Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Porsgrunn

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Porsgrunn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Porsgrunn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Porsgrunn

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Porsgrunn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Porsgrunn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takst-, skadetakst- og tilstandsrapport-jobber i Porsgrunn

Jeg skal selge fritidseiendom og nøst i Austevoll kommune

3925PORSGRUNN

Ferdig hytte. Stuen med utsikt mot butikken Tanker om å selge hytten på Stolmen.16:69 og 16:70 (naustet). Hei! Jeg har lenge gått og tenkt på at jeg skulle selge hytten på Stolmen, men jeg har liksom ikke komt til noe beslutning enda. Opprinnelig var tanken at jeg og kona skulle bruke hytten en del i sommerhalvåret. Dette viser seg slik situasjonen er nå å bli vanskelig. Barn og barnebarn er ikke interessert i å overta så da må jeg vurdere hva jeg skal gjøre. Mine foreløpige planer er at jeg i løpet av april, mai skal kontakte et par eiendomsmeklere for å få en verdivurdering. For å selge uten å få skatt for verdiøkningen så må jeg ha eiet hytten i 5 av de siste 8 årene. Siden ferdigattesten var fra 2020 taler dette for å vente ett år før jeg selger. På den andre siden så antar jeg at det ikke at det vil bli så mye verdiøkning at det vil bli mye skatt å betale av salg om jeg selger nå. Hytten sjøutsikt, har fått godkjent avkjørsel fra hovedveien med parkering, terrasse, innlagt strøm, godkjent elektrisk anlegg og fått tilkoblet vann og kloakk. Den ligger nær butikken på Årland og ikke langt fra sjøen. Nøstet (16:70) er stort sett en lukket opptrekkplass for båt, men også anledning til å lagre fiskeutstyr. Tomten er såpass stor at jeg tror det skal gå an å få lov til å bygge rorbu m/nøst under om en er interessert. Jeg har også en 15 fot båt med 20 hk påhengsmotor liggende i nøstet. Denne vil jeg selge sammen med hytten. Hilsen Leiv Rønningvegen , 3925 Porsgrunn.

Er uenig om takstrapport etter kjøp

3950BREVIK

Ønsker skaderapport etter uenigheter ved kjøp av hytte på Bjørkøya. Har en liste på 10-12 punkter, som må dokumenteres (bilder etc) og kostnadestimat ved utbedring. Utført takstrapport mener jeg er meget dårlig gjennomført. Hytta er fra 2021. Hytta er såpass ny og man forventer da en viss kvalitet. I motsatt fall bør det påpekes i takstrapport. Mest graverende er løs takhimling som har fått tg1. Forsøkt reparert, plater er fortsatt løse flere steder og andre er ødelagt når reparert. Oversender liste ved interesse. Sprukket glass, manglende list knirk I gulv, dører som subber, dårlig utført listing er ikke nevnt i takstrapport eller egenerklæring. Ønsker uforpliktende pristilbud i første omgang. Skaderapport bør gjennomføres innen februar 2024.

* Fortsatt ledig: Garasjeanlegg trenger tilstandsrapport

3925PORSGRUNN

Lia Garasjeforening ønsker en tilstand (og muligens verditakstering) på garasjeanlegg ifb. med vurdering av oppgradering og vedlikehold.

Takst på skade.

3916PORSGRUNN

Sementen har sprukket rundt slukket. Trenger en til å vurdere om dette er pga uaktsomhet av rørlegger da borettslaget ble bygd i 2015. Trenger pris på vurderingen alene og pris for reparasjon av sluk.

* Fortsatt ledig: Befaring/tilstandsvurdering eldre bolig 1918 Porsgrunn

3917PORSGRUNN

Ønsker en befaring av håndverker for tilstandsvurdering av eldre trehusbolig fra 1918 i Porgsgrunn. Helst fagfolk med kunnskap og erfaring fra restaurering av andre tilsvarende boliger, med formål om bevaring og vern. Tidsvindu for befaring: 1 juli – 16 juli. Overtagelse hus: 040821 Planlagt arbeid er å pusse gulv, male noen overflater, ombygging av eksisterende vaskerom til bod, ombygging av eksisterende grovkjøkken til vaskerom, oppgradering av elektrisk og røropplegg, plassbygde garderober.

Fornying evt helskifting av tak

3942PORSGRUNN

Det er observert fuktighetsskader på rupanelet og diverse lektere på mitt tak. Det er også observert fuktighetsskader på 1 stender på første takstolen og noe i gesimskassen. Taket er fra 1987. trenger en befaring og vurdering av pris.

Siste evalueringer
Takstmann reklamasjon eierskifte

Stilte kjapt opp og hyggelig mann.

Juni 2020
K

Kristian om FG TAKST AS

Brevik