Fjerning av oljetank i Stavanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Fjerning av oljetank i Stavanger

VM INVEST AS

Velkommen til vår side.Vårt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med kvaliteten vi leverer.Vi er et lite entreprenørfirma som utfører arbeid innen:GravingSteinmuringUteområdeTømmringRivingBetongsagingVi har ADK1 sertifikat for Vann og Avløp.

Juli 2023

* Fortsatt ledig: Oljefyring

"Bra utført arbeid og effektiv."
M
Morten
Stavanger
VM INVEST AS

LEIF LENDE AS

5.0 (73)

Har holdt på med dette yrket i 35 år og har god erfaring innenfor alle typer arbeid hva gjelder alt fra graving til belegningsstein.Har maskiner til både store og små jobber og tar for oss alt ifra tomtearbeid, dreneringsarbeid, sprenging, kjellerutgravinger og div hagearbeid/belegningsstein.Holder til lokalt på Klepp i Rogaland, men er tilgjengelig for arbeid i alt fra Haugesund til Egersund.Bare å ta kontakt om det skulle være noen spørsmål vedrørende alle typer arbeid.Tlf: 93269700Mail: leif@...

Se mer
Feb. 2023

Drenering rundt enebolig

"Leif sa ved befaring at det var veldig viktig at kunden skulle være fornøyd både med pris og arbeid. Det ble ikke jeg. Pluss: Veldig hyggelig folk Dyktige maksinførere Svært behjelpelige folk Lett å komme kontakt med Gav alltid beskjed om de..."Se mer
T
Torbjørn
Stavanger
LEIF LENDE AS

ELTERVÅG ENTREPRENØR AS

4.5 (4)

Selskapet ble etablert i 1971 og har siden deg gang levert tjenester i hele regionen. vi har kompetanse på de tjenester vi leverer, noe vi er stolte av. Våre kunder kan ringe oss og få snakke direkte med fagpersonell for gode råd.

Feb. 2020

Fjerne nedgravd parafintank

"Jeg er kjempefornøyd med jobben som Patrick og co fra Eltervåg gjorde hos meg. Rask og effektiv. Gjorde det lille ekstra så vi ville bli fornøyd. Hyggelig og fleksibel. Og en veldig god pris."
S
Stephen
Stavanger
ELTERVÅG ENTREPRENØR AS

LURA HUS OG ANLEGG IVAN POPOVIC

5.0 (37)

Lura Hus Og Anlegg er et entreprenør firma som holder til på Lura i Sandnes. Vi driver med graving, drenering, løing, beleggningstein,ferdigplen osv.

Jan. 2020

Fjerning av oljetank

"Lura Hus og Anlegg gjorde en god jobb med fjerning av gammel oljetank. Kom når de skulle, og leverte ellers på forventning."
S
Steinar
Stavanger
LURA HUS OG ANLEGG IVAN POPOVIC

DIGIKONSULT AS

Mai 2018

Oljetank

"Vi havnet på Digikonsult AS da vi skulle ta opp vår gamle oljetank.Jobben gjorde han på 1 dag.Super. Da gravte han opp tanken,fraktet den til Forus.Så gravte og fylte han igjen hullet.Veldig fint arbeidet.Anbefales absolutt!"
M
Marianne
Stavanger

JOHNNY BRÅTVEIT

4.7 (60)

Besøk gjerne vår hjemmeside på: www.bratveitentreprenor.com

Mai 2015

Oppgraving av 2 stk oljetanker, bortkjøring og gjennfylling

"Fått gravd opp noen oljetanker, gjenfyllt og stenlagt området Jobben er utført som avtalt i forhold til tid, kostnad og kvalitet. Bråtveit holder god kontakt med kunden og det har ikke oppstått noe "tull". Vil anbefale Bråtveit til andre og benytter ..."Se mer
O
Ole Christian
Stavanger
JOHNNY BRÅTVEIT
Siste registrerte jobber

Fjerne nedgravd oljetank

4012STAVANGER

3000 liter oljetank i krypkjeller som må fjernes. Sentralt Stavanger

Fjerne en oljetank fra krypkjeller

4008STAVANGER

Dette er en oljetank som ligger i en krypkjeller som vi ønsker gravd ut

Ny innkjørsel - drenering, belegningsstein, støp/nye heller trapp

4041HAFRSFJORD

Vi skal fikse opp innkjørsel og ønsker befaring og tilbud på følgende: - drenering av to sider av huset - fjerne en oljetank - belegningsstein ferdig lagt i innkjørsel og bak huset - fornying av trapp inngangsparti Ta kontakt om dette er av interesse.

Fjerning av oljetank

4020STAVANGER

Tanken er nedgravd i hagen

* Fortsatt ledig: Oljefyring

4018STAVANGER

Fjerne oljekamin og tank, tanken står i garasje og kamin er 1 etg.

Avfallshåndtering - Spesifisert i beskrivelse

4007STAVANGER

Pumpe opp å håndtere ca 2000L parafin fra tank i Hagen. - Enkel tilgang fra vei