Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Lillesand

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Lillesand? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Lillesand.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Lillesand

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Lillesand? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Lillesand.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takst-, skadetakst- og tilstandsrapport-jobber i Lillesand

Tilstandsrapport og verditakst

4790LILLESAND

Det er ønskelig med en grundig og detaljert gjennomgang og rapport av tilstanden til eiendommen med tilhørende verditakst. Rapporten ønskes på detaljeringsnivået til en salgsrapport. Det er ønskelig å få en god og grundig rapport som kan danne grunnlag for videre verdivurdering og avdekke alle feil og mangler. I følge Eiendomsverdi er hovedhus 264 m2, totalareal satt til 335 m2. Garasjen, bygget i 98 er enkel, men med ekstra carport. Omtrent 20m2. Frittstående bod/bu. omtrent 6m2 Hovedhus fra seint 60 tallet, tidlig 70, inneholder soverom, bad, toalett på separat rom, kjøkken, stue. Det er krypkjeller under hele. I tillegg er det et hobbyrom/bod i underetasjen. Det er skråloft over hele. Anslagsvis utgjør originalbygget 2/3 av det totale arealet. Så ca 160m2 Påbygg fra seint 80, tidlig 90, blir da resterende areal. Det er to påbygg på originalhuset. Den ene seksjonen er bare en enkel forlengelse av kortende. Den andre er en større påbygg fra langsiden og nedover i terrenget. Dette inneholder stue, trapp, vaskerom, gang, vindfang, og bad med toalett. Her er det ingen skråloft eller krypkjellere. Totalt våtrom. 3 med sluk + et separat toalettrom Sjøbod bygget i 2012 12m2 med skråloft. 50m med brygge. Liten redskapsbod ved brygge 1m2

Fukt i krypkjeller

4790LILLESAND

Hei. Vi har nylig oppdaget en krypkjeller i huset vårt. Den er veldig fuktig med begynnende råte og sånne hvite kokonger (heter nesten det tror jeg) fra edderkopper. Vi vil gjerne ha en uforpliktende befaring, og et tilbud på utfordringen. Altså på utkikk etter et uforpliktende tilbud på krypkjelleravfukting.

Bytte deler av bunnsvele som har råte skade

4790LILLESAND

Trenger å bytte deler av en bunnsvele mellom ytterdøra, og tilhørende garasje. Er ett forsikrings sak, og jeg har fått utarbeide skade rapport på. Er ca 40 cm med råte skade + 20 cm under døra Har alt av bilder og rapport om ønskelig. Har lagt ved skade rapport.

Gjennomgang av bygg under oppføring

4790LILLESAND

Heisan, Vi trenger en takstmann som kan ta en gjennomgang av nybygg under oppføring. Vi har havnet i en liten tvist, og ønsker derfor å få en gjennomgang av bygget før vi går videre. Bygget er delvis gipset, men enkelte rom er uten gips. Gulv er bare betong foreløpig. Det meste er kledd utvendig, men deler av vegger og hjørner/foringer er synlige enda.

Befaring - utbedring av tak

4790LILLESAND

Ønsker å få et prisoverslag på hvor mye det vil koste å utbedre torvtaket vårt. Pga lekkasje og fuktgjennomslag flere steder må taket utbedres. Usikker på årsak og omfang - trenger derfor en fagkyndig til å vurdere hva som gjøres og kostnad.

Sjekk av råtten planke i møne på kvist i leilighet på Ronatoppen

4790LILLESAND

Det er funnet et råttent bord oppunder mønet i kvist i øverste leilighet i en firemannsbolig som jeg har solgt på Ronatoppen 36C. Det var takstmann som oppdaget dette i forbindelse med at jeg skulle selge. Jeg trenger hjelp til å sjekke hva som eventuelt må gjøres og til å bytte dette bordet. Jeg har flyttet til ny adresse og ny eier har flyttet inn. Men jeg lovet å sjekke/fikse dette.

Siste evalueringer
Befaring - utbedring av tak

Montasje-team byttet tak for oss (nytt undertak, papp og stålplater). Arbeidet ble utført med god kvalitet og til avtalt pris. Dirk er veldig opptatt av å ha god kommunikasjon hele veien, og uforutsette ting ble alltid diskutert før vi tok en avgjørelse. Han er svært opptatt av service, og ga oss uvurderlig hjelp med en forsikringssak, selv etter taket var ferdig. Det må poengteres at han er meget opptatt av å gjøre kunden fornøyd. Tommel opp. Alle i teamet var veldige hyggelige, og jeg kommer til å bruke de igjen. Kan absolutt anbefales!

Juni 2020
T

Tom Henning om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER