Skal du bygge vinterhage i Sandnes?

Planlegger du å bygge vinterhage i Sandnes? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Sandnes på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge vinterhage i Sandnes?

Planlegger du å bygge vinterhage i Sandnes? Enten du vil bygge vinterhage på terrassen, frittstående i hagen eller som tilbygg - kan du få hjelp av dyktige håndverkere i Sandnes på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vinterhage i Sandnes

Skifting av tak utestue

4325SANDNES

Skifte takplater ( plast ) i utestue. Hele taket må skiftes da "gammelt" og har blitt perforert i hagelstorm. Vi ønsker befaring og pris på alternative takplate løsninger. Kanalplast etc.

Vinterhage

4316SANDNES

-Graving -Støpearbeid Medregnet: - 15 cm murer i høyde 50-60 cm med armering - 10 cm betong gulv dabbet(ikkje pusset) armert - Nødv betong - Rør for takvatn Medregnet: - 32 mm polytak - 1 stk 3400 x 2100 4 delt skyvedører hvite - 1 stk 3400 x 1200 4 delt skyvevinduer hvite - 2 stk 2650 x 1200 3 delt skyvevinduer hvite - Impregnert d fals kledning utv - 100 mm isolasjon - 12 x 120 mm panel innv ubeh. - Alu beslag under og ved siden av skyvedører/vinduer - Nødv beslag på tak - Takrenne i sort alu

Levegg

4324SANDNES

Trenger en levegg som er i forbindelse til en fassvegg. Det skal i fremtid brukes som en del av en innbyggd hagestue med 2 glass vegger.

Terrasse og hagestue

4319SANDNES

Terrasse på bakkenivå, rammeverk og skyvedører hagestue under tak. Minimal utgraving/planering. Kledning bod. Fritidsbolig Ogna, Hå kommune.

Vinterhage

4324SANDNES

Vi vurderer å lage vinterhage i et omårde under balkongen. Det blir støpt betong gulv med varmekabler. Det er snakk om 3 vegg med glassdører. Cirka mål er 2200 mm x4500 mm. Høyde ca 2600mm (betong dekket er ikke på plass)

Bygging av hagestue

4319SANDNES

Hei, jeg ønsker å be om tilbud på bygging av hagestue. Ønsker tilbud på å bygge et "tett" bygg. Med det mener jeg all bærende konstruksjon av yttervegg og tak, samt utvendig plater, vindsperre og kledning Fundamentet er av betong og trengs ikke tas med i dette estimatet. Tanken er å bygge 7x4,5m. Jeg ønsker å bygge strukturen med 2x6 for å få plass til 150cm isolasjon i veggene. Maks gesimshøyde er 3m og jeg ønsker å komme så nærme som mulig det. For å få en god og romslig hagestue var tanken at taket er et saltak mellom 15 og 20 grader. Saltaket bygges med taksperr og en bærende bjelke (mønsås) i midten. Inngangspartiet skal bestå av en dobbel balkongdør med 2 vinduer på siden. Antar at det blir omtrent 3-4 meter. Jeg har tegnet en grov skisse som kan sendes ved interesse Ta gjerne kontakt ved spørsmål

Siste evalueringer
Uthus hage med Badstue

Work has been done very efficiently with agreed price, good communication

Juni 2021
H

Heming om HB ENTREPRENØR AS

Sandnes
Renovering hagestue

Veldig pålitelig. God kommunikasjon og bra håndverk til en grei pris.

Okt. 2019
B

Brit Kristin om TØMRER DANIEL JOHANSEN

Sandnes
Bygge hagestue

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som er utført fra Elias med sine dyktige fagfolk. De utførte alt forskriftsmessig og var meget opptatt av at kvaliteten på arbeidet skulle være bra. Jeg har gitt dem full tillit under arbeidet, fått mange gode råd til utførelse og blitt veiledet på en trygg måte. Valgte også å gi dem ekstra arbeid da jeg var så fornøyd. De har stått på og holdt alle avtaler vi har hatt. Jeg kan sterkt anbefale dette selskapet !!

Juni 2018
r

reidun om SANDNES BYGGETJENESTER AS

Sandnes
Skifte 3 velux-vinduer

Skiftet 3 velux takvinduer i vinterhage. bra arbeid og hyggelige arbeidere

Mars 2014
j

jon magnar om JAN OLOF JANSSON

Skiftun
Terrasse + tak over mm

Eg fikk A pluss Bygg & Service til å utføre oppdraget. De laget en terrasse, fikset på to vegger utvendig og snekret et lite hus over søppeldunkene. Julius var flink til å komme med innspill og ideer. Vi er godt fornøyd med måten oppdraget ble utført på.

Sep. 2013
S

Sveinborg Johanna om A Pluss Bygg & Service Julius R. Juliusson

Sandnes