Vinterhage - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Snekring

3740SKIEN

Snekring av terrasse (ca. 5x5m), pergola/vinterhage og trapp til inngangsparti.

Flislegge gulv i hagestue.

3740SKIEN

Flislegging av gulv i hagestue gulvet er flyt sparklet og preimet. Det er et rom på 13,5 kvm og et rom på 3 kvm. Vi skal ha 60*60 flis og tilbehør som vi kjøper inn selv. Treger pris på jobben.

Utvide terasse

3736SKIEN

Ønsker tilbud på utvidelse av terassen og bytte av rekkverk til spiler. Om man har noen ideer mtp overbygg og vinterhage på deler av terassen kan også det være av interesse.

* Fortsatt ledig: Tak til tilbygg

3729SKIEN

Skal oppføre en helårs vinterhage/ forlenging av stue, veggene blir av leca isoblokk. Litt usikker på utførelsen av taket og ønsker derfor hjelp fra fagkyndig for å finne beste løsning, eventuelt gjøre jobben.

Flislegging

3746SKIEN

Flislegging av gulv ca. 13 kvm (hagestue). 60x60 cm fliser.

Montering av hagestue

3740SKIEN

Montering av frittstående hagestue ca 15m2 fra willab garden. Glass ,pultak og bruksanvisning.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.