Fjerning av oljetank i Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Fjerning av oljetank i Moss

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Aug. 2022

Rensing og fjerning av parafintank

"Alt som avtalt, prikkfritt utført."
G
Glenn
Moss

MASKIN OG LANDBRUKSIMPORT AS

drenering,trefelling,fjerning av oljetanker/oljefyr.annett hage arbeid.

Jan. 2022

Fjerning av parafintank

"Fagmessig utført ihenhold til avtale. Kom når han skulle. Kan anbefales"
M
Morten
Dilling

ØSTFOLD UTEANLEGG AS

4.9 (64)

spesialkompetanse innen våre fagområder.Med over 12 års erfaring og over 600 utførte prosjekter ønsker vi å være en bedrift som leverer tjenester av meget god kvalitet og får fornøyde kunder.Ta gjerne kontakt med oss for gratis befaring og en uforpliktende prat.

Des. 2020

Sanering / grave opp parafintank

"Konkrete tilbakemeldinger. Lett å ha kontakt med og rask gjennomføring til avtalt pris."
M
Morten
Moss
ØSTFOLD UTEANLEGG AS

CMC VARME AS

CMC Varme AS er en liten bedrift som holder til på Barkåker utenfor Tønsberg. Vi har spesialisert oss på bærekraftige varmeløsninger for private og offentlige bygg. Som en totalleverandør tar vi for oss alt fra varmeberegning, klargjøring og installasjon av nytt varmeanlegg samt utfasing av gammelt anlegg. Vi er en del av det grønne skiftet og tar gjerne på oss oppgaven med å gjøre ditt hjem bærekraftig for fremtiden.

Mai 2020

Tømming, rensing og eventuelt fjerning av glassfibertank

"God og ryddig kommunikasjon, hyggelige folk og vel utført jobb til avtalt tid og pris."
H
Harald
Moss
CMC VARME AS
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Tømme og fjerne nedgravd oljetank

1597MOSS

Nedgravd oljetank må fjernes og leveres til godkjent mottak. Arbeid vil omfatte oppgravingen, sanering/tømming, fjerning og igjenfylling av grop. Tanken er en 800l glassfibertank fra omkring 1970. Tanken er «tømt», da forrige eier kjørte oljefyren tom. Forventer dermed noe rester som må fjernes.

Sanering og fjerning oljetank

1597MOSS

Fjerning og sanering av oljetank

Sanering av oljetank

1517MOSS

Ønsker pristilbud på sanering av nedgravd oljetank i egen hage i Moss kommune. Oppdrager inkluderer rett dokumentasjon etc. til kommune og myndigheter. Størrelse: ca. 5000 liter, men er kjørt «tom». Tanken er antatt å være i glassfiber og fra rundt 1990. Sanering med rengjøring og fylling, foretrekkes før eventuell oppgravingen og fysisk fjerning.

Fjerne olje tank

1534MOSS

Fjerning av oljetank foran huset

Rensing og fjerning av parafintank

1519MOSS

Tank NS 1545 GUP 1,2 m3, vekt 75 kg. 1204 liter. Pris ønsker både på full jobb, og på jobb der det er ferdig gravd frem ned til og rundt tank, og ferdig gravd frem rør. Jeløy, Moss.

Fjerne parafinovn, dagtank og tette hull i pipe

1524MOSS

Vi ønsker pris på demontering og bortkjøring av parafinovn og dagtank i kjelleren. Samt tette røkrørhull i lecapipe. Ønsker jobben utført før 15.09.2022.