Fjerning av oljetank - Stjørdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Snekkering, graving, påbygg, vinduer, etterisolering etc

7507STJØRDAL

Vi har planer om å gjøre litt på huset ila sommer/høst. Enebolig på Stjørdal. -Skifte vinduer (har nye PVC vinduer) -Etterisolere alle vegger utvendig, men min 10 cm og nytt panel. -Mulig også et lite tilbygg (står carport der i dag) med rom for lagring, nytt inngangsparti etc. -Fjerning av oljetank der tilbygg skal stå og under graving se om det er mulig med kjeller under tilbygg. Ev minimum nok til ny nedgang til eksisterende kjeller. Det er ikke søkt om tilbygg ennå men har startet prosessen. Påbygg størrelse ca 20-30 kvm. (må kontrollmåle når jeg er hjemme) avhengig av valgt løsning. Søker en snekker/firma som er kreativ og som kan se løsninger vi ikke ser for å koble tilbygg til eksisterende inngang. Resten av påbygg tenker vi å innrede selv. Det vil bli behov for noe elektrisk arbdi også, og trolig arbeid med endring av drenering.

Fjerning av oljetank

7505STJØRDAL

Fjerning av oljetank i Innherredsveien i Trondheim. Tanken må graves opp og kjøres vekk.

Gravearbeid og betong saging+oljetank som må graves opp

7503STJØRDAL

Graving langs husvegg og sage ut større utsparinger i kjellermurer for å tilfredstillelse dagens krav til rømningsvei. I tillegg har vi en nedgravd oljetank som må graves opp og fraktes bort.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud