Få hjelp til muring av skorstein i Trondheim

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Trondheim konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til muring av skorstein i Trondheim

Uansett om du skal få murt opp en skorstein eller utføre nødvendig vedlikehold på eksisterende murstein - legg ut jobben på Mittanbud. Da vil erfarne murere i Trondheim konkurrere om å få din jobb gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet muring av skorstein i Trondheim

Bytte/renovering av tak, pipe, lufteløsninger mm. på tomannsbolig i Trondheim

7052TRONDHEIM

INTRO: Landstads vei 20/22 (L20 / L22) er en vertikaldelt tomannsbolig i mur med betongtakstein på Rosenborg i Trondheim. Her ønsker vi tilbud på bl.a.: - Bytte av tak og takvinduer mm - Etablering av lufting mm. - Renovering av pipe på Landstads vei 22 - Mulige opsjoner på innomhus arbeid på loft på Landstads vei 20 (prises separat) Oppdraget vil ha to oppdragsgivere og ønskes fakturert separat, men priset og gjennomført av en tilbyder som et helhetlig prosjekt. Arbeidene kan starte omgående etter befaring og valg av utførende. OPPDRAGSBESKRIVELSE Landstads vei 22 (Espen A. Jørgensen): Bytte av tak, takvinduer mm: - Bytte av lekter, sløyfer, undertaksbelegg mm Valmtak med “kinavipp” med ca 70m2 grunnflate / 100m2 takflate og 40 grader takvinkel. Undertak med bæring ser jevnt over ok ut, men noen små utbedringer må kunne påregnes. - Bytte av takstein tilsvarende L20 NB: Takstein (Skarpnes dobbeltkrum brun) er allerede kjøpt inn og er lagret på tomten og skal derfor ikke prises inn i tilbudet. - Bytte av takrenner, beslag, snøfangere, fuglebånd etc tilsvarende L20 - Bytte av 2 stk takvinduer: I ny varm del mot øst erstattes eksisterende uisolerte loftsvindu med et isolert takvindu fra Velux. Vinduet skal kun monteres i tak, klar til å tilpasses med innvendige foringer etc. - I kald del mot sør gjenbrukes eksisterende støpejernsvindu Etablering av lufteløsninger: 2/3 av kaldloft endres til en isolert loftsbod. Resten forblir som kaldloft med fri luftpassasje mellom yttertaket og innertaket på den isolerte boden. Løsninger må diskuteres ved befaring. - Lufting for soil-rør - Lufting fra isolert loftsbod. - Lufting av undertak via møne og/eller over tak - Tilluft til undertak. - Renovering / oppbygging av utvendig pipe i samme utseende og kvalitet som nabo (teglstein) med pipehatt. OPPDRAGSBESKRIVELSE Landstads vei 20 (Hanne L. Hansen) : Takarbeid: - Reetablere takvindu mot øst - Lufting over tak fra kald del av loft - Lufting over tak fra isolert loftbod - Kontroll tilstand tak Innomhus: Isolert loftsbod: - Avrette gulv, isolere med 25 cm isolasjon og legge gulvspon (ca 37 kvm) NB: Stubbloftsleie er fjernet. - Vegger og tak mot kaldloft isoleres med 15 cm isolasjon, vind&dampsperre og lufting mot undertak - Vegg mot nabo lektes ut og isoleres med 5-7 cm isolasjon - Vegg mot trapp isoleres med 5 cm isolasjon - Isolert loftluke for adkomst inspeksjon - Isolert boddør mot kaldloft (80 x 190 cm) - Lufting over tak, isoleres i kald del - Innvendig kledning isolert rom: Spon eller mdf - Laminatgulv - Slemme pipe - Enkle lister Trappeoppgang til loft: - Kontroll av tilstand over isolasjon, evt etablere lufting under tak - Himling og isolert vegg kles med mdf eller spon, dampsperre - Murvegger pusses - Ny dør fra 2. etg (80 x 200 cm hvis plass, branndør, låsbar) Elektriker: - Taklampe trappeoppgang, isolert rom, kaldloft - 3 doble stikkontakter isolert rom SE OGSÅ VEDLEGG

Ta nytt hull i Lecapipe og tette gammelt hull

7091TILLER

Kjøpt ny ovn og må ha nytt røykrørhull i pipa

Rehabilitering av mur på pipe og installasjon av ny vedovn

7071TRONDHEIM

Ønsker tilbud på følgende jobb: - Fjerning og tetting av gammelt piperør (fylt med glava på bilde). - Fikse tidligere tettet piperør som har begynt å sprekke (se bilde). - Oppretting av nytt piperør. - Påføring av tynt lag med ny mørtel for utjevning. - Pussing av mørtel til jevn overflate. - Montering av ny vedovn (https://www.byggmakker.no/produkt/vedovn-1412-ekorn-morso/5708722005215). Se vedlagte bilder. "Pyntemurstein" kommer til å fjernes før jobben påbegynnes. Veggens størrelse er 115cm bredde (delen med piperør, 90cm bredde på delen til venstre for veggen med piperør). Innkjøp av vedovn og stålplate til å legge under fikser vi selv.

Ny pipe til hytte ved Jonsvannet

7057JONSVATNET

Vi renoverer vår hytte ved Jonsvannet og ønsker å bytte ut pipen fordi den gamle ikke lar seg rehabilitere (for smal for de minste stålrørene). Nå står det en gammel teglsteinspipe der. Den tenker vi å rive selv. Den nye pipen skal stå på samme plass. Vi ønsker en Leca Venti pipe. Den skal være rett, frittstående og total høyde blir ca. 6-7 meter. Høyde avhenger av om man starter i kjeller eller ikke. Om det ikke gjør all verden for prisen kunne jeg tenkt meg å starte i kjeller (ca 1 m høy) slik at vi kan ha askeluken i kjelleren. Den går over 2 etg. men ifb. renoveringen er set åpent mellom 1. og 2. etg. Pipen må pusses på alle fire sider. Vi har tenkt å ha en vedovn som er 522 mm bred og jeg håper man kan justere størrelsen på pipen slik at den dekker ovnen, og gjerne slik at den er kvadratisk, f.eks 53*53. Legger ved et bilde av opprinnelig pipe.

Rehabilitering av pipe

7037TRONDHEIM

Det gjelder 4 etasjes hus inkl kjeller og loft. En peis (montert i 2 etasje), 2 sotluker (en i kjeller og en på loft). Vi vurderer og se bort fra sotluken på loftet til fordel for soting fra tak, ønsker dialog på dette. Pipen er kledd med blikk/takhat med bue over. Vi estimerer at pipeløpet fra kjeller til over tak er en plass rundt 11-12 meter. God tilgang, men lift må nok brukes (32 graders takvinkel). I tillegg ønsker vi pris på etablering av til luft til eksisterende peis da nåværende løsning kunne vært bedre. Det kan og bli aktuelt med montering av takstige og avsatts så fremst dere driver med det. Det er ønskelig at jobben utføres snarlig. Det er viktig for oss at dere håndterer prosessen med TBRT og at sluttresultatet er en godkjent pipe. Adressen er Nygårdsvegen 6, 7037 Trondheim. Ta kontakt for befaring.

Mistenker pipe tar inn vann under dårlig vær

7014TRONDHEIM

Vi mistenker at pipe tar inn vann når det er styrtregn og litt vind. Vi ønsker å sikre at pipen ikke tar inn vann.

Siste evalueringer
Etablering av feieluke

Raskt og effektivt. Profesjonelt. God kommunikasjon.

Juni 2020
T

To om ALPHAPIPE AS

Oslo
Reparere lekkasje mellom røykløp og lufteløp i skorstein

God pris, effektiv og tok seg av det meste. Ryddet etter seg når han var ferdig. En god opplevelse.

April 2020
R

Remi Eilif om ROLF ARNE DAHL PIPE REHABILITERING AS

Trondheim
Arbeid grunnet tilsyn på takstige, feieluke og skorstein.

Var enkelt å kommunisere før, underveis og etter jobben. Effektiv og godt arbeid. Konkurransedyktig på pris. Trivelig mann.

Mars 2020
R

Raymond om DRAGVOLL BYGG AS

Ranheim
Tetting av gammelt hull i pipe

Jobben ble utført som avtalt!

Mars 2020
J

Jørgen om KNUTSEN MONTASJE

Sjetnemarka
Tetting av ovnsrør i pipe

Tette hull i pipe etter fjerning av ovn. Rask respons og effektiv. Godt utført arbeid til en god pris. Anbefales!

Mars 2020
E

Ella Dobloug om PMP BYGG

Trondheim
Skifte feieluke

Robert fra Tresbygg skiftet feieluke for oss. Jobben ble utført til avtalt tid og det var ryddig og fint etter murerarbeidet. I tillegg fikk den nye luken en noe bedre plassering. Dette etter murers eget initiativ (i samråd med meg). Godt fornøyd.

Aug. 2019
U

UNKNOWN om Tresbygg AS

Trondheim
Installasjon av ny vedovn

Veldig fornøyd med jobben. Han kom til avtalt tid,gjorde jobben som avtalt. God kommunikasjon. Bra pris. Anbefales!

Juni 2019
K

Kari-Anne Frisnes og Stian om KNUTSEN MONTASJE

Jakobsli
Rehabilitere pipe

Knutsen montasje rehabiliterte gammel pipe innvendig og pusset den. Det var god kommunikasjon underveis og det var alltid ryddig etter endt arbeidsdag. Resultatet ble slik som planlagt, og jeg er godt fornøyd. Pålitelig, ryddig og flink. Ved fremtidig murarbeid vil jeg kontakte samme firma igjen! Takk for en godt utført jobb!

Juni 2019
T

Tone Merete om KNUTSEN MONTASJE

Trondheim
Rehabilitering av teggelsteinspipe

De møtte opp til avtalt tidspunkt, la ikke igjen noe rot som helst, var nesten litt usikker på om jobben var utført før jeg åpnet pipa og sjekket. Meget proffesjonell og til avtalt pris

Mai 2019
B

Bjørn om ALPHAPIPE AS

Trondheim
Sikring av skorstein så det ikke faller murstein ned

Flinke folk som ordnet skorsteinen vår fort og greit til en god pris.

Okt. 2018
S

Sameiet Stadsing. Dahls gate 43 v/Rannveig om GETFIT HEIMDAL AS

Trondheim
Sette inn Pisa peis og mure igjen gammel peis i annen etg

Kan absolutt anbefale SKS til andre kunder. De monterte en vakker innsats-peis hos oss. De muret også igjen et "vindu" der peisen skulle være. Nydelig arbeid, pålitelig og god kommunikasjon. Svært hyggelige folk! God pris. Anbefaler på det sterkeste =)

Okt. 2018
s

silje om Sks Mur Og Flisservice AS

Jonsvatnet
Renovation of a basement + toilet/bath

They enlarged 4 stk basement windows and made a new outside door. Excellent work. Recommended.

Sep. 2018
S

Surya om CRAFT BYGG AS

Trondheim