Få hjelp til muring av skorstein i Eidsvoll

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Eidsvoll konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til muring av skorstein i Eidsvoll

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Eidsvoll konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet muring av skorstein i Eidsvoll

Rehabilitering av piperør og mure igjen to hull i pipen

2080EIDSVOLL

Vi trenger rehabilitering av piperør og må få tettet to hull i pipen hvor det har stått tidligere ildsteder. Pipen går gjennom huset; kjeller -> 1. etasje -> kaldt loft.

Rehabilitering/muring av teglesteinpipe

2070RÅHOLT

Hei. Jeg ønsker å rehabilitere min teglesteinpipe fra 1950 tallet, det er tidligere utført fornying av pipeløp med innsatser av "lavastein" med lecakuler rundt som blir værende. Det har blitt utført totalrehabilitering av huset nylig, men pipe med tilhørende beslag som gjenstår. Huset er idag utført i lett sveitserstil så ønsker derfor en pipe som fungerer estetisk til dette. Jeg har idag en liten pall med BMC "Redston Grey kalk" tegl, og kan supplere med BMC "Redston Grey kalk" limtegl om det blir en god løsning på eksisterende pipe. (https://bmc-norge.no/kategori_brosjyrer/teglstein/) Ønsker da pris på denne jobben, helst total pakke muring/liming av tegl og beslag.

* Fortsatt ledig: Tette pipehull og lage nytt

2074EIDSVOLL VERK

Jeg skal bytte 2 vedovner i huset. Har behov for hjelp til å tette eksisterende pipehull og lage nytt i 2 ulike skorsteiner (av teglstein).

* Fortsatt ledig: Fjerning av vedovn og tette igjen

2092MINNESUND

Vi trenger å få fjernet to gamle vedovner og tettet igjen inn til pipen i samme materiale som pipen er lagd av i henhold til brannforskrift. Huset er originalt fra 1936.

* Fortsatt ledig: Tetting av vedovnsrør til pipe

2072DAL

Rør til pipe i vedovn er blitt løs og gjør at røyk siver ut i rommet. Vedovner kan derfor ikke brukes. Trenger å få reparert dette før vinteren.

Murer oppdrag -

2092MINNESUND

Har fjernet gammel peis og ønsker å sette inn ny ovn. Må eventuelt tette gammelt hull i pipe og lage nytt hull til den nye ovnen.

Siste evalueringer
Pusse en pipe

Møtte opp i tide etter avtale og veldig godt arbeid. Med god kvalitet og pris er jeg veldig fornøyd.

Jan. 2020
A

Atle om EURO MURER OSLO AS

Råholt
[Firma valgt] - Muring av hull i skorstein

Eier av deres konto var annen enn avtalt utfører. hadde ikke husket å komme som avtalt. Sa jeg hadde tatt dagen fri for å være hjemme, så sa eier av denne kontoen han kunne komme etter 1.5-2 timer. Noe han gjorde og jeg fikk utført jobben samme dag. + jobb utført avtalt dag - Glemt oppdrag er aldri bra! - Kontrakt ble ikke signert Konklusjon Gir dem en 4'er for å gjøre jobben samme dag.Bruk disse men påminn dem om avtalen 2-3 dager før.

Nov. 2018
B

Bård om BÆRUM MURMESTER AS

Eidsvoll
Reperasjon av pipe

Det kom en sprudlende blid kar på befaring til avtalt tid, og som innen kort tid leverte et skriftlig pristilbud. Angrer ikke på at valget falt på denne karen, han utføte jobben profesjonelt og innenfor de rammer som på forhånd var avtalt, Når han var ferdig var det også ryddet. Kan med god samvittighet anbefale og overlate jobben til denne karen.

Juli 2018
R

Ronald om ROMERIKE PIPE SERVICE AS

Eidsvoll
Reperasjon av utv teglsteinspipe

Kai Nettum utførte jobben på pipa etter all forventning. Veldig profesjonell og ikke minst prisgunstig. Kan trykt anbefale Kai Nettum! Terningkast 6!!

Mai 2014
G

Glenn om Kai Nettum

Dal