Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Moss

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Moss

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Takst-, skadetakst- og tilstandsrapport-jobber i Moss

fuktbefaring

1533MOSS

Enkel jobb, ønsker bare sjekk om det er i mugg i huset.

Fagmann på visning

1523MOSS

Vi er interessert i et hus, men synes ikke tilstandsrapporten gir oss fullstendig sikkerhet for alle nødvendige tiltak og mulige kostnader som kan påløpe etter kort tid. Vi ønsker derfor å innhente tilbud på mulige fagmenn som kan være med på privatvisning og gjennomgå tilstandsrapporten løpende for å estimere kostnad for nødvendige tiltak.

Taksmann

1531MOSS

Hei, Ønsker en skadetaksmann for å se på huset mitt som ble brent. Ønsker gratis befaring.

Teknisk tilstandsrapport

1560LARKOLLEN

Skal selge min leilighet privat via Finn. Den er på 89m2 ig bygget i 2011, ligger på bakkeplan og er i god stand. Ønsker å få utført en teknisk tilstandsrapport. Beliggende i Viken, Moss Kommune, 1560 Larkollen.

Energimerking enebolig

1560LARKOLLEN

Jeg ønsker en ny energimerking på huset mitt. Siste merking er fra 2019, etter dette har jeg lagt til nye veggpaneler, isolasjon og installert solcellepaneler. Det burde være en rask jobb, men jeg foretrekker at det blir gjort av noen som har kunnskap om bygningstype, tykkelse på isolasjon, osv.

Tilstandsrapport av gulv

1516MOSS

Hei I forbindelse med reklamasjon ønsker jeg av fagpersonell; tilstandsrapport på, samt prisestimat for utbedring av laminatgulv lagt i stue og kjøkken. Videoer som viser problemet. https://youtu.be/nsMz81hbYSs https://youtu.be/HLlygyof0_k https://youtu.be/6zYAFo0jbVo?feature=shared Mvh Alexander Berg, Moss.

Siste evalueringer
Detaljert tilstandsrapport på en bolig i Moss

Vi fikk rask respons på annonsen, verditakst på boligen og veldig god veiledning på hva som bør gjøres før salget. Jan Bjerkeland er en profisjonell fagmann med lang erfaring, som vi med god samvittighet kan anbefale til andre.

Juni 2012
A

Anastasia om TAKSTMANN JAN BJERKELAND

Moss