Få hjelp til muring av skorstein i Moss

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Moss konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til muring av skorstein i Moss

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Moss konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet muring av skorstein i Moss

Riving av peis og pipe/bygge /legge ny

1530MOSS

Ønsker og rive eksisterende hjørne peis og sette inn ovn. Pipe må mulig rives og mures opp hvis reprasjon ikke er mulig. Evnt rør i rør løsning . Ønsker helst kontakt på mail da dette er lettere og sende bilde etc og avtale befaring.

Reparasjon / montering av motvekt til contura peisinnsats

1511MOSS

Vaieren til motvektene har røket og vi har fått tilsendt deler på garanti. Vi trenger derimot hjelp til montering.

Reparere pipehull og montere ny vedovn

1597MOSS

Har fjernet gammel vedovn og trenger å tette igjen gammelt hull og installere ny vedovn på andre siden.

Montering av vedovn.

1560LARKOLLEN

Vi trenger noen som kan tette igjen et hull i pipe, samt lage nytt hull litt høyere på samme pipe, og til slutt montere en ny vedovn.

Mure igjen feierluke på loft samt pynte rundt vindu

1524MOSS

Vi har fått pålegg om å mure igjen en feieluke i pipen på mørkeloftet etter tilsyn. I tillegg trenger vi å få murt rundt et vindu etter at vi har montert et rømmingsvindu (sider og under vindu). Dette er på bakkeplan. Kom gjerne på befaring for å kunne gi rett pris. Jobben kan gjøres på kort varsel og når det passer den som får jobben.

Blikkenslagerarbeid pipe tak

1515MOSS

Vi ønsker et tilbud på en undersøkelse av undertak rundt pipe, reperasjon/helbeslag av pipe samt innsetting av trinn på tak (for feier).

Siste evalueringer
Tetting av pipeløp

Kom helt presis iht. avtale. Dekket til gulv, ryddet bort ting som kunne bli skadet, og ryddet opp når jobben var ferdig. Jobbet effektivt og selvstendig. Veldig bra resultat. Anbefales.

Mars 2021
L

Lars Erik om Murmester Petter Storm

Moss
Erstatte hull i pipe for røkrør

Takk. Kommer til å benytte denne bedriften igjen. Eivind, Moss

Okt. 2020
E

Eivind om Murmester Petter Storm

Moss
Div pipe og peis arbeid

Veldig hyggelig kar som er nøye og jobber fort.

Juni 2020
M

Malgorzata om REKO PEIS OG PIPE KJELL OLAV MARTINSEN

Moss
Retting/fylling av brannmur og pipe

Raskt gjennomført. Kom på befaring på lørdag slik at vi kunne komme raskt i gang. Fikk god pris og jobben ferdig en halv uke senere..

Sep. 2019
B

Bernt om NORDISK-BYGG AS

Moss
Åpne tett pipeløp

Veldig hjelpsom og bra utført :)

Okt. 2015
M

Marius om Murmester Petter Storm

Moss