Fjerning av oljetank i Lier

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Fjerning av oljetank i Lier

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Des. 2023

Parafin

"Anbefales!"
E
Edisa
Røyken

Gravtek AS

Vi har lang erfaring i grunnarbeider og drenering. Våre ansatte har fått kunnskap og erfaring i denne bransjen i over 10 år. Fordi vi utfører oppgavene våre på høyeste nivå og i henhold til de høyeste standardene. Hundrevis av mennesker har stolt på oss. Mange tilbakemeldinger fra våre kunder gjengitt nedenfor. Hvis du trenger å drenere hus, tomter eller annen fast eiendom for rimelige penger og med en garanti for den høyeste kvaliteten på utført arbeid, ikke nøl, ta kontakt med oss i dag.

April 2021

Drenering

"Avtalen gjaldt drenering, fjerning av parafintank og planere område. Ryddig avtale i forkant med detaljert beskrivelse på pristilbud. Kom til avtalt tid og jobben ble gjort effektivt og profesjonelt. Underveis kom det til noen flere endringer vi ønsk..."Se mer
K
Ketil
Lier
Gravtek AS

TANKFJERNING AS

HeiVelkommen til Tankfjerning A/S!Vi setter alltid kunde i fokus, det er viktig for oss at du har fornøyd når vi har vært ute hos deg og gjøre jobben.Vi har lang erfaring innenfor bransjen.Ta kontakt for gratis befaring.MvhRodney AnderssonTankfjerning A/S+47 951 506 87+46 70 533 92 42

Sep. 2019

Rens og fjerning av innendørs oljetank

"Raske og pålitelige."
R
Rune Fjone
Lierskogen
TANKFJERNING AS

HAMMER BYGG & GRAVESERVICE AS

Mai 2019

Fjerne oljetank i Lier

"God pris, fleksibel (fjernet blant annet et par røtter for meg som gratis bonus) og en gjennomført trivelig fyr"
J
Jon Terje Løland
Lierstranda

BERGANS MEKANIKK AS

Varmepumper.-aircondition , ,vannbåren varme, alle varianter av varmepumper inkl ventilasjonsvarme Sertifisert for oljetanker..Olje og Parafintanker. Fjerning av oljefyr , graving ,kantsten plen og belegningsstenService og tilgjengelighet er viktig hos oss.-det har gitt oss godt rykte. godkjent, autorisert forhandler , fagbrev.Erfaring fra andre bransjer, du kan forvente Deg noe ekstra når vi gir råd.Mekanisk Verksted, Ventilasjon -lyddempingByggmontasje-industri.

Aug. 2016

Kjøre bort/kaste gammel parafintank

"Meget raskt og bra utført, effektive gutter"
B
Bård
Lier
BERGANS MEKANIKK AS
Siste registrerte jobber

Parafin

3409TRANBY

Vi trenger å rense en glassfiber tank på 600/1000l. Den er gravd opp, og ligger på bakken. Ønsker bedrift som er sertifisert til å utføre den jobben.

Fjerne brukt parafintank

3413LIER

Tanken ligger på plenen. 1300liter Den har stått inne, er fri for rust, kan kanskje gjenbrukes? Ønsker pris på å få kastet denne.

Sanering/fjerning av innvendig oljefyr i kjeller

3402LIER

Jeg har en oljefyr/parafintank i kjeller. Denne er innebygget, og eneste mulighet til å komme til denne er å rive en lettvegg. Veggen er ca 2 meter lang. Jeg har fått sett inn i rommet, ved å rive noen planker, men kan ikke se hva slags tank dette er, da den er kledd med hva som ser ut som betongplater/ porebetong? Trenger ett autorisert firma til å rive vegg, sanere og fjerne tanken med tilhørende rør til dagtank, og utvendige påfyllingsrør. Dessverre vanskelig å ta bilder, da det ikke er mulig å komme til før veggen er revet. Antar det er en 1000 liters tank.

Fjerne (eller sanere?) oljetank.

3408TRANBY

Tanken ligger under gruset innkjørsel til huset. Tanken er tom. (Oljefyren gikk så lenge det var mulig for den å få olje.) Størrelse 3000 liter. Dokumentasjon og melding til kommunen må også være en del av det som blir gjort. Jeg har registrert en egen jobb i 'Mitt anbud' som gjelder bortkjøring av oljefyren.

Sanering av nedgravd parafintank og -brenner

3409TRANBY

Har en gammel parafintank med tilhørende innvendig løfter og kamin/peis som det er på tide å gjøre noe med. Ønsker tilbud på følgende to alternativer: A) Fjerning av ovn innvendig i stue og plombering av rør. B) Komplett sanering, inkludert fjerning av løfter, ovn, kobberrør, måler - og oppgraving av utvendig tank. Tanken er nedgravd inntil husvegg i tilknytning til gårdsplass, under belegningsstein. Den er tom.

Fjerne oljetank samt grunnarbeid for garasje

3408TRANBY

Ønsker å fjerne oljetank nedgravd i hage. Samt fjerne tilhørende rør festet på vegg. Ønsker samtidig å etterisolere grunnmur mot terreng ca 7 meter. Samt grunnarbeid for garasje på 46 kvm. Søknad for bygging av garasje er sendt til kommunen.