Skal du bygge vinterhage i Moss?

Planlegger du å bygge vinterhage i Moss? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Moss på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge vinterhage i Moss?

Planlegger du å bygge vinterhage i Moss? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Moss på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet vinterhage i Moss

Utvide åpning til vinterhage

1534MOSS

Det er per i dag en verandadør ut til en vinterhage. Døren skal fjernes (det gjør jeg selv). Åpningen er i dag ca 120 cm. Denne skal utvides til 220 cm. Jobben består i å lage ny åpning, fore ut og liste. Det skal settes inn en Rival skyvedør i åpningen når den er ferdig (dette gjør jeg selv). Det må gjøres en vurdering ift bæring i veggen, og om åpningen kommer i konflikt her.

Helårs vinterhage

1536MOSS

Hei alle flinke håndverkere vi har lyst å bygge en helårsvinterhage oppi terrassen vår og lurer på hvor mye det vil koste oss. Terrassen er 4,5x 4,5 og ønsker vinterhagen skal være like stor som terrassen

Bygge om vinterhage til vanlig rom

1580RYGGE

Vi har en vinterhage på ca 8 kvm som vi ønsker å bygge om til vanlig rom. Det er tett vegg på en side, skyvedører på to sider og dør inn mot stuen. Vi ønsker å bytte ut skyvedørene ut mot veien med et vindu med likt utseende, og få inn fullisolerte dører på andre siden. Åpningen mot stue ønsker vi enten åpen eller med skyvedør. Gulvet er terassegulv. Gulv, tak og den ene veggen må isoleres.

Oppgradering av vinterhage til isolert vinterhage

1524MOSS

Har en vinterhage på ca 22 m2 med enkellag 8mm glass i frontvegg og herdetglass 8mm i tak. Ønske å få ett prisoverslag på å oppgradere vår vinterhage til en isolert vinterhage. I dag er det vindu i from og tak, men vil også ha vindu i en vegg

Vinterhage tilbygg

1560LARKOLLEN

Ønsker å lage et tilbygg/vinterhage til huset. Konstruksjonen vil være inntil huset på to sider, bygges over platting og singel. Areal blir ca. 15-20m². Behov for bistand til riktige søknader til kommunen etc. Takhøyde ønskes på 3m minimum. Vegger er litt usikre. Første utkast er en pergola med tak, men muligheter for å lukke kan være aktuelt litt avhengig av priser og fleksibilitet for å åpne opp

Male huset utvendig, skifte noen bord, se på vinterhagen, skifte tak på vinterhagen, skifte altandør.

1532MOSS

Komme å se på huset, det trengs å male, skifte bord, se på vinterhage osv.

Siste evalueringer
Skifte takplater i vinterhage

Godt og proft arbeid til god pris

Juni 2020
M

Monika om Tom V Kleven Tømrerfirma

Moss
Tegning/prosjektering av vinterhage og utvidelse av veranda.

Fantastisk utført jobb av Arkivisjon ved Jon Borge Johnsen. Meget kunnskapsrik og kreativ. Svært proaktiv med kontinuerlig oppdatering underveis. Prosjektet gikk gjennom i kommunen uten anmerkninger. Avtalt pris ble overholdt. Det har vært en glede å samarbeide med Jon Borge Johnsen!

Okt. 2019
R

Ralph om ARKIVISJON Jon Borge Johnsen

Moss
Bygge hagestue

Flott arbeid, meget hyggelig, effektiv og rask, nøyaktig, løsningsorientert og til å stole på. Vi er meget fornøyd med resultatet av vår hagestue.

Sep. 2019
R

Richard om MESTER BERG BYGGMESTER AS

Moss