Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Ålesund

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Ålesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Ålesund

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Ålesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Takst-, skadetakst- og tilstandsrapport-jobber i Ålesund

Tilstandsrapport/vedlikeholdsnøkkel

6017ÅLESUND

Sameie med 28 selveeier enheter fra 1970. Vi er i gang med å etterspørre tilbud for en vedlikeholdsplan/vedlikeholdsnøkkel/tilstandsrapport for blokken vår, alt etter hvilket begrep som brukes. Kort oppsummert ønskes en oversikt over hvilket vedlikeholdsarbeid som må gjøres, og hvilken prioriteringsrekke de skal gjøres i.

Ta av utvendig bekledning/plater rundt kjøkkenvinduet

6007ÅLESUND

Vanninntregning rundt kjøkkenvinduet når det regnet som værst i Ålesund 29.01. Ytrekledning rundt kjøkkenvinduet kan ikke være helt tett. Trenger en tømrer til å ta av platene og sjekke omfanget og utbedre.

* Fortsatt ledig: Reperasjon av flisbelagt trapp / Flisnes - Ålesund

6013ÅLESUND

Fjerne gammel flis og legge nytt oppretting fix it ? Legge opp på det nye, eller legge nytt. Om bilder er dårlig, kom gjerne på befaring før prisoverslag. Helst skriftlig men kan ringes 40879057

Befaring - lettvegg eller bærende?

6014ÅLESUND

Skal slå ned en vegg mellom kjøkken og stue, og trenger hjelp til å fastslå om veggen er bærende, + pristilbud på jobben dersom veggen er bærende.

* Fortsatt ledig: Takst på småbruk

6292KJERSTAD

Huset har ca 90 kvm grunnflate, bygget over to etasjer i tillegg til kjeller og loft. Låven har ca 90 kvm grunnflate. Eiendommen er fordelt på to bruksnummer sammenlagt på ca 8 mål.

* Fortsatt ledig: Fuktskade kjeller

6265VATNE

Vi ønsker å få råd og veiledning i henhold til fukt problem i kjelleren. Det er synlige skader nedre del i gangen, vaskerom, bod og eit soverom.

Siste evalueringer
1års befaring

Kort responstid, ryddig og strukturert.

Mai 2015
R

Runar Sigbjørn om STØLE TAKST & BYGGKONTROLL

Skodje