Skal du bygge vinterhage i Ålesund?

Planlegger du å bygge vinterhage i Ålesund? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Ålesund på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge vinterhage i Ålesund?

Planlegger du å bygge vinterhage i Ålesund? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Ålesund på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet vinterhage i Ålesund

Montere inn vindu i vinterhage

6260SKODJE

Vi skulle gjerne ha fått satt inn vindu som kan åpnes i en vinterhage.

Bygge hagestue/drivhus

6240ØRSKOG

Jeg ønsker å bygge en kombinasjon av vinterhage/hagestue/drivhus utenfor garasjen min. Ca 3x5 meter.

Flislegging i vinterhage

6017ÅLESUND

Hei Flislegging i innvendig vinterhage 23 m 2 golv og 15 m2 vegg .

Terasse til huset på Ellingsøya

6057ELLINGSØY

Vi planlegger å bygge opp en vinterhage på siden av huset med 3 vinduer og å legge til en terrasse fra denne vinterhagen (inngang fra vinterhagen og via dørene ved gamle betong trappene som fjernes) og svingende til den andre siden av huset (siden med gammelt trapper som må fjernes). Trappen fra terrasse ned til tunet bør bygges i stedet for gammel betongtrapp.

Vinterhage til gamelt hus på Ellingsøya

6057ELLINGSØY

Ønsker å bygge opp vinterhage på ca 10-15 kvadratmeter med alle 3 eller 2 vegger laget av glass eller annet materiale som gir god utsikt. 4. vegg skal kobles til huset og ha en dør i stedet for vinduet som er på veggen for øyeblikket. Mål på vinduet ses på bildet.

Bygge halvtak

6020ÅLESUND

Ønsker å få satt opp et halvtak på veranda for å skjerme for naboer og regn. Det skal stå inntil huset (øst)med en tett vegg i bakkant (nord) og tak. Mål ca: 3,5 x5,0 meter, høgde: 2,15m i bakkant Tak: 4 grader helning, som på huset. Må tåle snø. Bakvegg: samme panel som på huset, kledd på begge sider. Ingen isolasjon nødvendig. Dette skal monteres på verandaen, som er oppå garasjen vår. Stolpen må forankres, gjennom garasjetaket? Konstruksjonen må tåle være og vind. Vender rett sør. Taket under plattingen er shingel. Må tettes igjen slik at garasjen fortsatt er vanntett etter at stolpen er forankret.

Siste evalueringer
Legge strøm til utvendig vinterhage og utebod

God kommunikasjon i både befaring og ved selve gjennomføring av arbeidet.

Aug. 2020
M

Marit Nerås om ALFRED NESSET ELEKTRO AS