Skal du bygge vinterhage i Tromsø?

Planlegger du å bygge vinterhage i Tromsø? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Tromsø på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge vinterhage i Tromsø?

Planlegger du å bygge vinterhage i Tromsø? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Tromsø på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vinterhage i Tromsø

Bygge vinterhage og løfte taket

9012TROMSØ

Vi ønsker å bygge terrassen om til en vinterhage, og siden taket er noe lavt, vil vi måtte løfte taket (Det er kun hustaket på sørvest del av bygget som trengs å løftes slik at vinkelen blir bra). I tillegg til å byggen en dør mellom soverom og vinterhage, pluss elektrisk arbeid. Det blir en del arbeid med å skape godt fundament slik at vinterhagen er trygg. Ønsket ferdigstillet senest 10. juni 2024

Oppussingsarbeid, utvendig

9009TROMSØ

Plantegning for fasade endring, søknad, riving av eksisterende balkong og veranda i sør og kledning i øst. Tilleggsisolasjon og ny kledning, maling, drenering med isolasjon under balkong samt skifte enkelte vinduer og oppføring av ny veranda med delvis vinterhage samt balkong med pergola.

Skifte panel, isolasjon og vinduer

9009TROMSØ

1) Riving og fjerning av eksisterende kledning i øst, lekter ut ytterveggen oppgradering og etterisolering 10 cm med hensyn til takutstikk, vindsperre mv. arbeid og materiell av profesjonell kvalitet fagmessig utført ihht standard. Kledning liggende tilsvarende den på vegg i vest. Kledning fra fabrikk grunnmalt med mellomstrøk og ferdigmalt. Musesperre. Pynteklosser mv rundt vinduene. Omramming grunnmalt fra fabrikk, malt og vannbrett over/under inkl vannbordsbeslag og monter med mer enn forskriftsmessig helling. Vindusbytte til vinduer med u-verdi 1,2 eller bedre med utvendig vedlikeholdsfri aluminiums­bekledning, toppsving og utenpåliggende sprosser. 2) Riving og fjerning av rekkverk på balkong og vinterhage/veranda. Erstattes av vedlikeholdsfritt materiell. Arbeid forutsettes å planlegges slik at risiko for skader av vær og vind og/eller innbrudd og unødvendig belastning på beboere minimeres. Etter utført arbeid forutsettes dokumentasjon ihht forskrift overleveres. Det forutsettes at tilbyder selv kontrollerer alle mål da mål på plantegninger kan avvike. Fargekoder, plantegning mv gis etter befaring.

Bygge altan om til vinterhage/«innerom

9020TROMSDALEN

Vi har en overbygd veranda i 2 etasje som vi ønsker å få bygd om til vinterhage. Det som må gjøres er å sette inn store vindu, henta med hvor minst et kan åpnes til siden. Dette på vegger som er 4 meter og 2 meter lang. Ønsker at det gjøres en jobb som lukker hele rommet. Innvendig kan vi gjøre selv. Ønsket høyde på vindu er ca 1.2 m.

* Fortsatt ledig: Vinterhage

9012TROMSØ

Ønsker å få innglasset takutstikk på bod. Vegg 1: L 337 cm x H 224 cm med skyvedør Vegg 2: L 224 cm x H 235 cm Minimum døråpning på skyvedør: minimum 90 cm, helst 160 cm (2 × 80 cm) Ingen krav om isloasjon, men innvendig rom må være tett for å unngå snøføyk o.l.

vinterhage

9022KROKELVDALEN

Oppføre Vinterhage i tre ca 3x3 m på terrasse, festet i husvegg og tilpasset veranda , plast tak og Klargjort for skyvedører med standard mål . Eksempel Tegning hentet fra grønt fokus. Ønsket Ferdig til vår 2022

Siste evalueringer
Bygge hagestue på terrasse

Vi valgte Knutsen Byggservice p.g.a. de var rask å gi tilbud, god beskrivelse av jobben og en grei pris. De kunne også starte jobben raskt. De var enkelt å kommunisere og svarte på alle spørsmål vi hadde underveis. De kom også med anbefaler på hvordan ting kunne løses. Oppdraget ble utført med kvalitet og ihht. til avtalt tidsramme. Vi er meget fornøyd med arbeidet som er utført og anbefaler Knutsens Byggservice.

Aug. 2016
T

Trond Harald om KNUTSENS AGENTUR

GRESSVIK