av den ubehandlete pipen slik at den kan stå som den er. Mvh Anneli

Gjenmuring av hull i pipe

3440RØYKEN

Vi har fjernet oljefyren og må mure igjen hullet i pipa.

Må legges skifer på trapp så fort som mulig

1397NESØYA

Vi har en trapp med 10 trinn som må limes skifer på. Vi har alt av materialer, bare jobb som må utføres. Bilde for opmerksomhet fra internett. Send pristilbud på mail.

Tilpasse inngang for pipe til ny peis

1385ASKER

Skal sette inn ny peisovn og må kanskje endre inngangen til selve pipa for å passe med ny peis. Den nye peisen er en Aduro 9 med en sirkuler mindre utgang. Tror det er mulig å fjerne nåværende og sette inn et nytt rør som passer.

Siste evalueringer
hull i pipe

Jobb utført til avtalt tid og pris :)

Feb. 2020
M

Morten om PEISMAKERN AS

Asker
Tetting av piperør

Carlos var lett å kommuniserer med, og han kom med en klar tilbud til en OK pris. Han sa da at han kunne gjør litt mer enn jeg hadde planlagt og kom med tilleggs priser for de ekstra jobbene, som jeg takket ja til. Han var flink til å holde meg oppdatert underveis, var fleksibel angående besøkstid, og jeg er veldig fornøyd med sluttproduktet. Carlos kan anbefales.

Juni 2019
S

Simon om CNH PENA SOLUTIONS

Nærsnes
Mure igjen pipe

Hyggelig håndtverker som utførte jobben godt. 95% fornøyd med resultatet.

April 2018
V

Vidar om PATRICK W. HALL, TAKSTMANN

Hvalstad
Fjerne gammel vedovn og tette hull forskriftsmessig

Vi valgte Peismakern AS fordi de holder til like i nærheten. I tillegg hadde de veldig gode evalueringer fra tidligere kunder. Det valget angrer vi ikke på :-) Jobben ble utført raskt og godt, til en grei pris.

Mai 2017
T

Torhild om PEISMAKERN AS

Vollen
Bytte ut peis med peisovn

Handyman var imøtekommende og svarte raskt på spørsmål og avklaringer i forkant av oppdraget. Uforutsette hendelser gjorde at han kom veldig sent avtalt dag, men han stilte sporty opp og jobbet til sent på kveld for å bli ferdig. Resultatet ble bra, og fakturaen i henhold til avtale.

Nov. 2013
K

Kristoffer om NORWEGIAN CHEMICAL TECHIQUE OVE HELGHEIM

Slemmestad
flytte feieluke

Var i møtekommende. Tok tilleggsoppgaver på strak arm. Møtte til avtalt tid. Godt utført arbeid og ryddet etter seg. Fin pris. Kan anbefales :)

Aug. 2013
C

Camilla Opprann om TEXO MUR & PIPE AS

Filtvet
Installere røykrør mellom vedovn og pipe

Kenneth gjorde godt arbeid og jeg er fornøyd med arbeidet hans.

Okt. 2012
H

Hall Consulting om Murerfirma Kenneth Ruud

Drammen
Rehabilitering av teglsteinspipe

Det tok lang tid før arbeid ble igangsatt, men ble effektivt utført når det først kom igang. Godt fornøyd med arbeidsutførelse og pris. Kan anbefale firma til andre.

Sep. 2012
T

Trond om Alt Til Peis Og Pipe AS

Asker