Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Rygge

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Rygge? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Rygge.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Rygge

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Rygge? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Rygge.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takst-, skadetakst- og tilstandsrapport-jobber i Rygge

Befaring Inneklima / Fukt

1580RYGGE

Hei, Jeg er på jakt etter noen som kan utføre en befaring for å se på fuktnivåer og anbefalte tiltak, gjelder primært kjeller. Enebolig med bakkeplan + innredet kjeller. Utslag av sopp på en av trepanelene innvendig i kjellerstue. Saltutslag/flassende mur i kjellerbod. Høy luftfuktighet - 60- 70% i hele huset. Jeg har målt fukt i veggene og det gir utslag langt ned ved gulv inn mot yttervegg i både sov- og vaskerom nede. Jeg er på jakt etter noen som kan gjøre en befaring med informasjon om tilstand med tanke på fukt og luftkvalitet inne samt komme med anbefalte tiltak og utarbeide en rapport - Mest sannsynlig er det drenering og etterisolering som er aktuelt, men vil også få råd kring andre tiltak som kan forbedre luftkvaliteten inne. Huset er en enebolig, ca 200kvm. Ta kontakt ved ev. spørsmål.

* Fortsatt ledig: Skadetakst på ytterdør 21x15

1580RYGGE

Det har blitt gjort hærverk på ytterdør - hvor dør/karm og lås er blitt utsatt. Dør og lås montert i 2020. Dør: 150 bred 210 høy, døren er hvit, felt på sidene er glass og sorte. Lås: Yale doorman v2 Karm er splittet i to, døren har fått seg en kraftig oppriss ved lås, og kodelåsen har blitt bøyd, se bilde. Hva vil pris være på ny dør ferdig innstalert bli?

Saltutslag grunnmur garasje

1580RYGGE

Ønsker befaring av grunnmur med saltutslag på vår garasje fra 2014 snarest mulig. Ønsker befarings tidspunkt på Mandag, tirsdag etter kl15 og onsdag på dagtid fra kl815 i uke 31 Trenger inspeksjon av kvalifiserte håndverkere med godkjent fagbrev og ikke bare "handyman" med mange dyre løsninger. Vi ønsker et ordentlig pristilbud på jobben med materialer alle ordinære kostnader og ikke bare estimater uten grunnlag. Og vi bør få vite hva som må gjøres for å utbedre skaden så den ikke dukker opp igjen.

Tak, underlag og bad

1580RYGGE

Ønsker befaring av tak og underlag, samt tak på tilhørende bad snarest. Ønsker befarings tidspunkt på Mandag, tirsdag etter kl15 og onsdag på dagtid fra kl815 i uke 31 Trenger inspeksjon av kvalifiserte håndverkere med godkjent fagbrev og ikke bare "handyman" med mange dyre løsninger. Vi ønsker et ordentlig pristilbud på jobben med materialer og ikke bare estimater uten grunnlag. NB! Det er tidligere søkt godkjent påbygg i høyden på dette bygget, så begge alternativ bør betraktes.

* Fortsatt ledig: Demontering av takrenne + blikk - befaring fuktskade (vanninntrenging utenfra)

1580RYGGE

Hei, Vi trenger en håndverker til å komme å demontere takrenne + blikk på terrassen for å finne ut om vannet trenger inn fra tak. Hvis det er tegn til vanninntrenging trenger vi en rapport til forsikringsselskapet vårt som sier hvor vannet kommer fra. Hva vil det koste å skru ned det som er på vedlagte bildet og prøve å finne årsak til vanninntrenging i leilighet?

Takstsering av vindu/døre

1580RYGGE

Vi er et sameie med 5 tomannsboliger, som nå opplever en del vannintreningen ved vinduer/døre i både 1. og 2. etasje. Siden inntrenging er skjedd over tid er det ikke dekket av forsikring, så vi ønsker en status i forhold til videre arbeid med renovering. Total er det 12 vinduer/døre per boligenhet, dvs. 120 vinduer/døre total.