Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Sandnes

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Sandnes? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Sandnes.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Sandnes

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Sandnes? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Sandnes.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takst-, skadetakst- og tilstandsrapport-jobber i Sandnes

Takst samt rapport på skjevhet på overhengende tak

4326SANDNES

Jeg er i en forsikringssak mot selger av huset jeg har kjøpt, det er beskrevet skjevheter på det gjeldene taket i takstrapport, men det er beskrevet som lite alvorlig tg 1. Det er snakk om ca 10cm skjevhet på 4-5 meter lengde, samt fundamentene er underdimensjonert/feil. Jeg trenger en rapport som sier nøyaktig hva som er galt og hvorfor den takstrapporten som fulgte med er utilstrekkelig, å et pris estimat for å utbedre feilen,

Skadedyr i treverk

4319SANDNES

På loft er det skadedyr i treverk, trenger hjelpe med det. For befaring eller mer informasjon så ser på bilder eller kontakt med meg.

Skadetakst på utvendig tre trapp

4324SANDNES

Trenger skaderapport på utvendig tre trapp som dokumenterer skadens omfang, årsak, utbedringstiltak, samt konkrete og spesifiserte utbedringskostnader. Råte/ fukt skade er på 2 trappevanger som er ca 3 m lang.

Fuktproblemer i kjeller - behov for befaring og dokumentasjon

4313SANDNES

Vi har nylig flyttet inn i vår nye bolig (bygget i 2000) og har oppdaget antydninger til fuktproblemer i kjelleren, spesielt under gulvet ved ytterdøren. Etter å ha undersøkt nærmere har vi funnet fuktighet i betongen under fuktsperren. Vi ønsker derfor å få utført en grundig befaring for å avdekke skadeomfanget og vurdere mulige tiltak for å forbedre situasjonen. Det er viktig for oss å få dokumentert omfanget av skaden, slik at vi eventuelt kan registrere dette som en mangel hos forsikringsselskapet til boligselger. Vi ber om anbefalinger og tilbud fra erfarne fagfolk som kan bistå oss med å løse dette fuktproblemet på en effektiv og varig måte.

Trenger taksteringn for feil utført arbeid av byggefirma

4321SANDNES

Det var installert en drager (limtre i himling ) i mars 2023 , etter montasje gulv i over etasje senket ned , vindu og dør mistet diagonal , trenger skade taksteringn her

Fukt i vinduskarm

4307SANDNES

Det er kommet fukt inn fra vinduet grunnet en ødelagt pakning på vinduet. Gipsplaten i vinduskarmen har derfor svulmet opp, og vi trenger noen som kan se på både vinduskarmen og pakningen på vinduet.

Siste evalueringer
Vurdering av tak på et hus til salgs

Raskt svar og hyggelige folk.

Aug. 2019
M

Maria Elisabeth Smith om HÅLAND & KLINKENBERG BYGG AS

Sandnes
Legge nytt gulv i stue etter vannskade

Maxifront kom innom på befaring og gav oss deretter et skriftlig prisestimat/overslag på arbeidet som skulle utføres. De var utrolig raske til å komme i gang og var meget effektive. Arbeidet ble utført også på litt kortere tid enn beregna. Vi ble orientert hele veien underveis i prosessen og fikk veldig god informasjon om det vi lurte på. Bedriften bærer stort preg av høy fagkunnskap, god kommunikasjon og høy kvalitet på arbeidet. De ansatte var også veldig trivelige og behagelige å ha i et hus som sto litt på "halv tolv". Det ble ryddet og støvsugd underveis i arbeidet og etter alt var ferdig. Jeg kommer definitivt til å bruke Maxifront ved en annen anledning!

Juni 2019
A

Aslaug om MAXIFRONT BYGG AS

Sandnes
Garantiutløpssjekk bolig

Tjenesten ble planlagt og utført hurtig og som avtalt. Bra kvalitet på dokumentasjon.

April 2019
T

Torbjørn om Duo Takst AS

Sandnes
Befaring ved overtakelse av ny bolig

Rett veiledning!

April 2014
T

Torbjørn om Ingeniørfirma Jarle E.R. Skadberg AS

Sandnes