Vinterhage i Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bygge søknad

1405LANGHUS

Er det noen kan hjelpe meg med byggesøknad?

* Fortsatt ledig: Isolering vinterhage

1405LANGHUS

Jeg har en innglasset vinterhage 5 m x 3 m, med tak i glass. Ved siste regn observert vannlekkasje fra taket på flere steder. Ingen synlig rift, men det lekker.

Utvide balkong - vinterhage under

1415OPPEGÅRD

Jeg har en vertikalt delt del av en tomannsbolig hvor eksisterende veranda ut fra stua i 2. etasje er på ca 9,3 kvm. Jeg ønsker at den utvides med ca 8,1 kvm utover og ca 12,4 kvm bortover. Dvs at utvidelsen er på til sammen 20,5 kvm. Under den nye verandaen, i 1. etasje, ønsker jeg en innglassert vinterhage. I dag er det platting på dette arealet på ca 27 kvm. Jeg er i kontakt med Follo kommune, men vil antakelig trenge bistand i søknadsprosessen og med prosjektering/tegninger/løsninger.

* Fortsatt ledig: Tak og innbygging av terrasse/vinterhage

1415OPPEGÅRD

Vår- sommer- høst hage, Innglassing av terrasse

Bygge vinterhage

1406SKI

Vi ønsker å bygge en vinterhage på 4x5 meter. Vinduene skal være 3 lags og vi ønsker å ha den ene 4 meter siden som med trapesdører ut mot veranda. Den ene 5 meter siden skal være inn mot huset, men det må gjøres rom en skyvedør inn til resten av huset. Grunnarbeide må også gjøres. Vi ønsker ikke glasstak, men glass(bjelker i mellom vinduer går helt fint) rundt hele der det ikke blir husvegg. Legger ved et eksempelbilde av noe ala det vi kan tenke oss. Det er også lagt ved noen bilder av hvordan det ser ut idag. Pluss et dårlig paint redigert bilde av hvor vi ønsker vinterhagen. Halvparten av vinduene som idag er i overetasjen ønsker vi å bruke til "inngang" innenfra til vinterhagen. Deler av veranda ute må også da rives samtidig, dette ordner vi selv.

Fuging av vinterhage

1408KRÅKSTAD

Fuging rundt vinduer og dører og der vinterhagen er tilkoblet huset for å gjøre den mer tett for trekk mot vinteren. Vinterhagen er hvit pvc.