Skal du fjerne oljetank i Ålesund?

Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med rens, sanering og fjerning av oljetanken i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du fjerne oljetank i Ålesund?

Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med rens, sanering og fjerning av oljetanken i Ålesund.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet fjerning av oljetank i Ålesund

Fjerne fyringsanlegg og montere vedovn

6017ÅLESUND

Demontere og fjerne eksisterende parafinbrenner, dagtank, komposittank med ca 2-300 liter bioparafin, samt tilhørende rør. Brenneren står i stua, dagtank i bod/kjeller, samt komposittank og røropplegg i lett tilgjengelig krypkjeller. Montere vedovn. Beregnet tid: 2-3 timer.

Fjerning av oljetank

6272HILDRE

Trenger få fjerna en oljetank jotdgrunnen

Fjerne innvendig parafintank

6009ÅLESUND

Mulig den må kuttes opp og fjernes innvendig 1000l parafintank. Tank ligger i bakkjeller i eget rom med lukeadkomst. Tank i stål.

Fjerning av oljetank, utgraving til gangsti

6017ÅLESUND

Jeg trenger et anbud på 1. fjerning av oljetank 2. senke ca 5kvm terreng med ca 15-30 cm 3. grave ut gangsti 20-30m lang, ca 80 cm bred for klargjøring til shingel eller støping. Anbud kan være omtrentlig i denne omgang.

Fjerne innebygd oljetank i kjeller

6017ÅLESUND

Har et kjellerrom med en parafintank. Ønsker å få fjerna denne og få slått bort veggen, samt få isolert rommet.

Fjerne to nedgravde parafintanker

6280SØVIK

Hei, Vi har to parafintanker på tomta. Øst og nord for huset. Øst tanken er mest sannsynlig av glassfiber, var i bruk til 2011. Ukjent størrelse, 20 cm av parafin på bunnen. Nord tanken er eldre, mest sannsynlig av stål, ukjent størrelse, 15 cm parafin på bunn, lenge uten bruk. Begge to er nedgravd, ganske bra tilgjengelig (øst tanken er nærmere grunnmur, mens nord tanken står helt fritt). Vi ønsker uforpliktende tilbud på to scenarioer 1) tømming og rensing av to tanker 2) full pakke for to tanker (tømming, rensing, oppgraving, levering, melding til kommune)

Siste evalueringer
Fjerning av oljetank

Jeg er fornøyd med jobben de gjorde. De var raske og effektiv, og prisen var god. De kan trygt anbefales. Fredrik Rotevatn

Mars 2017
F

Fredrik om TUSVIK MASKIN AS