Hus og hage

Vinterhage

Skal du bygge vinterhage?

Planlegger du å bygge vinterhage? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, eller frittstående i hagen kan du få hjelp av dyktige håndverkere på Mittanbud. Legg ut jobben i dag og motta gode tilbud – helt gratis!

Kom i gang!

Hva koster det å bygge vinterhage?

Det er flere faktorer som er med å bestemme sluttprisen på din nye vinterhage. Størrelse, behov for grunnarbeid, materialvalg og søknadsarbeid vil være med på å påvirke totalprisen.


Ulike typer prosjekt tatt i betraktning, koster en fullisolert vinterhage et sted mellom 8000 og 25 000 kroner per kvadratmeter. Velger du en ferdigmodell fra leverandør koster dette som regel mellom 60 000 - 200 000 kroner, avhengig av størrelse og utførelse.

Med en vinterhage øker du boarealet med et ekstra rom. Dette hever boligens verdi og du vil raskt tjene inn kostnadene du må ut med for byggingen av prosjektet. I tillegg får du et deilig frirom tilknyttet boligen, hvor du kan nyte hagen året rundt og uansett vær.


En vinterhage skal kunne brukes året rundt og må derfor isoleres. Ønsker du en uisolert variant, kan du sette opp en hagestue. Hagestuen kan brukes i sommerhalvåret og regnes ikke som boareal.
Omfang og kompleksitet

Når du skal bygge vinterhage vil omfanget på prosjektet variere etter hvor stort du skal bygge, og hva slags konstruksjon du velger. Kreves det i tillegg graving eller annet grunnarbeid vil dette gjøre prosjektet mer omfattende.


Før du setter i gang med å bygge er det lurt å planlegge godt. Tenk nøye gjennom hvordan du ønsker å bruke vinterhagen din. Hvor stor plass trenger du? Skal den være frittstående eller ønsker du å bygge inntil boligen? Hvordan skal den varmes opp?


Det er mange muligheter og ulike tilpasninger du kan gjøre, og med god planlegging får du et vellykket resultat som du kan nyte godt av lenge. Med et godt planlagt prosjekt unngår du dessuten å ryke på en budsjettsprekk hvor vinterhagen ender opp med å bli betydelig dyrere enn du hadde sett for deg.


Søknad og byggetillatelse

Siden en vinterhage er isolert og kan brukes til å bo i hele året er de derfor også søknadspliktige, uansett størrelse. Her må du altså søke kommunen om byggetillatelse før du setter i gang.


Det er viktig å merke seg at du også er pålagt å melde fra til kommunen når bygget står ferdig. Dette er blant annet for at de skal kunne tegne det inn i kommunens kartdata.


Husk at det er ditt ansvar å sette deg inn i hvilke regler som gjelder for ditt prosjekt. Det kan derfor være fint å ta kontakt med kommunen eller sette deg inn i plan- og bygningsloven.


Det kan nemlig bli kostbart dersom du blir sittende med ansvaret om byggeprosjektet ikke innfrir gjeldende krav og regler.


Sjekk også om det finnes det noen begrensninger for hva du kan gjøre på eiendommen din. Før du starter gjør du lurt i å sjekke reguleringsplan, kommunens arealdel og kommunale vedtekter. Disse tre dokumentene er med på å bestemme hva du kan bygge og hvor stort du kan bygge. Det er ulike regler fra kommune til kommune, så her finnes ingen fasit. Du er selv ansvarlig for å sette deg inn i disse reglene.
Håndverkere

Når du skal bygge vinterhage er det lurt å bruke dyktige håndverkere. Da er du sikker på at du får det resultatet du ønsker deg, og at det tekniske fungerer som det skal.


Dersom du skal bygge frittstående vinterhage på tomten, kan det være du må planere området før du kan bygge. Da har du behov for en gravemaskin og en maskinentreprenør til å gjennomføre denne jobben.


Du bør få hjelp av en snekker til å bygge vinterhagen, enten du skal bygge i aluminium eller tre. De fleste vinterhager bygges i aluminium og glass, og det krever kompetanse å bygge i disse materialene. Hvis du planlegger å bygge i tre, vil det også her lønne seg å få hjelp av profesjonelle fagpersoner.


Varmekabler i gulvet er alfa omega i vinterhagen. Varmekablene sørger for jevn temperatur og god komfort året rundt. Når du skal legge varmekabler trenger du en elektriker til å utføre dette arbeidet, samtidig kan det være lurt å montere belysning og eventuelt stikkontakter i vinterhagen. Husk at alt elektrisk arbeid alltid skal utføres av en fagperson.


Mange ønsker å bruke vinterhagen som en utendørs spisestue, hvor du kan samle familie og venner til hyggelige lag. Når du lager mat er det behagelig å ha alt på ett sted, slik at du slipper å løpe frem og tilbake mellom vinterhagen og boligen.


Ønsker du kjøkken med mulighet for matlaging trenger du en rørlegger som kan legge rør og mulighet for innlagt vann på en forskriftsmessig måte. Husk at du alltid skal ha dokumentasjon på arbeidet som er utført.Vinterhagen kan være en lun plass når det er kaldt og mørkt ute.

Dette kan øke prisen på din nye vinterhage

Det er flere faktorer som påvirker prisen på en ny vinterhage. Det er derfor lurt å planlegge godt før du setter i gang med å bygge. Da har du god oversikt over hvilke muligheter du har å velge imellom, og hva du har lyst til å prioritere i vinterhagen din.


Størrelsen på vinterhagen vil naturlig nok være en av de faktorene som påvirker prisen mest. Det er lurt å tenke igjennom hvor mye plass du har behov for, slik at ikke vinterhagen blir for liten – eller for stor. Skal du bygge vinterhagen på terrassen, vil størrelsen på terrassen også påvirke hvor stort du kan bygge.


Hvilke materialer du velger å bygge vinterhagen i vil også ha en innvirkning på totalkostnaden. Som regel bygges vinterhage i aluminium og glass. Siden den skal kunne brukes året rundt må den dessuten være isolert, og en kombinasjon av isolerglass og energispareglass er ofte et godt alternativ. Det er lurt å velge materialer med høy isolasjonsevne, så sparer du på oppvarmingskostnader senere.


Når det kommer til oppvarming av vinterhagen har du mange muligheter. Det vanligste er å legge varmekabler i gulvet, da har du god kontroll på strømforbruket og temperaturen. I tillegg er det vanlig å ha en ekstra varmekilde. Dette kan for eksempel være en frittstående stråleovn, for effektiv og økonomisk oppvarming. Du kan også velge å montere bio- eller gasspeis for ekstra stemning og kos i vinterhagen. Det er til og med mulig å bygge en vedfyrt peis i vinterhagen – da må du imidlertid være oppmerksom på at du trenger en pipe og brannmur.


Ved å kombinere gulvvarme med en ekstra varmekilde i tillegg, kan du holde en lavere normaltemperatur i vinterhagen, for så raskt varme opp før bruk. På den måten får du et lavere strømforbruk, samtidig som det er enkelt å ta i bruk vinterhagen.
Ulike hageprosjekter

Om du ikke skal bygge vinterhage, er det mange lignende prosjekter du kan bygge for å ta i bruk hagen mer.


Pergola, drivhus og hagestue

Vurderer du å bygge drivhus, pergola eller hagestue? Dette er enkle konstruksjoner som er relativt rimelige og enkle å sette opp.


En pergola er en delvis åpen konstruksjon uten tak, hvor klatreplanter kan vokse slik at du får en grønn og sval uteplass.


Hagestuen er en uisolert variant av vinterhagen, som enten kan settes opp på terrassen eller frittstående i hagen. Om du er interessert i å lage din egen kjøkkenhage kan et drivhus være midt i blinken. Da får plantene gode vekstvilkår og jevnere temperatur året rundt.
Terrasse og platting

Hvis du ønsker å utnytte utearealene i hagen bedre, kan du bygge en terrasse eller platting. Terrassen kobler hagen til huset, og kan være en nydelig plass å sitte om sommeren. Plattingen er en frittstående plattform bygd direkte på bakken, hvor du kan du arrangere middagsselskaper og andre sosiale lag på sommeren.
Veranda og balkong

Ønsker du å komme opp i høyden på tomten din, kan en veranda eller balkong være aktuelt. En veranda er et overbygd uteareal som bygges på boligen, som regel over første etasje. Til forskjell fra en balkong hviler verandaen på søyler, garasjen, inngangspartiet eller andre konstruksjoner.


Balkongen er en utkraget bygningsdel, som regel uten tak. Det kan være fint å bygge balkong om du ønsker et mindre uterom en eller flere etasjer over bakken. I tillegg kan du få mer skjerming mot innsyn med en balkong enn for eksempel en terrasse.

Finn bedrifter som kan hjelpe deg med å bygge vinterhage

Dobra Bygg & Maler

Anamaria Daniel Dobra /ADD endret nå til Dobra bygg & maler. Mine referanser 4,8 stjerner : Male trapp og beise terrasseBra gjennomført til avtalt tid og prisEvaluert av Mikael Skov, 2 måneder sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 8. mai 2022Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Lage nytt rekkverk til kjellerhalsAlt utført etter avtalt pris og rask levering kjempefornøyd!!!!Evaluert av jostein melkevig, 3 måneder sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 29. mars 2022Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Sette opp takplater i garasjeProfesjonelt og effektivt utført arbeid. Kom til avtalt tid. Anbefales.Evaluert av Henning Balzer, 4 måneder sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 29. mars 2022Tusen Takk for din ærlighet og tillit.PumpehusGjør jobben veldig bra. Flink med å sende bilder underveis. Rask på svar.Evaluert av Heming Indreland, 5 måneder sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 14. jan. 2022Tusen Takk for din ærlighet og tillit.RekkverkAlt perfektEvaluert av Heming Indreland, 6 måneder sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 14. jan. 2022Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Legge laminat gulvBygget ny trapp ute, fjernet gammelt tregulv inne i stuen, og la nytt laminat gulv i stuen. Resultatet ble meget bra!! De var nøye, og gjorde jobben skikkelig. I tillegg ryddet de godt opp etter seg. Kommunikasjonen var god underveis. Anbefales!Evaluert av Heidi Irgemo, 6 måneder sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 11. des. 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit.KjellertakBra utført arbeidEvaluert av Peggy Iren Amdal Torgersen, 0 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 11. des. 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Terrasse med rekkverk / TregjerdeGod kommunikasjon og leverte supert arbeid til avtalt tid og pris !Evaluert av Jens Andersen, 1 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 25. juli 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit..* Fortsatt ledig: Fjerne trapp stueHar fjernet trapp og lagt nytt gulv og satt opp nye vegger i stue, samt diverse rivningsarbeid. Fornøyd med utført jobb, pris og ikke minst kommunikasjon underveis.Evaluert av Sølve Mala, 1 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 20. mai 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit.* Fortsatt ledig: Trapp til terasse + vegg til carportDaniel var veldig grei å jobbe med og gjorde jobben rask og effektivt. Hyggelige og flinke folk.Evaluert av Jens, 1 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 4. mai 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Legge laminat (Pergo) i et rom (13 m2)Jobben ble utført raskt og med høy kvalitet. Hyggelig og fleksibel folk - vil gjerne bruke de igjen.Evaluert av Christine Ann Gilje, 1 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 12. april 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Renovering av kjøkken. Rive vegg mellom kjøkken og stue i tillegg til å skifte gulv i stue og kjøkkenArbeidsmengden ble utvidet ubderveis, noe som ble tatt på strak arm. Vennlig og hyggelige.Evaluert av Herdis Bjørnsen, 1 år sidenDel evaluering: ****Fasadevask - Når som helstVeldig bra arbeid av utvendig fasadevask på hus.Hyggelige og service innstilt.Evaluert av Linda Johannessen, 1 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 12. april 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Renovere stue og trappeoppgang til loft som er i stuen.Gjort en veldig bra job, god kommunikasjon underveis. Fornøyd med nypusset og olja parket, gipset og nymalte vegger.Evaluert av Tove Håvardsen, 1 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 12. april 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Nytt laminatgulv i stue, og legge nye hvite gulvlisterTipp topp fornøyd! Flinke, effektive og hyggelige folk.Evaluert av Lisbet Lysthaug, 1 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 12. april 2021Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Utvendig maling av husArbeidet ble utført som avtalt og det ble gjort ekstra grundig der hvor det var behov for det (vannbord). Kommunikasjon var god underveis og jeg har ikke noen motforestillinger mot å anbefale denne leverandør. Det blir desverre ikke fem stjerner, og det skyldes litt dårlig tildekking på bakken med derpå følgende (små) malingsflekker på bakken og på en robotklipper parkert inntil husets vegg. Men bortsett fra det; veldig bra arbeid.Evaluert av Rolf Aksel Gilje, 2 år sidenDel evaluering: ****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 29. juni 2020Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Husmaling utvendigBle fornøyd, virker seriøs.Evaluert av Doreen Fossan, 2 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 23. juli 2020Takk.Utendørs tretrappDaniel and his colleagues arrived as agreed to provide us with a quote. He then stuck to the agreed price and was prompt and professional throughout the process. He and his colleagues were good communicators, polite and effective, and they cleaned up everything after finishing the work. Daniel has said that he will willingly return to rectify any problems should they arise. We are extremely happy with the quality and professionalism and also with the price.Evaluert av John Croft, 2 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 9. juni 2020Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Utvendig maling av hus og garasjeJeg er svært imponert over den positive innstillingen de ansatte hadde til jobbutførelsen. De var ryddige og høflige og viste hensyn til at det var mye småbarn som til tider var litt for aktive, noe de tok med et smil. De er i tillegg svært konkurranse dyktige på pris. Kommunikasjonen før/under jobbutførelsen gikk også svært bra. Jobben ble også gjennomført innenfor avtalt tidsperiode.Evaluert av Hans W. Meidell, 2 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 13. juni 2020Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Sliping av terrasseHyret inn Anamaria Daniel Dobra for å maskinslipe og beise ca 130 kvm terrasse. Arbeidet ble nøye utført og resultatet ble veldig bra. Til tross for skiftende vær ble vi raskt enige om hvilke dager det var mulig å utføre arbeid og hvilke dager arbeidet måtte utsettes. Fakturaen kom dagen etter ferdigstillelse og var på forhåndsavtalt beløp.Evaluert av Sandra Regine Schippers, 2 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 12. mai 2020Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Sliping av gulvHoldt seg til avtalt pris. Effektive og nøye.Evaluert av Finn Torstensen, 2 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 11. april 2020Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Fikse 3 fliser på baderomsgulvVi er godt fornøyd med jobben Anamaria Daniel Dobra/add utførte hos oss. De kom raskt på befaring og ga oss en god pris. De var hyggelige og holdt avtaler. Ett stort pluss var at de rydde fint etter seg. Kan trygt anbefale dette firmaet til andre.Evaluert av Andreas Høiland, 2 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 19. feb. 2020Tusen Takk for din ærlighet og tillit.Montering av paneplater i en bod på ca 8 -10 kvmVi er godt fornøyd med jobben Anamaria Daniel Dobra/add utførte hos oss. De kom raskt på befaring og ga oss en god pris. De var hyggelige og holdt avtaler. Ett stort pluss var at de rydde fint etter seg. Kan trygt anbefale dette firmaet til andre.Evaluert av Terje Bårdsen, 2 år sidenDel evaluering: *****Besvart av ANAMARIA DANIEL DOBRA/ADD, 9. feb. 2020Tusen Takk for din ærlighet og tillit.

Se mer

Ferdigstille Vinterhage

"Anbefales👍🏻"
Ø
Ørjan
Jørpeland, Juli 2023
Dobra Bygg & Maler

EIE BYGG & EIENDOM AS

Vi er idag 10 snekkere med lang erfaring i bransjen. Vi har murere, malere, rørleggere, elektrikere og arkitekt Vi har holdt på med rehabilitering i over 14 år som firma men har ansatte med 15-40 år erfaring Vi har spesialisert oss på ombygging, oppussing og påbygging på private boliger i Trondheim Dette innebærer også alt med huset fra oppussing av kjeller til nytt tak samt bad og kjøkken. Vi holder også på med lager utleie, container utleie og leie/kjøring av gods samt flytte oppdrag Vi har varebil, skaphenger og varehenger til utleie samt egen lift og stillas "Et godt håndtverk gir fornøyde kunder" Ta kontakt med Even som kan komme på en befaring med sine gode og kreative løsninger Even@eiebygg.no

Se mer

* Fortsatt ledig: Ombygging av gammel garasje til vinterhage

"Det tok en evighet å bli ferdig, men da rakk vi heldigvis å påvise og få rettet opp en teknisk løsning som ga lekkasje."
G
Gaute Rolv
Trondheim, Juni 2023
EIE BYGG & EIENDOM AS

Eymi Bygg AS

I Eymi Bygg har vi fokus på kvalitet, ryddige avtaler og fleksibilitet i gjennomføringen. Vi benytter Lean som produksjonsmetodikk, noe som betyr at vi jobber med fokus på kvalitet, smidige prosesser, læring, gjennomføringskraft og god framdrift. Lean handler mye om god prosjektledelse og om å sette kunden i sentrum. God kommunikasjon sikrer smidige byggeprosesser og kostnadseffektive prosjekter, noe vi legger vinn på. Målet er et best mulig resultat til riktig pris. Eymi Bygg er godkjent opplæringsbedrift i tømrerfaget og tilknyttet Opplæringskontoret for Bygg- og Anleggsteknikk i Rogaland. Lærlingeordningen er viktig både når det gjelder rekruttering og tilførsel av ny kunnskap. Vi har sentral godkjenning innen ansv. søker tiltaksklasse 2, ansv. prosjekterende tiltaksklasse 1 og ansv. utførende tømmerarbeid tiltaksklasse 2. Eymi Bygg er også registrert i StartBANK, som er et leverandørregister for innkjøpere innen bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom. I tillegg er vi registrert Enova-rådgiver, noe som betyr at vi kan utarbeide tiltaksrapport ved søknad om støtte fra Enova.

Se mer

Hagestue, fasadepåkoblet

"Godt fornøyd med arbeidet til Eymi Bygg! De holdt alle avtaler, var effektive i kommunikasjonen og hele byggeprosessen var en god opplevelse. Arbeidet - oppføring av veggmontert hagestue fra Grønt fokus - viste seg å være mer avansert enn først ant..."Se mer
Y
Yngvild
Tananger, Mai 2023

ROGALAND VINDU & GLASS AS

4.4 (5)

Jeg er et nystartet firma Rogaland Vindu & Glass AS, men har jobbet 27 år med fasader i glass og aluminium, interiør glass. Jeg importerer fra Litauen, Polen og Sverige. Siden jeg har en liten administrasjon så håper jeg at jeg har også konkurranse dyktige priser.Jeg kommer gjerne på en uforpliktet befaring og gjennomgang med Dem.MvhKen Adler DalehaugRogaland Glass & Vindu ASMob: 930 77 355e-mail: post@rovg.nowww.rovg.no

Se mer

Montering av Pergolux Skydance Pergola 3x3 meter med skyve/glassvegger

"Pålitelig, ryddig og Løsningsorientert. Hadde ikke erfaring med elektrisk pergola (pergolux) med glassvegger, men løste oppgaven godt tiltross for mangelfull monteringsveiledning fra Pergolux. Kan absolutt anbefales."
F
Frode
Stavanger, Mai 2023
ROGALAND VINDU & GLASS AS

Ciuciu Sbygg

Me utfører arbeid av kvalitet. God kommunikasjon er veldig viktig for oss..Ta kontakt for en hyggelig prat.

bygge arbeidet

"De utførte jobben på en bra måte. Høy kvalitet, flinke til å kommunisere underveis, ryddige, arbeid utfør jeg anbefaler."
A
Abraham Dawit
Stavanger, April 2023
Ciuciu Sbygg

TØMRER KJARTANSSON AS

Vi har godt innarbeidede rutiner, og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Utestue i hage - Conservatory in the garden

"Tømrer Kjartansson fikk oppdraget med å sette opp reisverk for vår utestue, og utførte jobben 100% som forventet. Han hjalp til med å skaffe manglende materialer underveis til veldig god pris, og arbeidet ryddig og med avtalt fremdrift. Han har også ..."Se mer
A
Are
Stabekk, Mars 2023
TØMRER KJARTANSSON AS

GREAT MUR AS

4.7 (3)

Great Mur As er 5 generasjon murer og har god erfaring og leverer alt innen baderom,peiser fasader, støttemurer, såler, plater på mark, trapper og diverse betongkonstruksjoner. Great Mur As er en seriøs bedrift som leverer det meste innenfor murer- og betongfaget. Vi har mange års erfaring innenfor våre fagområder.? Vi utfører små og store oppdrag både for entreprenører og for private oppdragsgivere. ?Vårt primærområde er sør Norge men vi utfører også oppdrag over hele landet.

Se mer

Terrasse, balkong, støttemur og hagestue

"Flinke folk og bra arbeid!"
H
Heidi
Kristiansand s, Feb. 2023
GREAT MUR AS

ENTREPRENØR SUNDLI AS

Firmaet ble etablert i 2006 av brødrene Robert og Ove E. Sundli. Brødrene Sundli AS er totalentreprenør innen bygg og anlegg. Vi har 11 ansatte, derav 3 lærlinger. 1 stk med mesterbrev, 7 stk med fagbrev tømrer/murer, 1 Byggingeniør og 2 stk. med Teknisk Fagskole. Endret navn til Entreprenør Sundli AS i 2022.Tømrerarbeider: Alt innen tømrerarbeider, nybygg, landbruksbygg, restaureringer, snekkeringer, kjøkkenmontering osv.Murerarbeider: Flislegging, våtrom, skiferarbeider, pipe, ovner og grunnmursarbeider osv.Vi kan ta oss av hele byggeoppdrag fra A til Å, inkludert prosjektledelse. Møt våre Ansatte på vår hjemmeside: https://brsundli.as/om/team-brs/

Se mer

Pergola, terrassetak, vinterhage

"Har benyttet Brødrene Sundli på flere oppdrag nå og er meget fornøyd. Seriøs, punktlig, ryddig, effektiv, prisgunstig. Hyggelig gjeng som utfører til avtalt tid og pris. Anbefales virkelig."
G
Geir
Limingen, Jan. 2023
ENTREPRENØR SUNDLI AS

DRAMMEN GLASSMESTERVERKSTED/ ALTIGLASS AS

4.7 (335)

Hei! Vi er en glassmesterbedrift med 23 ansatte. Vi har også tømrere ansatt, så vi skifter også ut vinduer og dører. Lang fartstid i bransjen, samt at vi er en mesterbedrift, gjør at vi er en solid aktør med mange dyktige ansatte. I Oslo har vi 4 avdelinger:? Helgesens gate 71 på Grünerløkka, Maridalsveien 266d på Bjølsen/Sagene, Oberst Rodes vei 66b på Nordstrand og Låveveien 33 på Oppsal/Godlia I tillegg har vi et kontor på Vøyenenga, så vi tar jobber i Bærum og omegn også. Ønsker du å sende oss en henvendelse, så send til altiglass@gmail.com eller ring 22 66 07 00. Da kommer dere i kontakt med en av våre avdelinger i Oslo. Vi har også en avdeling i Drammen. Drammen Glassmesterverksted. Der kan vi kontaktes på 32 83 24 20 eller mail til post@drammenglass.no Fint om dere ringer eller sender mail, så vi får lagt dere inn i systemet og kan avtale befaring, eller gi dere pris direkte over telefon/mail. Om dere ringer, så ring i vår åpningstid 07.00 -16.00 Ta kontakt med oss for en kostnadsfri befaring!

Se mer

Bytte vindusrute

"De var raske og effektive - til en fin pris."
D
Dejan
Oslo, Des. 2022
DRAMMEN GLASSMESTERVERKSTED/ ALTIGLASS AS

DARLIMA AS

* Fortsatt ledig: Montere vinterhage innkl grunnarbeid

"Utførte grunnarbeid og monterte hagestue. Eneste firma som gav et tilbud med detaljerte spesifikasjoner på materialer og arbeid noe som i utgangspunktet er tillitsvekkende. Konkurransedyktig pris, god kommunikasjon underveis, positiv tilnærming (vi f..."Se mer
L
Leif Arne
Morvik, Des. 2022
DARLIMA AS

DZ BYGG AS

DZ BYGG AS er vellykket i Vestland og utvider kretsen av fornøyde kunder. Årsaken til vår suksess er kvalitet, garantert av erfarne og sertifiserte team, de mest oppdaterte verktøyteknologiene og nøye utvalgte materialer.

Se mer

Montering av vinterhage

"Solid og god jobb fra DZ Bygg, tross at jobben ble litt mer omfattende en først antatt. Veldig fornøyd :)"
R
Roy Inge
Straume, Nov. 2022
DZ BYGG AS

Se andre jobber lagt ut på Mittanbud

Oppsetting av drivhus i Åros i Asker kommune

3474ÅROS

Ønsker pris for oppsetting og montering av drivhus fra netthandelen. https://www.netthandelen.no/api/usermanual/2121 https://www.netthandelen.no/product/3099465?utm_campaign=pmax_all_products&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAuNGuBhAkEiwAGId4amKLWEh3hFPUFv7696AVLQ0GGjKZkSy2eschzZedlQ6RsPEBHTsXsBoC2RsQAvD_BwE

Vinterhage/utestue

5541KOLNES

Jeg ønsker å få bygget en utestue i glass og tre.

Utvide åpning til vinterhage

1534MOSS

Det er per i dag en verandadør ut til en vinterhage. Døren skal fjernes (det gjør jeg selv). Åpningen er i dag ca 120 cm. Denne skal utvides til 220 cm. Jobben består i å lage ny åpning, fore ut og liste. Det skal settes inn en Rival skyvedør i åpningen når den er ferdig (dette gjør jeg selv). Det må gjøres en vurdering ift bæring i veggen, og om åpningen kommer i konflikt her.

Vinterhage på nåværende terassen

4027STAVANGER

Trenger å bygge vinterhage på terassen sirka 10 kvm.

Kle inn terrasse

5131NYBORG

Pr i dag har vi en terrasse med tett tak, gulv og tre vegger. Fronten er i dag åpen, denne ønsker vi å kle igjen med en vegg bestående av en kombinasjon av glass og tre. Mål lengde: ca 8 meter, høyde ca 4 meter

Helårs vinterhage

1536MOSS

Hei alle flinke håndverkere vi har lyst å bygge en helårsvinterhage oppi terrassen vår og lurer på hvor mye det vil koste oss. Terrassen er 4,5x 4,5 og ønsker vinterhagen skal være like stor som terrassenLes evalueringer av andre jobber lagt ut på Mittanbud
Frittstående, isolert hagestue, 15m2

Anbefales! Løsningsorientert og god på kommunikasjon. Veldig fornøyd med utført arbeid.

Jan. 2024
M

Mona Storesund om Haukås & Rossander Bygg AS

Haugesund
Montere vinterhage

Vi er veldig fornøyd med jobben MiRiBYGG har gjort hos oss. Kommunikasjonen har vært god og bedriften svarer raskt når man tar kontakt. Arbeiderne jobber effektivt og man merket at de kan sitt håndverk. Etter gjennomført montering, så vi behovet for et par småjusteringer. En medarbeider kunne komme umiddelbart for å befare, og det ble avtalt at disse justeringene skulle fikses ved første anledning. Vi anbefaler MiRiBYGG!

Des. 2023
E

Elisabeth om MiRiBYGG og Utleie AS

Harstad
Montere ferdig kappet hagestue/vinterhage

Svært fornøyd med utført arbeid. God kommunikasjon. Gutta vet hva de gjør. Rimelig pris. Anbefales definitivt.

Nov. 2023
J

Jan om og Byggesystemer Piotr Grzegorczyk

Raufoss
Bygge vinterhage og bod

Jobbet effektiv.

Nov. 2023
S

Sidar om Smart Tømrer AS

Os
Montering av Qube drivhus

Pålitelig, effektiv og ikke minst godt utført arbeide.

Okt. 2023
S

Sissel om Kovac MMS

Oslo
Haster - Bytte takplater på hagestue

God kommunikasjon underveis, jobben ble utført raskt og til avtalt og god pris :) kan anbefale disse :)

Okt. 2023
I

Ingjerd om Normaling AS

Sandnes
Hagestue

Profesjonalitet i gjennomføringen. Pålitelighet og effektiv. Arbeid utført iht. avtale og pris. Anbefales!

Sep. 2023
F

Filip om Klinkenberg

Sandnes
Montering av hagestue

Utrolig hyggelig og flink fagmann. Anbefales på det sterkeste.

Sep. 2023
E

Edvard Fuglseth om GABRIELSEN BYGG OG HAGE

Bergen
Bygge vinterhage til huset

Jeg vil anbefale Bygg og renovering og Grzegorz til alle som ønsker å få jobben gjort på en meget proffesjonell måte. Kvalitet er meget bra og alt til en hyggelig pris. Kommunikasjon var helt suveren og han stiller alltids opp når man har spørsmål eller trenger noe ekstra. Meget fornøyd kunde 😊

Aug. 2023
M

Magnus om BYGG OG RENOVERING GRZEGORZ SOWUL

Tverlandet
Montering av drivhus

Arbeid utført i avtalt tid.

Aug. 2023
R

Rafi om SUPER MARIO MARIUSZ RAJMUND TALAROWSKI

Hafrsfjord
Innglassing altan/vinterhage

Flott kvalitet på arbeidet, hyggelig pris. Svært god kommunikasjon og pålitelighet. Anbefales absolutt 100% !

Aug. 2023
M

Monica Elisabeth om ROGALAND VINDU & GLASS AS

Lye
Bygge skrå pergola med tak

Decobyggeservice AS bygget en pergola med tak på min takterrasse. De var meget profesjonelle i kommunikasjonen, og kvaliteten på arbeidet var helt topp. Jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet. Jeg anbefaler Decobyggeservice som leverandør.

Juli 2023
T

Tommy om DECOBYGGESERVICE AS

Hvam

Publisert 05. feb. 2023, 11:53

Oppdatert 09. jan. 2024, 11:19

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.