Skal du fjerne oljetank i Tønsberg?

Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med rens, sanering og fjerning av oljetanken i Tønsberg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du fjerne oljetank i Tønsberg?

Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med rens, sanering og fjerning av oljetanken i Tønsberg.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet fjerning av oljetank i Tønsberg

Sanering, eventuelt fjerning av oljetank og oljefyre

3150TOLVSRØD

Jeg har en ståltank på 3m3 som ligger i hagen, og en stor oljefyr inne som jeg ønsker å få fjerne. Oljetanken må i hvert fall saneres. Jeg må se an pristilbud før jeg kan avgjøre h or mye jeg skal gjøre i en omgang.

Fjerne gammel oljetank

3117TØNSBERG

Ønsker å få fjernet en gammel olje/parafintank som er gravd ned i hagen. Tanken har ikke vært i bruk siden i alle fall 2006, og tidligere eier sa at den var blitt tømt for olje (har ikke sjekket dette selv). Vet heller ikke tilsant på tank, material den er laget av eller størrelse. Jobben blir å grave og fjerne tanken. Kan selv hjelpe til å grave dersom jeg får sjekket at tanken er tom.

Hente ut en 700 liters parafintank fra kjeller med 100liter parafin

3153TOLVSRØD

Har en 700 liters tank med 100 liter parafin som jeg skulle hatt fjernet så snart så mulig! Det skal være helt fint om komme til denne med en kran!

Fjerne parafintank

3154TOLVSRØD

Fjerne en parafintank som er sanert/tømt og koblet fra. Ut fra kjeller samt rive lettvegger og hyller i kjeller.

Grave ut til speptiktank+

3175RAMNES

Det som må gjøres: -flytte materialer med klype -grave ut til to stk septiktank, 240x360cm ca 90cm dypt. -Grave grøft til avløpsrør -fylle på med singel over rør og rundt fundamentsøyler. -kjøre til et lass med pukk, ca dim 63-250 + det som skal brukes rundt fundament Dette må gjøres før 29. mai. Da må alt være ferdig

Fjerne oljetank

3122TØNSBERG

Oljetanken ligger under forhøyet veranda - over bakken. Tanken er tømt og plombert. har behov for å få tanken fjernet. Sted: Eik / Tønsberg

Siste evalueringer
Fjerning av innvendig glassfiber oljetank

Kom til avtalt tid og utførte jobben i hht til avtale. Lite støv og hyggelig representant. Kan absolutt anbefales.

Des. 2019
H

Hans om MASKIN OG LANDBRUKSIMPORT AS

Tolvsrød
Fjerne oljetank

Vi er meget fornøyd med den jobben CMC MASTERS AS.utførte jobben på. Alt ble utført på en skånsom og profesjonell måte. Dette er et firma vi kan anbefale til fjærning av gamle oljetanker. Tor Henning Øberg.

Mars 2019
T

Tor Henning om CMC MASTER AS

Tolvsrød
Fjerning av oljefyr og tank.

Godt gjort.

Des. 2018
H

Hans om CMC MASTER AS

Tønsberg
Fjerne nedgravd tank

Rask, billig og veldig god service. Anbefales

Sep. 2018
S

Svein om CMC MASTER AS

Våle
Jordvarme og Drenering

Veldig fornøyd med Terra Heating. Gode løsninger, VESENTLIG rimeligere enn andre leverandører og hyggelig. Alt gjort som avtalt og endringer underveis er godt beskrevet og forklart. Alt som trengtes oppklares gjøres i forkant av at det tas valg. Anbefales!

Aug. 2018
D

Dag om TERRA HEATING AS

Tønsberg
Utgraving av parafintahnk og fjerning av parafinovn

Svært bra.

Aug. 2018
J

Jens om CMC MASTER AS

Revetal
Tømming og fjerning av parafintank

Jobben bestod i fjerning av nedgravd tank og fjerning av dagtank inne + blending av rør. De gjorde en grundig befaring og utførte jobben raskt og fagmessig. Jeg anbefalter dem så gjerne.

Aug. 2018
M

Monica om CMC MASTER AS

Tønsberg
Fjerning av parafinovn med dagtank.

Jobben ble gjort kjapt og skikkelig av hyggelige folk. Veldig god service. De var ryddige og nøyaktige. Og prisen var god og som avtalt på forhånd.

Feb. 2018
L

Lise om Bording Innovation

Tønsberg
Fjerning av oljetank

Arbeidet utført i dag,16.desember i henhold til skriftlilg avtale. Møtte til avtalt tid. Hele jobben 3 timer. Imponerende. Hyggelige og hjelpsomme folk. Lette å samarbeide med. Kvaliteten helt topp. Faktura ikke mottatt, men regner at blir i henhold til avtale. Firmaet tok uoppfordret kontakt med firma for rensing av tank samt skaffet tilveie godkjenning fra kommunen. Veldig godt fornøyd med Østli Maskin. Bare de som responderte på annonsen.

Des. 2016
S

Svein om ØSTLI MASKIN AS

Tønsberg
Rensing av oljetank

Jobben gjort til avtalt tid for en god pris.

Okt. 2015
E

Eirik om BERGANS MEKANIKK AS

Tønsberg
Tømme oljetank

Greit og raskt utført

Mai 2014
E

Erik om HYDROCLEAN AS

Tønsberg