Få hjelp til muring av skorstein i Larvik

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Larvik konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til muring av skorstein i Larvik

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Larvik konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet muring av skorstein i Larvik

Tette 3 hull i pipe, bore nytt til peisovn og lage ny brannmur.

3275SVARSTAD

Det er 3 hull i pipa her som må tettes, 2 i kjelleren etter en oljefyr og ett vedovn og en i andre etasje etter en ovn. Må også lage ett nytt hull til peisovnen i andre etasje og lage en brannmur som passer. Vet ikke helt hva kravet er i forhold til ovnen jeg har. På pipa står det JOBA hvis det hjelper.

Ny pipe

3262LARVIK

Holder på med en stor renovering av et 100år gammelt hus Huset er på 2 etasjer + kaldloft Har i dag to pipeløp i senter av huset, bygget i teglsten. Det ene løpet har jeg fått beskjed om at kan ikke fyres i og det andre er på grensa. Fuger er som sand og flere sprekker og løse steiner oppdaget bak murpussen Ønsket er å bygge en ny pipe, enkeltløp med tilkobling for peisinnsats i første etasje og vedovn i andre etasje. Riving kan jeg eventuelt ta selv om det utgjør en stor andel av kostnaden. Viktig info: Senter bærebjelke er avsluttet i eksisterende pipe.

Reparasjon av skorstein

3280TJODALYNG

Hei. Har en pipe/skorstein som ser litt halvveis ut. Det ser ut som fugene har sett bedre dager, og muren burde kanskje vært fikset litt på. Ønsker å forhøre med litt om hva som kanskje burde gjøres her. Eventuelt Fått på en pipebeslag. Selv om jeg helst vil unngå det. Jeg har satt opp stillas så tilgangen til taket skal være ganske grei. I de neste 3 ukene.

Flytting av jerndrager og reperasjon av pipe

3269LARVIK

Under brannvernstilsyn i min bolig i Jerpeveien 14 B, Larvik, ble det registrert et avvik . En jerndrager er montert for nære pipe, og må flyttes. Pipen må repareres.

* Fortsatt ledig: Forstørre hull i pipe

3259LARVIK

Hei. Kjøpt meg ny vedovn+ røykrør. Viser seg at gamle vedovnen hadde røykrør på ca 13 cm. Ny ovn har 15 cm røykrør og må derfor utvide eksisterende hull. Regner med dette er en kjapp jobb og ta for noen som har erfaring. Fint om jeg kan få en ca pris.Legger ved bilde.

Skjøting av rør

3295HELGEROA

Skjøte et rør på toppen av pipa fordi avstanden mellom sluttstykke på pipa og brennbarts materiale er for kort, etter anvisning fra brannvesenet

Siste evalueringer
Blende ovnsrør / pipehull

Ryddig, hyggelig og effektiv.

Jan. 2021
K

Kristian om BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Skien
Pussing av brannmur av teglstein

Kom som avtalt, ferdig raskere enn avtalt og bra kvalitet. Anbefales til pussing av mur!

Nov. 2020
T

Tor om ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

Larvik
Pusse pipe inne i stue

Roman pusset pipa i stua vår. Vi er veldig fornøyde med kommunikasjonen underveis og det ferdige resultatet. Arbeidet var raskt ferdig, Roman var tilgjengelig på telefonen og vi var svært fornøyd.

Des. 2019
C

Camilla Tisthammer om BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Tjodalyng
Flytte hull i pipe og sparkle og slette pipe

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført.

Juli 2019
H

Hans-Christian om PEIS & OVNSMONTØREN DAHLSTRØM

Tjodalyng
Male utendørs pipe og vindski

Meget bra utført jobb, pålitelige, nøyaktige og i henhold til avtalt tid. Kan anbefales!

Juni 2014
E

Erik om VILEON BYGG AS

Oslo