Fjerning av oljetank i Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Fjerning av oljetank i Asker

MASKIN OG LANDBRUKSIMPORT AS

drenering,trefelling,fjerning av oljetanker/oljefyr.annett hage arbeid.

Juni 2023

Fjerning av oljetank

"Veldig hyggelig kommunikasjon og rask og bra utført jobb!"
L
Louise
Slemmestad

ARNKVÆRN MILJØ OG RENOVASJON OSLO AS

4.7 (7)

Arnkværn Miljø og Renovasjon Oslo AS er en bedrift som jobber innenfor vann- avløpsteknikk, farlig avfall og tørrsuging. Vi er en del av VA365, hvor vi til sammen er ca. 130 ansatte og 68 biler fordelt på tretten avdelinger. Vårt Geografiske kjerneområde er Innlandet, Viken og Oslo. Men vi utfører oppdrag over hele landet.. VA står for vårt fagområde, 365 for tilgjengelighet, og sirkelen er en påminnelse på at alle må tenke på miljøet. Vi er problemløseren du ringer når du trenger hjelp, vi skal...

Se mer
Jan. 2023

Fjerning av oljefyr

"Seriøst firma! Kom som avtalt og gjorde en god jobb til en bra pris! Anbefales på det sterkeste! :-)"
E
Espen Norman
Hvalstad
ARNKVÆRN MILJØ OG RENOVASJON OSLO AS

GJETTUM BYGG AS

4.8 (55)

Vår viktigste oppgave er å forstå deres behov og ønsker. Ut i fra vår lange erfaring vil vi kunne komme med forslag som ikke bare nødvendigvis er en bedre løsning, men det viser seg ofte at det også kan være rimeligere. Vårt mål er å lage en optimal løsning for deg.Gjettum Bygg ble stiftet i Juli 2017, men har en langt lenger erfaring innen denne bransjen. Vi er opptatt av kvalitet, punktlighet og effektivitet, alt dette til en konkurransedyktig pris. Dette gjenspeiles på våre evalueringer. Det ...

Se mer
Juni 2021

Totalrenovering av platting/hage

"Veldig bra arbeid, effektive, ryddige løsningsorienterte og fine kreative løsninger. Anbefaler Gjettum bygg på det sterkeste. Bra kommunikasjon gjennom hele fasen. Hyggelige og proffe folk!"
M
Manuela
Asker
GJETTUM BYGG AS

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Juni 2017

Fjerning av gammel parafintank i Asker

"Vi fjernet oljetank og fikk gravd opp noen røtter i hagen samtidig. De kom på tiden, utførte arbeidet utmerket og til avtalt pris. hyggelige mennesker som anbefales på det sterkeste !!"
L
Lars
Borgen
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

Nedgravd oljetank skal fjernes

3430SPIKKESTAD

Jeg trenger en faglig vurdering som redegjør for fremkommelighet , tiltak som må gjøres i forkant av oppgravingsarbeidet og prisoverslag på oppgravingsarbeidet. Tanken har blitt tømt og renset, men jeg trenger å få vite hvor mye det koster å fjerne den helt.

Fjerning av oppgravd oljetank (tom)

3440RØYKEN

Hei, Jeg ønsker tilbud på fjerning av oppgravd oljetank. Den er trolig på 1000L kapasitet, og er tom.

Fjerning av oljetank

3472BØDALEN

Vi har en gammel olje/parafintank bak huset vårt som de siste årene har inneholdt bioparafin. Denne ønsker vi fjernet, og eventuelt tømt hvis den fortsatt inneholder noe parafin. Tanken er ikke nedgravd (se bilde).

Utgraving av parafintank

1383ASKER

Har en parafintank under bakken som må graves ut og fjernes. Den er under syklene på bildet. Ønsker tilbud på dette arbeidet

Koble av paraffin own og fjerne/Sanering oljetank.

3483KANA

Jeg trenger hjelp med å fjerne eller sanering oljetank. Paraffinown også må kobles av. Se på bilder!

Fjerning av oljefyr

1395HVALSTAD

Har en oljefyr i kjelleren jeg gjerne skulle fjernet. Er koblet fra vann, strøm, oljerør etc. skal kun løftes ut av kjeller og evt. kjøres vekk. Oljefyrens mål: Høyde 1,60 m Bredde 1,0 m Dybde 60 cm Kan trilles et stykke, deretter må den opp en trapp.