Skal du fjerne oljetank i Porsgrunn?

Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med rens, sanering og fjerning av oljetanken i Porsgrunn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du fjerne oljetank i Porsgrunn?

Legger du ut jobben på Mittanbud vil du få tilbud fra dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med rens, sanering og fjerning av oljetanken i Porsgrunn.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet fjerning av oljetank i Porsgrunn

Opparbeidelse av tomt

3925PORSGRUNN

Vi skal planere endel av tomten vår som er mot vest ca. 300-400 m2. -Da må det fjernes fjell, enten ved sprengning, pigging, osv. - Fylling med oppimot 2,5m. - Vi ønsker å opparbeide plen med ferdigplen slik at det kan brukes i sommer 2024. - Tiltaket er søknadspliktig, vi vurdere å være "selvbygger" på tiltaket men også aktuelt å få firma inn for å være det. -Vi ønsker også å reetablere eksisterende plen mot vest ca. 200m2, og sette opp en liten tørrmur på ca. 0,5m høy og ca. 20m lang. - Vi vurder å bytte Vann og avløp, og samtidig legge inn trekkerør for strømkabel. -Vi vurderer også å drener noe av huset, men da huset står på en steinfyllingen vil vi sammen snakke om behov for dette. - Vi ønsker også å fjerne Oljetank. - Vi ønsker også å få rensket store deler av berget som vil stå igjen på sørvest delen av tomten. ca. 400m2. Vi ser for oss å gjøre arbeidene før sommer 2024, når dette praktisk er best. Tlf som jeg kan nås på er: 99156889 epost: Mikkel_johannesen@hotmail.com

Tømme parafintank

3937PORSGRUNN

Har en parafin tank nedgravd i hagen. Lett adkomst. Usikker på hvor mange liter som er igjen men 150- 200 liter! Ønsker denne tømt hvor den står! Må denne graves opp for å få sertifikat? Eller kan den tømmes mens den er i bakken og få den godkjent? Kan grave den opp selv og levere den selv!

Fjerning av oljetank i glassfiber

3947LANGANGEN

Hei. Jeg har en oljetank i glassfiber under terrassen som er lett tilgjengelig. Tanken er rundt ca 80/90 cm i diameter og er 2,1 meter langt. Det er fortsatt over halvparten av tanken med fyringsolje oppi. Trenger et firma som renser/sanerer og fjerner tanken etter reglene som gjelder i Porsgrunn kommune slik at jeg får sertifikat og det blir meldt ifra til kommunen. Alt av gravearbeid kan jeg utføre selv.

Skjære opp gammel parafin ståltank

3928PORSGRUNN

Tanken har en dia. på 100cm og lengde på 150cm. Tanken er tømt og spylt av sertifisert firma. Tanken ligger åpen under en veranda av betongplate og vegger av blokker. Det er tilgang til tanken via liten dør. Ståhøyde der tanken ligger. Må deles noe opp for å få den ut på en grei måte. Jobben må gjøres av sertifisert firma for slike jobber.

Drenering, etterisolering, ny drenskum, samt støpt såle til garasje

3942PORSGRUNN

-Drenere nord og vestside av hus. DR 110 DV ca. 36 m. Drensledning kobles på ny drenskum på sørside av hus. Utløp av drenskum kobles på eksisterende SP fra hus. -Etterisolere nord og vestside av hus. Antatt areal 60 m2. 200 mm XPS Tilbakefylling i tykkelse på 200 mm med pukk8-16. -Grave ut for garasje samt bortkjøring av masser. -Grave bort røtter fra 3 stk tuia (treet er fjernet) -Etablere isolert, støpt såle for garasje inkl. avrettingsmasser og fiberduk. Garasje er 30m2 og der skal isoleres på utsiden av sålen 1 m på 3 sider. -Fjerne oljetank i hage -Etablere drenskum med påkoblinger til drensledning og eksisterende SP-ledning fra hus. -Avrette for belegningningstein på nordside av hus, ca. 12 m2.

grave kabel grøft bort til sikringsskap ca 2m langt

3937PORSGRUNN

grave 2 meter kabel grøft som skal gå til ute sikringsskap

Siste evalueringer
Graving, fjerne oljetank, drenere og gruse.

Ryddig og opptatt av at jobben ble gjort riktig og god kommunikasjon underveis.

Juli 2020
E

Einar om BREKKA MASKIN

Porsgrunn
Ny garasje

Har gravd opp og fjernet en oljetank, planert ut og klargjort for støping av støtte mur og grunnarbeidet til garasje. Har kommet med gode råd før arbeidet begynte da jeg er veldig usikker på hva jeg egentlig vil ha. Har hatt en god dialog under veis i prosessen og holt seg til det han har lovet. Har vært profesjonell og ryddig. Kan anbefales på det sterkeste.

Jan. 2019
S

Stig om HAFCO AS

Porsgrunn
Utgraving og støping av såle til tilbygg ++

Flink og veldig effektiv , kom med gode løsninger på de få utfordringene vi støte på. Utførte jobben til avtalt tid og pris og tok litt ekstrajobb på strak arm. Hjelpemannen hans er også et arbeidsjern uten like. Kan trykt anbefale Per!

Juli 2018
F

Fredrik André om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Porsgrunn
Tømme parafintank

Jobb rask utført. God service

Juli 2018
E

Erik om CMC MASTER AS

Skien
Drenering og isolering av kjeller/enebolig.

Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. God informasjon gitt underveis.

Nov. 2017
T

Trond Egil om HAFCO AS

Porsgrunn
Fjerne oljetank i kjeller

Særdeles godt fornøyd med jobben Demotek gjorde. Raske, dyktige og hyggelige. Kan anbefales på det sterkeste.

Juni 2017
M

Magnus om DEMOTEK DAVID MALCOLM BRIDGE

Porsgrunn
Fjerning av gammel oljetank (800 liter)

Hyggelig befaring. Fikk raskt et oversiktlig og spesifisert tilbud. Jobben ble gjort profesjonelt og etter avtale. Meget fornøyd.

Mai 2015
E

Erlend om BUERS GRAVE TRANSPORT AS

Porsgrunn