Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Oslo

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Oslo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Oslo.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Takst, skadetakst og tilstandsrapport i Oslo

Skal du taksere en skade eller trenger en tilstandsrapport av bolig i Oslo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere byggesakskyndige (tidligere kalt takstmann) i Oslo.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Takst-, skadetakst- og tilstandsrapport-jobber i Oslo

Vurdering av bad

0557OSLO

Jeg vurderer renovere badet. Usikker på om det foreligger membran. Ønsker tilsyn og vurdering.

Prisoverslag flislegging gulv. Skriftlig tilbud. Forsikringssak.

0267OSLO

Trenger befaring for å utbedre gulv. Sprekker i gulv, type grad av utbedring, skriftlig prisestimering i første omgang. Forsikringssak. Vi må ha fagkyndig person med godkjente papirer på våtrom til å vurdere omfang av skade og estimert prisoverslag på skade i gulv på bad. Badet er i 1. etg i en gammel bygård. Det er tre sprekker i flisene på gulv Disse er på 60cm og 100cm ca. Badet har en grunnflate på ca 6cm. Muligens fundamentsprekk i bygårdens grunnmur som har forårsaker dette. Jeg er usikker. Vi trenger noen som er punktlige og nøye og kan vurdere skadens omfang og hva som bør gjøres. Ønsker flislegger så snart som mulig og dokumentene må skrives så fort som mulig. Har du tid til å komme på befaring samt skrive estimert vurdering av jobben snarlig så ta kontakt. Adresse Thomas Heftyes gate 0267 Oslo Vedlegg

Skadetakst på knirk i parkett i nybygg

0195OSLO

Det knirker i parketten i flere rom og jeg må ha en faglig vurdering av hva som er galt, hva man kan gjøre for å utbedre feilen, samt et kostnadsestimat. Leilighet i Kværnerbyen.

Taksmann til forhåndsbefaring av ny bolig

0788OSLO

Vi har kjøpt en ny tomannsbolig på 0790 Oslo, og har planlagt en forhåndsbefaring av den nye eiendommen den 22. mai 2024 klokken 13:00. Den totale bruksarealet (BRA) er 157,7 kvm og primærrommet (P-rom) er 131,5 kvm. Vi trenger en takstmann til å følge oss og vurdere huset den dagen, avhengig av kontakten og forbedringene vi har gjort utover standardpakken

ENØK / Energitiltak

0658OSLO

Lite borettslag på 10 boenheter ønsker kartlegging av ENØK/Energitiltak med mål om å forbedre energimerking, vi har i dag F grønn. Bygget står på byantikvarens gule liste. Bygget har passiv lufting, så energieffektiviseringstiltak må passe med dette.

Tilstandsrapport tak

0354OSLO

Tilstandsrapport av tak. Bygård med fire etasjer og delvis utbygt loft. Ukjent alder på taket. Behov for en tilstandsvurdering av taket med kartlegging av tilstand og anbefalte tiltak som kan brukes som underlag til å innhente tilbud.

Siste evalueringer
Vedlikeholdsplan

Veldig bra oppsett med kategorisering av vedlikeholdsaktiviteter i områder (bygg, vann&avløp, elektor etc.), med estimert tidsfrist og kostnadsanslag. 1 person kommer på befaring, men mange bilder tas og personen som kommer på befaring konsultere med fagdisipliner på kontoret før rapport skrives. På den måten kan de levere produktet til en god pris. Viktig at oppdragsgiver leverer alle relevant dokumentasjon, slik at befaring kan konsentreres om det som ikke er dokumentert. Men det er også viktig at oppdragsgiver sjekker at det man har gjort blir tatt hensyn til i rapporten. Men det er også bra at de har sin uavhengige profesjonelle mening.

Okt. 2023
S

Sameiet Haxthausensgate om REYR EIENDOM AS

Oslo
Vurdering av bærevegg

Hyggelige folk og fornøyd med sluttproduktet, men måtte gjennom noen runder med misforståelser og uklar kommunikasjon. Jobben besto av befaring og rapport. Befaringen og rapporten ble utført av to forskjellige personer som, med unntak av én bokstav, hadde de identisk navn. Kommunikasjonen og befaringen ble gjort via Mecc AS, mens rapporten ble skrevet av Dimensjon AS. Dette var de viktigste årsakene til misforståelsene. Jeg opplevde første versjon av rapporten som noe mangelfull, men fikk ny og god rapport på forespørsel. Oppdraget ble levert i henhold til pris.

Juli 2023
R

Rune om Mecc AS

Larvik
Tilstandstakst 53 m3 leilighet oslo

Kom til avtalt tid, god kommunikasjon underveis og rapporten ble levert meget raskt

Juni 2023
S

Stian om MURMESTER OG TAKSTMANN NARVE HELLE AS

Oslo
Etterkontroll installasjon av vinduer i borettslag

Kan lett anbefale disse. Meget gode sparringspartnere, opptrådde ryddige og profesjonelle og ga meg gode og detaljerte råd når jeg trengte veiledning opp mot en reklamasjonssak. Kom til avtalt tid.

April 2023
C

Christian S. om VIKEN EIENDOM & ENTREPRENØR AS

Oslo
Oppmåling boligareal - P-rom

Alt som forventet

Mars 2023
T

Tore om MURMESTER OG TAKSTMANN NARVE HELLE AS

Oslo
Taktekker

Veldig trivelig og flink kar

Feb. 2023
E

Elisabet om BERGEN FASADE & VEDLIKEHOLD AS

Oslo
Befaring ved overtakelse - leilighet i nybygg

Tydelig veldig kompetent takstmann. For meg var det en stor trygghet å ha med Erik på befaring.

Jan. 2023
A

Anja om Takst & Bolighjelp AS

Oslo
Punkterte vinduer

Arbeiderne kom til avtalt tid og utførte oppdraget på en god og ryddig måte. Kommunikasjonene i forkant av oppdraget var dog noe langsom, og uryddig. Men alt i alt er jeg fornøyd med firma og oppdraget som ble utført. Og vil bruke de igjen om det skulle bli nødvendig.

Des. 2022
B

Beth om DRAMMEN GLASSMESTERVERKSTED/ ALTIGLASS AS

Oslo
Hjelp, trappa blir snart rullebånd!

Kom til avtalt tid, god pris og godt utført arbeid. Trivelige å kommunisere med.

Des. 2022
S

Stine Charlotte om MURERKOMPANIET OSLO AS

Oslo
Tilstandsrapport enebolig

Rimelig og hjelpsom

Nov. 2022
H

Håkon Magne om MK Takst AS

Oslo
Reparere vindu,dør+

Veldig bra jobb og veldig oppofrende service. :-)

Okt. 2022
A

Alexander om BYGG OG BAD ENTREPRENØR AS

Oslo
Tilstandsrapport ved salg av bolig

Din Boligtilstand var raske til å svare, vi hadde god kommunikasjon underveis og det var rask leveranse på rapport.

Okt. 2022
B

Berit om Din Boligbistand As

Oslo